De 20 hurtigst voksende ferdighetene frilansere trenger å bli ansatt

Dette er de beste teknologiene for freelancejobber TechRepublics Alison DeNisco Rayome oppregner de mest etterspurte jobbene for freelance teknikere.

Freelancing endrer arbeidsstyrken fullstendig, og gir yrkesutøvere mer fleksibilitet og autonomi enn noen gang før. Denne arbeidsstilen vil fortsette å øke i popularitet, med nyere studier som avslører at innen 2027 vil mer enn halvparten av den amerikanske arbeidsstyrken være frilansere. For øyeblikket driver nesten halvparten av årtusener med frilansarbeid i et eller annet aspekt, enten det er på heltid eller som en sidevas, ifølge en Airtasker-rapport.

Gig-økonomien: En innsideveiledning (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

For å hjelpe frilansere med å lande jobber i spilleøkonomien, lanserte Upwork onsdag sin siste kvartalsindeks over de hotteste ferdighetene i det amerikanske frilansjobbmarkedet. Upwork Skills Index bestemte toppferdighetene ved å beregne vekstnivåer fra år til år basert på nettstedets frilanserfaktureringer i 2. kvartal 2019 kontra 2. kvartal 2018.

Stephane Kasriel, administrerende direktør i Upwork og co-president, "i blomstrende byer som Boston, Denver, San Francisco og San Jose, har arbeidsledigheten falt under tre prosent, noe som gjør det å finne kvalifiserte og høyspesialiserte talent mer utfordrende enn noen gang før. fra World Economic Forums Global Future Council on the New Social Contract, heter det i en pressemelding. "Som et resultat, for mer og mer ferdigheter, er selskaper avhengig av utradisjonelle talentkilder for å effektivt engasjere de beste arbeiderne, uansett hvor de bor."

De 20 hurtigst voksende frilanserkunnskapene i 2. kvartal 2019 hadde mer enn 120% vekst år over år, og etterspørselen etter de 10 beste ferdighetene vokste mer enn 400% år over år.

Her er de 20 hurtigst voksende frilansferdighetene i 2. kvartal 2019:

 1. ServiceNow
 2. Da Vinci Løs
 3. Sosial videomarkedsføring
 4. Highcharts
 5. PyTorch
 6. Keras
 7. Caspio
 8. LearnDash
 9. Kendo UI
 10. Teknisk rekrutterer
 11. Neo4j
 12. Statistisk modellering
 13. Salesforce Lyn
 14. Relasjonsdatabaser
 15. d3.js
 16. Bevegelsesgrafikk
 17. MATLAB
 18. Emballasjedesign
 19. SEOmoz
 20. Microsoft Azure

Mens Upwork sin forrige Q1 2019-liste krevde ferdigheter inkludert Julia, Kubernetes og Hadoop, er disse ferdighetene ingen steder å finne. I stedet økte ferdighetene i big data, videoinnhold, åpen kildekode kunstig intelligens (AI) og lavkodeutvikling i gradene.

For mer, sjekk ut Å bli frilanser på heltid: 3 myter om TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

 • Dark Web: Et jukseark for profesjonelle (TechRepublic)
 • Tekniske konferanser og arrangementer å fange i 2019 (TechRepublic nedlasting)
 • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
 • Remote working 101: Professional's guide to the tools of the trade (ZDNet)
 • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Teknisk historie: Sjekk dekningen vår (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com