De 20 hurtigst voksende ferdighetene for frilansere

Dette er de beste teknologiene for freelancejobber TechRepublics Alison DeNisco Rayome oppregner de mest etterspurte jobbene for freelance teknikere.

Etterspørselen etter frilansarbeidere har skyrocketet de siste årene, takket være talentmangel som mange bedrifter står overfor og økningen i spilleøkonomien. Flertallet av ansettelsesansvarlige (59%) utnytter allerede frilansstalent, og av dem sa mer enn halvparten (57%) at de forventer å bruke enda flere av disse arbeidstakerne i løpet av de neste 10 årene, ifølge en fersk rapport fra freelancing-nettstedet. Upwork.

Tirsdag slapp Upwork indeksen for de raskest voksende ferdighetene i det amerikanske frilansjobbmarkedet for 2. kvartal (du kan sammenligne det med Q1-resultatene her)

Stephane Kasriel, administrerende direktør for Upwork og medformann for World Economic Forum's Council on the Future of Gender, Education and Work, sier teknologiske endringer og kunnskapsøkonomien fortsetter å utvikle seg. . "Mange av dagens jobber vil endre seg etter hvert som verdens behov endres og automatiseringen skrider frem, men mangel i lokale talentbassenger og ferdighetene virksomhetene trenger, kan overvinnes med frilans talent, som er nesten dobbelt så sannsynlig som tradisjonelle ansatte for å proaktivt oppgradere ferdighetene sine."

Visse ferdigheter - de fleste av dem innen tech - vil sannsynligvis netto deg en høyt betalte frilansjobb enn andre, fant rapporten. De 20 hurtigst voksende frilansferdighetene i 2. kvartal opplevde mer enn 150% vekst fra år til år, viser rapporten. Etterspørselen etter de 10 beste ferdighetene på listen vokste mer enn 500% sammenlignet med samme tid i fjor.

Her er de 20 hurtigst voksende ferdighetene for frilansere i 2. kvartal 2018.

1. Blockchain

Blockchain toppet listen for andre kvartal på rad, fant rapporten. Veksten fra år til år oversteg 2000% de siste fire kvartalene, og den opplevde mer enn 3.500% vekst fra året før i 2. kvartal alene.

"Blockchain (en desentralisert måte å registrere informasjon digitalt) viser et stort potensial for bedrifter, noe som forårsaker en økende etterspørsel etter eksperter som er kjent med teknologien, " heter det i rapporten. En fersk Deloitte-rapport fant at 74% av lederne sa at de ser en "overbevisende forretningssak" for bruk av blockchain.

2. Google Cloud Platform

Ny på listen dette kvartalet, økte etterspørselen etter Google Cloud Platform-ferdigheter raskt, delvis takket være to faktorer, bemerket rapporten: GitLab delte planer om å migrere kodelager fra Microsoft Azure til Google Cloud Platform, og Google kunngjorde støtte for distribuert hovedbok teknologirammer på plattformen.

3. Volusjon

Ferdigheter i e-handelsprogramvareplattformen Volusion laget også listen for første gang dette kvartalet. Mer enn 180 000 bedrifter over hele verden bruker Volusion i dag, ifølge nettstedet.

4. Risikostyring

Ferdigheter i risikostyring er avgjørende for prosjektgrupper, da de er med på å sikre at teamet har identifisert potensielle risikoer og utviklet de beste strategiene for å håndtere disse risikoene. (Klikk her for tips om hvordan du oppretter en effektiv risikostyringsplan.)

5. Produktfotografering

Med økningen av e-handel trenger flere selskaper attraktive produktbilder for nettsteder for å øke salget, bemerket rapporten. (Klikk her for tips om hvordan du tar profesjonelle bilder med smarttelefonen.)

6. Rask prototyping

Fremveksten av 3D-utskriftsteknologier har gjort det mulig for mer design og andre team å utføre rask prototyping og lage produkter på kortere tid for mindre kostnader.

7. Google App Engine API

Google Cloud kunngjorde støtte for Node.js i sin App Engine, noe som førte til API for å se en enorm vekst, bemerket rapporten.

8. SCORM

SCORM - et sett med tekniske standarder for programvareprodukter for e-læring - økte etterspørselen etter hvert som selve læringen fortsetter å vokse.

9. GitLab

GitLab så en kraftig økning i etterspørselen i andre kvartal, på grunn av flere årsaker, bemerket rapporten. For det første kunngjorde Apple en Xcode-integrasjon med verktøyet. GitLab importerte også mer enn 100 000 depoter fra GitHub, etter sistnevnte forestående anskaffelse av Microsoft.

10. Gå utvikling

Go - et programmeringsspråk opprettet av Google i 2009 - laget listen for tredje kvartal på rad. Det er nei. 1 språk som utviklerne sa at de planlegger å lære, ifølge HackerRank.

11. Apple UIKit

I juni kunngjorde Apple planer om å bringe UIKit iOS-grensesnittrammen til Mac-en, noe som kan ha ført til en popularitetspike.

12. Enterprise arkitektur

Enterprise arkitektur refererer til en blåkopi som definerer strukturen og driften av en organisasjon, og er ment å bestemme hvordan den organisasjonen mest effektivt kan nå sine mål.

13. Tensorflyt

Googles Tensorflow - som var nei. 2 på listen siste kvartal - brukes i maskinlæring for å løse utfordrende problemer over hele verden.

14. Atlassisk sammenflytelse

Atlassian Confluence er et samarbeidsprogram som er skrevet i Java. Det lar teamene opprette, dele og samarbeide om prosjekter alt på ett sted, ifølge nettstedet.

15. Apple Xcode

Xcode er et integrert utviklingsmiljø for macOS som hjelper folk med å lage apper for alle Apple-plattformer, inkludert macOS, iOS, watchOS og tvOS. Bedrifter søker frilansutviklere med Xcode-kunnskap for å bygge appene sine, noe som fører til økt etterspørsel etter ferdigheter i løpet av samme kvartal Apple kunngjorde Xcode 10 på WWDC.

16. E-læring

I takt med at teknologi og automatisering begynner å påvirke arbeidsplasser, har e-læring blitt en nøkkelmetode for å redde arbeidstakere, bemerkes rapporten.

17. Oppbevaring av kunder

Selskaper søker kundebeholdningseksperter for å holde kunder tilbake til sine produkter og tjenester i et konkurranseutsatt marked.

18. Artikulert historielinje

Articulate Storyline er en programvare for å lage interaktive online-kurs. Økningen i popularitet som ferdighetssett kommer også med økningen i e-læring og SCORM.

19. Node.js

Utviklere med ekspertise innen populære runtime-miljø Node.js vokser i etterspørsel dette kvartalet, fant rapporten.

20. Scala-utvikling

Scala-utvikling kombinerer objektorientert og funksjonell programmering på ett høyt nivå språk, og laget listen for andre kvartal på rad. Scala-utviklere i USA er blant de høyest betalte, ifølge Stack Overflow.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Blockchain, Google Cloud Platform og Volusion er de hurtigst voksende frilansferdighetene for 2. kvartal 2018. - Upwork, 2018
  • De 20 hurtigst voksende frilansferdighetene i 2. kvartal 2018 opplevde mer enn 150% etterspørsel fra år til år. - Opparbeidelse, 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com