De 20 beste iPhone-appene fra 2011 for produktive geeks

Mobilapper har blitt en forlegen overflod for iPhone og Android. I en verden med over 500 000 iPhone-apper og over 250 000 Android-apper, er den tøffeste delen å finne de mest nyttige tingene.

For iPhone-brukere skal jeg gi deg en assist ved å dele topp 20 (dette er en oppdatering av min iPhone-liste fra 2010, og jeg vil oppdatere topp Android-valgene mine neste uke). Mine iPhone-valg er alle tredjepartsapper som kan hjelpe deg med å være mer produktiv, effektivisere vanlige aktiviteter, redusere antall dingser i livet ditt og dra nytte av de beste fordelene som mobil databehandling har å tilby.

1. Dropbox

Dropbox er en flott skytjeneste som automatisk synkroniserer en mappe med filer mellom flere datamaskiner (Windows, Mac eller Linux). Denne appen utvider Dropbox til iPhone og inkluderer en innebygd leser i appen for PDF-er, bildefiler og Microsoft Office-filer.

2. Evernote

Når du har blitt vant til å skrive på et virtuelt tastatur (og det tok meg ærlig talt et år å gjøre det), så er disse enhetene gode for notater, og Evernote er en flott notat-app. Det ligner Dropbox ved at den lagrer data lokalt, men synkroniserer dem på tvers av alle maskiner og enheter.

3. Forfall

Det er massevis av gjøremål-apper på iPhone, men jeg foretrekker på grunn av sin enkelhet og lydvarsler. Dette er imidlertid en oppgaveliste som kun er iPhone. Hvis du vil ha noe som kan synkroniseres med din PC, Mac eller Internett, kan du prøve 2Do eller Things.

4. Tripit

Jeg elsker Tripit. Det er den desidert beste appen jeg har funnet for å holde rede på alle reiseplanene mine. Den drives av noen gode backend-systemer. Du videresender ganske enkelt bekreftelsesemailene dine (eller bruker Gmail-pluginen for å gjøre det automatisk) for flyreiser, hotell, leiebiler med mer til Tripit, og den organiserer dem automatisk i turer med alle detaljer og bekreftelsesnumre.

5. Analytics-app

Av en eller annen grunn har Google ikke en offisiell app (for verken iPhone eller Android) for Google Analytics. Den beste jeg har funnet å gå dypt inn i alle dataene er Analytics-appen.

6. Ego

Enda bedre enn Analytics-appen for et raskt oversiktspanel er Ego. Den viser grunnleggende data fra Google Analytics så vel som en haug andre kilder, inkludert Squarespace, Twitter og Feedburner.

7. Twitter

Den offisielle Twitter-appen (tidligere kjent som Tweetie) er fremdeles den beste Twitter-klienten på iPhone (selv om Osfoora tar igjen). Twitter i seg selv er en fantastisk motor med øyeblikkelig intelligens. To andre gode sosiale medier-apper for iPhone er Google+ og Foursquare.

8. Reeder

Twitter har stort sett erstattet RSS for meg for å finne og filtrere de siste nyhetene. Imidlertid sporer jeg fortsatt noen RSS-feeds, og det beste verktøyet jeg har funnet å gjøre det med er Reeder. Den synkroniseres med Google Reader, så det er enkelt å bla mellom mobilappen og skrivebordet, pluss at appen lar deg dele til Twitter (og Facebook) og lagre til Instapaper og ReadItLater.

9. Amazon Kindle

Jeg har aldri varmet opp til Amazon Kindle e-leser, men jeg er en stor tilhenger av Kindle iPhone-appen. Siden den ble utgitt har jeg lest mange flere bøker ganske enkelt fordi telefonen alltid er med meg, og jeg kan trekke den ut og lese noen sider når som helst jeg har et par minutter gratis. Alternativer: Nook, iBooks og Kobo.

10. Hørbar

Så mye som jeg liker Kindle-bøkene, bruker jeg faktisk flere bøker som lydbøker via Audible. I det siste kan du laste ned disse og synkronisere dem via iTunes. Men Audible har nå en egen app, som lar deg koble til Audible-biblioteket ditt og laste ned over luften, og til og med gi deg en selvstendig spiller som er optimalisert for lydbøker.

(Fortsettes på side 2; Les resten av topp 20)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com