De 20 beste appene for iPad

Denne artikkelen er erstattet av en nyere oppdatering som ble publisert 14. mars 2012, foran lanseringen av tredje generasjons iPad.

Jeg sa tidligere at Apple iPad bare er bra for to ting (jeg har senere lagt til en tredje), men den er virkelig god på de tingene. Med det i tankene har jeg satt sammen en liste over de 20 mest nyttige appene for å dra nytte av iPad-styrken.

Husk at denne listen er skjev mot fagpersoner og teknofile som bruker iPad hver dag, men jeg er også klar over at disse menneskene har en tendens til å bruke nettbrett som iPad også for ikke-arbeid, som å lese nyhetene i morgen under frokost eller litt underholdning på flyet under en forretningsflyging.

Fotogalleri

Den beste måten å vise denne listen er fotogalleriet med skjermbilder av de 20 appene. Men du kan også se hele teksten på listen nedenfor, inkludert lenker for å laste ned hver av appene fra iOS App Store.

1. Flipboard

Dette er en nyhetsleser fra det 21. århundre basert på din sosiale graf. Den viser nyheter basert på hva som blir delt av vennene dine i Twitter eller Facebook og formaterer dem automatisk i et avisliknende kolonneformat. Du kan skanne overskriftene og første parparagrafer og deretter klikke deg gjennom til nettstedet for å åpne hele historien rett i den innebygde nettleseren i appen. (Tips: søk etter TechRepublic eller Jason Hiner, og du kan konfigurere oss som en av seksjonene dine i Flipboard.)

2. tenne

Den beste måten å lese bøker på iPad er Amazon Kindle-appen, mest fordi den har et stort utvalg tilgjengelige titler, og den gjør den beste jobben med å synkronisere mellom flere enheter - iPad, iPhone, Android-telefon, PC, Mac og mer. Selvfølgelig er det også sterke alternativer som Barnes & Nobles Nook-app og Apples iBooks-app.

3. Dokumenter som skal gå

Den beste måten å samle, administrere og lese forretningsdokumenter på iPad er med Dataviz Documents to Go, som ikke bare lar deg synkronisere lokale filer fra datamaskinen din, men også koble til skytjenester som Google Docs, Dropbox, Box.net, SugarSync og iDisk.

4. Ting

Nettbrett er utmerket for folk som tilbringer mesteparten av dagene sine på møter. For den mengden og alle andre som trenger en oppgaveliste og prosjektplanlegger, er den beste appen jeg har funnet på Things. Det er litt dyrt (19, 99 dollar den gangen jeg skriver dette), men jeg har prøvd billigere løsninger, og ingen av dem er like enkle å finne ut og like kraftige å bruke som ting. Det har noen få begrensninger (synkronisering mellom flere enheter), men det gjør en god jobb med å få prosessen ut av veien og hjelpe deg effektivt å spore og organisere oppgavene dine.

5. Analytics HD

En av de gode måtene å dra nytte av iPad som seer på, er å bruke den for raske blikk på forretningsdashbordmålinger. Dette oversettes til og med til den enkle oppgaven å sjekke trafikkmålinger og brukerinfo for nettstedet ditt. Hvis du bruker Google Analytics, er Analytics HD-appen en flott måte å se stedsdata fra iPad. (Se også QlikView, SAP Business Objects Explorer og Roambi.)

6. Evernote

IPad er en overraskende god notattaker. Tastaturet er omtrent 80% så bra som et bærbart tastatur, men bekvemmeligheten til en mer bærbar enhet er verdifull. Evernote er en flott følgesvenn for iPad, siden den automatisk kan synkronisere møtenotene dine tilbake til PC og smarttelefon. Bare husk at det er en online tjeneste, og vær så forsiktig så du ikke bruker den til forretningssensitive data. For de tingene kan du for eksempel bruke lokalt kontrollerte filer med Apples innebygde Notes-app.

7. Seneste

Nå som vi har snakket om verdien av å bruke iPad til notatføring, er det måter å gjøre det på som å gå utover å bare skrive ut ting. Du kan bruke en app som Penultimate til å notere håndskrevne notater og tegne bilder og diagrammer. Det er flere apper som kan gjøre dette (for eksempel Adobe Ideas, Ideate og Idea Boards), men jeg synes Penultimate er den mest effektive. Hvis du blir lei av å bruke fingeren som skriveenhet, kan du få en iPad-pekepinne som Bamboo Stylus eller Griffin Stylus. I tillegg til å bruke den til notater, har jeg til og med brukt Penultimate til å tegne ut en ide for en kollega i et møte. Det fungerer utmerket som en mini tavle i en kaffebar eller en drosje.

8. Twitter

Twitter's offisielle iPad-app er den beste måten å få tilgang til Twitter, og er et eksempel på den typen fantasifulle nye brukergrensesnitt som gode utviklere vil prøve når de først er jordet i berøringsbaserte nettbrett som iPad. Sjekk hvordan Twitter-appen utsetter mer eller mindre info ved å skyve til venstre og høyre. (Andre nyttige Twitter-apper inkluderer Osfoora og Twitterific.) Poenget er at Twitter er en fantastisk nyhetsaggregat i sanntid, så lenge du følger de rette menneskene.

9. TED-samtaler

Den desidert mest inspirerende appen på iPad er TED Talks-appen. TED er en serie hendelser med noen av samfunnets mest fascinerende og innovative ideer og mest innflytelsesrike tenkere. Du vil definitivt være uenig med noen av dem, fordi det er et stort mangfold av meninger. Men det er mange samtaler som er verdt å lytte til, og de er alle gratis. Mange av samtalene er korte og kortfattede, et sted mellom 5-20 minutter.

10. Puls

Pulse er en annen iPad-nyhetsaggregat som Flipboard, bare i stedet for å bygge seksjoner basert på sosiale feeds den bruker RSS-feeds. I likhet med Flipboard presenterer den informasjonen i et visuelt overbevisende format ved å bruke bilder fra artiklene som den lenker til. Du kan bruke RSS-feeds for TechRepublic og / eller Tech Sanity Check om du vil bruke Pulse for å følge med på de siste innleggene våre.

11. SkyGrid

Enda en flott nyhetsaggregator for iPad er SkyGrid, men spesialiteten er å samle nyheter om varme trender i sanntid. Det er ikke så visuelt som Flipboard eller Pulse, men SkyGrid hjelper deg med å fylle ut hullene ved å surfe på varme nyheter og artikler som kanskje har blitt savnet av dine favoritt RSS-kilder og ditt sosiale nettverk.

12. ProPublica

ProPublica, en ideell publikasjon av etterforskende journalister, gjør noe av det viktigste arbeidet i journalistikken i dag - arbeidet som i økende grad er blitt kuttet ut av de overskuddsdrevne nyhetsrommene. I tillegg har de en utmerket iPad-app. Tre kolonnes oppsett gir deg de siste historiene fra ProPublica (de fleste av dem gjør ikke mainstream-nyhetene), den midtre kolonnen lenker til gode undersøkende nyheter fra mainstream media (mange av historiene er begravet), og den tredje kolonnen har ProPublicas "Prosjekter" eller grupper av historier hvor du kan holde deg oppdatert om pågående problemer. Husk at ProPublica er non-profit og finansieres fullstendig av donasjoner.

13. NPR

En annen av de beste iPad-nyhetsappene fra en medieorganisasjon er NPR-appen. Den lar deg raskt skumme topphistorier, lese relaterte tekstartikler og raskt legge til radio- / lydhistorier til en spilleliste som du deretter kan lytte til på en gang.

14. The Guardian Eyewitness

The Guardian Eyewitness, som er en ekte diamant på tvers av iPad-appene, har fantastiske fotojournalistikker fra hele verden fra den populære britiske nyhetspublikasjonen. Bildene ser fantastiske ut på iPad-skjermen og gir en flott måte å skanne gjennom noen av de viktigste aktuelle hendelsene på planeten.

15. Stort bilde

En annen flott verdensnyhetsfoto-app er Big Picture fra Boston.com, et nettsted som har hatt noen av nettets beste nyhetsfotografier og lysbildeserier i lang tid. Mens appen Guardian Eyewitness lar deg skanne verdenshendelser, lar Big Picture-appen deg dykke ned i dem ettersom det er fulle sett med bilder fra hver hendelse. De to appene komplimenterer hverandre godt og er flotte for visuell historiefortelling av viktige nyhetshistorier.

16. Rosetta Stone

Den populære språkprogramvaren Rosetta Stone har en utmerket iPad-app kalt TOTALe HD. I motsetning til Rosetta Stone iPhone-appen, som ganske enkelt fungerer som en gjennomgang for hele leksjonene dine på en PC eller Mac, har iPad-appen i utgangspunktet alt det samme innholdet fra PC / Mac og leverer den i en multitouch-opplevelse. Den synkroniseres også tilbake til Rosetta Stone-serverne (for versjon 4 av programvaren), slik at du kan hente akkurat der du slapp når du kommer tilbake til datamaskinen. Du må ha en full lisens for en Rosetta Stone-språkpakke og en online konto som er satt opp for å kunne bruke iPad-appen. Du kan ikke bare kjøpe språkmoduler direkte for iPad-appen.

17. iA Writer

Hvis du vil bruke iPad til notatføring, journalføring eller skriving, så tilbyr iA Writer en veldig enkel løsning for å skrive og administrere filene dine. Det er en helt bare bein tekstbehandler som kan lagre tingene dine direkte i Dropbox. Et annet lignende program er WritRoom ($ 4, 99), og det er alltid Apples egne sider ($ 9, 99), men til $ 0, 99 kan du ikke slå prisen og grunnleggende funksjoner til iA Writer.

18. Værkanalen

I motsetning til iPhone kommer ikke iPad med en innebygd vær-app. Imidlertid har Weather Channel fylt tomrommet med en utmerket app som utnytter nettbrettgrensesnittet. Jeg har aldri vært en stor fan av The Weather Channel sine stasjonære PC-widgeter, men de har gjort en god jobb med iPad-appen.

19. NASA

La oss innse det, de fleste av oss nørder elsker plass. Selve iPaden var delvis inspirert av science fiction som Star Trek. NASA har en sterk tradisjon for å dele sine fremskritt og forskning på romfartsområdet, og de har videreført den tradisjonen i multi-touch-stil med en utmerket iPad-app som lar deg utforske fotografering fra satellitter, se NASAs lanseringsplaner, forske på historisk informasjon om oppdrag og se NASA TV live.

20. Scrabble

Jeg har vært Scrabble-fan i lang tid, men hadde ikke trukket ut et brett på en stund da spillet plutselig så en oppblomstring de siste årene i digital form, inkludert flere knock-offs som Words with Friends. Min favoritt måte å spille digital Scrabble på er Pass'n Play-modus på iPad. Men iPad har også en individuell læringsmodus, en lokal nettverksmodus, Party Play (hvor du kan bruke en iPhone eller iPod Touch som et fliserekke), og en modus der du kan spille mot en Facebook-venn. Så du kan ha det litt moro og utvide ordforrådet ditt samtidig.

Dine favoritt iPad-apper?

Hvilke iPad-apper tror du fortjener å være på denne listen? Legg ut favorittene dine i diskusjonsdelen nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com