20 apper som drar fordel av iPad-styrken

Jeg har sagt at Apple iPad bare er god på to ting, men den er virkelig god på de to tingene, og jeg har satt sammen en liste over mine 20 favorittapper for å dra nytte av iPad-styrken.

Den beste måten å vise dette på er galleriet med skjermbilder. Du kan imidlertid også se den som en tekstbasert liste nedenfor.

1. Flipboard

Det er utrolig hvor raskt dette har blitt min mest brukte app på iPad, siden den nettopp ble utgitt i juli. Den viser nyheter basert på at de deles via Twitter eller Facebook og formaterer dem automatisk i et avisliknende kolonneformat. Du kan skanne overskriftene og første parparagrafer og deretter klikke deg gjennom til nettstedet for å åpne hele historien rett i den innebygde nettleseren i appen. (Tips: søk etter TechRepublic eller Jason Hiner, og du kan konfigurere oss som en av seksjonene dine i Flipboard.)

2. tenne

Den beste måten å lese bøker på iPad er Amazon Kindle-appen, mest fordi den har et stort utvalg tilgjengelige titler, og den gjør den beste jobben med å synkronisere mellom flere enheter - iPad, iPhone, Android-telefon, PC, Mac og mer.

3. Dokumenter som skal gå

Den beste måten å samle, administrere og lese forretningsdokumenter på iPad er med Dataviz Documents to Go, som ikke bare lar deg synkronisere lokale filer fra datamaskinen din, men også koble til skytjenester som Google Docs, Dropbox, Box.net, SugarSync og iDisk.

4. Gjør

Det er mange forskjellige "å gjøre liste" -ledere for iPad, men den jeg foretrekker er ToDo. UI-en får det til å se ut som en gammel dagsplanlegger, og det kan synkronisere online med Toodledo-tjenesten.

5. Twitter

Twitter's offisielle iPad-app er den beste måten å få tilgang til Twitter, og er et eksempel på den typen fantasifulle nye brukergrensesnitt som gode utviklere vil prøve når de først er jordet i berøringsbaserte nettbrett som iPad. Sjekk hvordan Twitter-appen utsetter mer eller mindre info ved å skyve til venstre og høyre. (Andre nyttige Twitter-apper inkluderer Osfoora, Twitterific og Tweetdeck.)

6. Analytics HD

En av de gode måtene å dra nytte av iPad som seer på, er å bruke den for raske blikk på forretningsdashbordmålinger (se QlikView, SBO Explorer og Roambi). Dette oversettes til og med til den enkle oppgaven å sjekke trafikkmålinger og brukerinfo for nettstedet ditt. Hvis du bruker Google Analytics, er Analytics HD-appen en flott måte å se stedsdata fra iPad.

7. Evernote

IPad er en overraskende god notattaker. Tastaturet er omtrent 80% så bra som et bærbart tastatur, men bekvemmeligheten til en mer bærbar enhet er også verdifull. Evernote er en flott følgesvenn for iPad, siden den automatisk kan synkronisere møtenotatene dine tilbake til PCene og / eller smarttelefonene. Bare husk at det er en online tjeneste, og vær så forsiktig så du ikke bruker den til forretningssensitive data. For de tingene kan du for eksempel bruke lokalt kontrollerte filer med Apples innebygde Notes-app.

8. Puls

Pulse er en annen iPad-nyhetsaggregat som Flipboard, bare i stedet for å bygge seksjoner basert på sosiale feeds den bruker RSS-feeds. I likhet med Flipboard presenterer den informasjonen i et visuelt overbevisende format ved å bruke bilder fra artiklene som den lenker til. Du kan bruke RSS-feeds for TechRepublic og / eller Tech Sanity Check om du vil bruke Pulse for å følge med de siste innleggene.

9. SkyGrid

En annen god nyhetsaggregator for iPad er SkyGrid, men spesialiteten er å hente sammen nyheter om varme trender i sanntid. Det er ikke så visuelt som Flipboard eller Pulse, men SkyGrid hjelper deg med å fylle ut hullene ved å surfe på varme nyheter som kan ha blitt savnet av dine favoritt RSS-kilder og ditt sosiale nettverk.

10. ProPublica

ProPublica, en ideell publikasjon av etterforskende journalister, gjør noe av det viktigste arbeidet i journalistikken i dag - arbeidet som i økende grad er blitt kuttet ut av de overskuddsdrevne nyhetsrommene. I tillegg har de en utmerket iPad-app. Tre kolonnes oppsett gir deg de siste historiene fra ProPublica (de fleste av dem gjør ikke mainstream-nyhetene), den midterste kolonnen lenker til gode undersøkende nyheter fra mainstream media (mange av historiene er begravet), og den tredje kolonnen har ProPublicas "Prosjekter" eller grupper av historier hvor du kan holde deg oppdatert om pågående problemer som oljevernet i Gulf. Husk at ProPublica er non-profit og finansieres fullstendig av donasjoner.

11. NPR

En annen av de beste iPad-nyhetsappene fra en medieorganisasjon er NPR-appen. Den lar deg raskt skumme topphistorier, lese relaterte tekstartikler og raskt legge til historier i en spilleliste som du deretter kan lytte til på en gang.

12. The New York Times Editor's Choice

The Times tilbyr et utvalg av topp 10-12 historier i seks forskjellige seksjoner (nyheter, virksomhet, teknologi, mening, kunst og funksjoner). Den har et veldig rent brukergrensesnitt som opprettholder utseendet til den tradisjonelle avisen og inkluderer en blanding av historier fra Times-reportere sammen med trådstrømmer fra AP og Reuters.

13. USA Today

Mens New York Times bare gir deg et utvalg av topphistorier, tilbyr USA Today praktisk talt alle historiene sine i digitalt format på iPad, og i en layout som gjenspeiler avisens design, men er også optimalisert for en digital opplevelse på iPad . I tillegg har selskapet nylig strukturert seg for å legge større vekt på digitalt innhold og enheter som iPad, så vi bør forvente at mer av USA Today's beste innhold, grafikk og bilder vil komme seg inn på iPad-appen.

14. The Guardian Eyewitness

The Guardian Eyewitness, som har en fantastisk verdensnyhetsfotografering fra den populære britiske avisen. En annen flott verdensnyhetsfoto-app er The Big Picture fra Boston.com.

15. Værkanalen

I motsetning til iPhone kommer ikke iPad med en innebygd vær-app. Imidlertid har Weather Channel fylt tomrommet med en utmerket app som utnytter nettbrettgrensesnittet. Jeg har aldri vært en stor fan av The Weather Channel sine stasjonære PC-widgeter, men de har gjort en god jobb med iPad-appen.

16. NASA

La oss innse det, de fleste av oss nørder elsker plass. Selve iPaden var delvis inspirert av science fiction som Star Trek. NASA har en sterk tradisjon for å dele sine fremskritt og forskning på romfartsområdet, og de har videreført den tradisjonen i multi-touch-stil med en utmerket iPad-app som lar deg utforske fotografering fra satellitter, se NASAs lanseringsplaner, forske på historisk informasjon om oppdrag og se NASA TV live.

17. Netflix

Jeg er en stor Netflix-nerd. Jeg bruker det mye for å se på dokumentarer og gamle TV-serier (som Star Trek: Voyager og IT Crowd), så jeg er henrykt over at det finnes en iPad-app. Det lar meg se på filmer og show (på forespørsel) når jeg er ute og reiser i stedet for å bli overbelastet av betaling per visning på hotellene. Som jeg sa i artikkelen min, Sannheten om iPad: Det er bare bra for to ting, jeg er ikke gal etter å se video på iPad, men Netflix får meg til å varme meg opp til det da det gjør mer og mer innhold tilgjengelig for streaming . Min eneste klage på Netflix-appen er at den ikke har iPad-spesifikk funksjonalitet for køstyring. Den tar deg bare til det vanlige Netflix-nettstedet, og dra-og-slipp-funksjonaliteten i køstyring fungerer ikke veldig bra fordi AJAX-koden er ment å fungere med en mus. (Husk at denne appen krever et Netflix-abonnement.)

18. Hulu Plus

I likhet med Netflix, kan Hulu streame videoinnhold fra de store studioene til din iPad. Mens Netflix lener seg mer mot filmer, lener Hulu seg mer mot TV-serier. De to har noe overlappende innhold, men ikke mye. Du trenger et Hulu Plus-medlemskap ($ 9, 99 / måned) for å få innholdet, som inkluderer mye mer tilbake-titler og ikke bare de nyeste tingene, som du kan få gratis på Hulu.com (selv om det ikke vil fungere på iPad fordi den bruker Flash).

19. Angry Birds

Dette berømte iPad / iPhone-spillet (nå også tilgjengelig på Android) er svært vanedannende, selv om det er dumt og vapid. Jeg har ikke tenkt å prøve å forklare det her hvis du ikke vet noe om det, bare vet at det er et veldig enkelt spill å spille, men innebærer faktisk en minimal strategi som gjør det ganske morsomt. Jeg spiller ikke så mye, men jeg bruker den definitivt til å distrahere fireåringen min i opptil 20-30 minutter om gangen. Hun er nå flinkere til det enn noen i familien.

20. Scrabble

Jeg har vært Scrabble-fan i lang tid, men hadde ikke trukket ut et brett på en stund da spillet plutselig så en oppblomstring de siste årene i digital form, inkludert flere knock-offs som Words with Friends. Min favoritt måte å spille digital Scrabble på er Pass'n Play-modus på iPad. Men iPad har også en individuell læringsmodus, en lokal nettverksmodus, Party Play (hvor du kan bruke en iPhone eller iPod Touch som et fliserekke), og en modus der du kan spille mot en Facebook-venn.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com