De 15 beste byene for spillejobber og frilansere

Dette er de høyest betalte freelance-tech-jobbene TechRepublics Alison DeNisco Rayome teller ned de mest betalte teknologiene for frilansere.

Frilansarbeid via spilleøkonomien har eksplodert de siste årene, og tilbyr nye utradisjonelle arbeidsmuligheter i byer over hele USA, ifølge en rapport fra Fiverr.

Fra 2016 var det 15 millioner uavhengige arbeidere i USA, med det antallet som vokser jevnlig siden 2000, fant det amerikanske Bureau of Labor Statistics.

Spesialiserte frilansarbeidere genererer mer enn 110 milliarder dollar i de 15 største storbyområdene for disse arbeiderne, og representerer mellom 1-2% av BNP i gjennomsnitt for hvert område, viser rapporten. Og etterspørselen etter disse fagfolkene vokser: Den selvstendig næringsdrivende spesialiserte kunnskapsarbeiderbefolkningen i disse 15 områdene økte i gjennomsnitt 7% fra 2013-2015. Gjennomsnittlig omsetningsvekst i denne perioden var 11%, ifølge rapporten.

Mens frilansarbeidere har eksistert i flere tiår, har tre trender økt både størrelsen og den potensielle kundegrunnlaget for gig-økonomiarbeidere. Disse inkluderer fremveksten av internett, og plattformer som Fiverr, Udemy og LinkedIn som hjelper frilansere å få kontakt med kunder.

Et raskt skiftende ferdighetssett og mangel på teknologifaglige i arbeidsstyrken for øvrig har ført til at selskaper søker kontraktsarbeidere for å fylle hull. Og naturen til heltidsstyrken har endret seg, med innføringen av loven om rimelig omsorg, et skifte fra en produksjonsbasert til en tjenestebasert økonomi på mange områder, og den økende outsourcing av tekniske jobber som etterlater mange fagarbeidere med begrensede stillingsalternativer på heltid, ifølge rapporten.

"For mange av disse arbeidstakerne er selvstendig næringsdrivende eller en blanding av deltidsarbeid og gründerarbeid et attraktivt alternativ, " heter det i rapporten.

Rundt halvparten av den spesialiserte uavhengige arbeidsstokken tilbyr profesjonelle tjenester, mens omtrent en tredjedel tilbyr tekniske tjenester, viser rapporten. Profesjonelle i kreative kunst utgjør resten.

Ikke overraskende har San Francisco den største andelen av frilansere av tekniske tjenester (35%), etterfulgt av San Diego, Seattle og Phoenix, viser rapporten. De 10 høyest betalte gig-økonomi-jobbene er alle innen teknisk, viser en annen rapport.

Her er de 15 øverste markedene for spesialiserte frilansarbeidere, og deres totale inntekter for 2017.

1. New York

24, 5 milliarder dollar

2. Los Angeles

18, 3 milliarder dollar

3. Chicago

6, 7 milliarder dollar

4. Miami

7, 6 milliarder dollar

5. Washington

7, 8 milliarder dollar

6. San Francisco

8, 2 milliarder dollar

7. Dallas

6, 3 milliarder dollar

8. Atlanta

4, 7 milliarder dollar

9. Houston

5, 4 milliarder dollar

10. Boston

5, 4 milliarder dollar

11. Philadelphia

4, 9 milliarder dollar

12. Seattle

3, 2 milliarder dollar

13. San Diego

3, 5 milliarder dollar

14. Minneapolis

2, 7 milliarder dollar

15. Phoenix

3, 2 milliarder dollar

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Toppmarkedene for frilansere er New York, Los Angeles og Chicago. - Fiverr, 2018
  • Spesialiserte frilansarbeidere genererer mer enn 110 milliarder dollar i de 15 største storbyområdene for disse arbeiderne, og representerer mellom 1-2% av BNP i gjennomsnitt for hvert område. - Fiverr, 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com