11 populære IT-sertifiseringer og kryssertifiseringer som betaler mest

11 mest populære IT-sertifiseringer som tjener mest penger Finn ut hvilke som etterspørres over hele verden, og hvilke kryssertifiseringer som er fordelaktige.

Sertifiseringer er avgjørende for å holde teknologiske ferdigheter oppdatert, men kryssertifiserende ferdigheter har den ultimate verdien, ifølge en fersk studie fra Global Knowledge.

Cybersecurity-sertifiseringer er de mest populære over hele verden: 27% av de spurte sa at de har en cyber-sertifisering, og ytterligere 25% sa at de planlegger å satse på en i år. Disse sertifiseringene blir ofte styrket når de blir kryssertifisert med andre ferdigheter, noe som resulterer i en fin lønningslås, melder rapporten.

AWS: 9 proffe tips og beste praksis (gratis PDF) (TechRepublic)

"Når du kan vise at du har en validert forståelse av teknologien du jobber med, hva den gjør, hvordan den kan hjelpe en bedrift til å bli mer vellykket, vil du være en veldig attraktiv kandidat for enten en potensiell arbeidsgiver eller din eksisterende arbeidsgiver, "sa Zane Schweer, hovedforsker for Global Knowledge's IT Skills and Salary-rapport.

Rapporten slo fast at flere sertifiseringer betyr mer penger og suksess, som rapportert i tidligere TechRepublic-dekning, men rapporten fremhevet også de mest populære sertifiseringene i IT-verdenen.

Mest populære IT-sertifiseringer

Mens følgende sertifiseringer var de mest populære i følge respondentene, sa Schweer at disse sertifiseringene ikke nødvendigvis er enkle å oppnå for IT-fagpersoner som starter karrieren.

"Noen av disse sertifiseringene krever mange års erfaring, " sa Schweer. "Du kan ikke gå for å få sertifiseringen og deretter forvente å få den lønnen. Du må ha den visdommen du har fått fra de mange års erfaring og bruke den kunnskapen til sertifiseringseksamen."

For de erfarne fagfolkene syntes disse sertifiseringene å være de mest utbredte.

1. Cybersikkerhet

Cybersecurity ble oppført som den mest populære sertifiseringen globalt. I Nord-Amerika var den beste cybersecurity-sertifiseringen CISS, mens CISA dominerte alle andre regioner. ISACAs CISM og CRISC ble også rangert som de fem beste i popularitet på tvers av regioner, viser rapporten.

Denne rapporten har blitt utført formelt i 13 år, og nettbasert sikkerhet er fortsatt en topp aktør innen sertifiseringer hvert år, ifølge Schweer.

"Det skyldes at når du slår på nyhetene, hører du om et annet cybersikkerhetsangrep eller det siste hacket. Og dette er skadelig for hvordan en virksomhet driver, " sa Schweer.

"Jeg mener utbetalingene, reduksjonen i merkevarekapital, dårlig reklame - hva du enn kan gjøre for å redusere risikoen og beskytte, er kundene dine, dine ansatte og alle som er involvert i organisasjonen din, " sa han.

Når data og personlig informasjon blir mer digitalisert, blir det også lettere å overføre den informasjonen, noe som betyr at folk må ta større tiltak for å beskytte innholdet, bemerket Schweer.

I dagens cybersecurity, "er det ikke maskiner som angriper maskiner. Det er mennesker som angriper mennesker. Og siden det endres så raskt, fordi teknologien endrer seg så raskt, vil det alltid være den etterspørselen og stasjonen for kontinuerlig å tjene den nyeste og beste cybersecurity-sertifiseringen, " Sa Schweer.

2. ITIL

ITIL Foundation er den nest mest populære IT-tjenestestyringssertifiseringen i Nord-Amerika. Flertallet (93%) av ITIL-fagfolk i Nord-Amerika har denne sertifiseringen, sammen med 95% av ITIL-proffene i Latin-Amerika.

ITIL har vært en prøvd og sann sertifisering i flere tiår, noe som gjør sitt utseende på listen ikke overraskende, sa Schweer.

"Det er nesten som en passeringsrite for IT-fagfolk, " sa Schweer. "ITIL er en samling av beste fremgangsmåter rundt IT-tjenestestyring og hvordan IT-avdelinger betjener både interne kunder, interessenter og deres eksterne kunder.

"Enten det er gjennom kontinuerlig utvikling eller bare hvordan en virksomhet opererer mellom avdelinger, både innen IT og deretter utenfor IT, er det viktig å ha denne ITIL forståelsen, " sa han.

3. CompTIA

CompTIA er en populær ressurs for IT-opplæring og sertifiseringer. Innen CompTIA var Security +, A + og Network + de mest populære over hele verden, fant rapporten.

I Nord-Amerika har flertallet (62%) sine Security + -sertifiseringer, mer enn noen region, noe som bare er mer bevis på hvor populære cybersecurity-sertifiseringer er.

4. Prosjektledelse

Mens utseendet til prosjektledelse på denne listen kan virke rart ved første øyekast, sa Schweer at det ikke er overraskende i det hele tatt. Sertifiseringer av prosjektledelse har en betydelig oppholdskraft, som fortsatt er på Global Knowledge's liste i flere år, la han til.

"Ettersom feilrommet fortsetter å komme ned i null, med alle disse pengene brukt på teknologinvesteringer eller hva slags initiativ et selskap går gjennom, er prosjektledelse så viktig fordi du må ha alle aktørene på samme side, " sier Schweer sa.

De to beste sertifiseringene for prosjektledelse i Nord-Amerika var PMP (57%) og Certified ScrumMaster (29%). I andre regioner var Prince2 Foundation mer populært, rangert som nr. 1 i EMEA og nr. 2 i Asia-Stillehavet, fant rapporten.

5. Red Hat

Red Hat-sertifiseringer var også populære på listen, spesielt i Nord-Amerika. I denne regionen ble sertifisert systemadministrator (33%), LPIC-1 (26%), Certified Engineer (18%) og Linux Essentials (18%) oppført øverst, ifølge rapporten.

6. Google Cloud

Med skyberegning som vinner terreng i bedriften, forventes Google Cloud tilstedeværelse på listen. Rapporten fant de mest populære Google Cloud-sertifiseringene på tvers av regioner. GCP Cloud Architect, GCP Data Engineer og GCP Associate Engineer.

7. Microsoft

Rundt 16% av respondentene hadde Microsofts sertifiseringer, med den pensjonerte Microsoft Certified Professional (MCP) og Microsoft Certified Trainer (MCT) som to av de mest populære, viser rapporten.

I Nord-Amerika sa 20% av Microsoft-sertifiserte fagpersoner at de har MCSE: Server Infrastructure, og 19% sa at de har MCSA: WIndows Server 2008, ifølge rapporten.

8. Cisco

Omtrent 16% av alle fagfolk innen IT-fagfolk har Cisco-sertifiseringer, ifølge rapporten. For Cisco-sertifisert personale siterte rapporten de fleste sertifiseringene innen CCNA Routing and Switching (71%), CCNP Routing and Switching (33%), CCNA Security (18%), CCENT: Cisco Certified Entry Networking Technician (15%). Og CCDA: Cisco Certified Design Associate.

9. Citrix

Citrix var spesielt populær i Nord-Amerika. Toppsertifiseringene var Citrix Certified Associate-Virtualization (CCA-V) (53%), Citrix Certified Associate-Networking (CCA-N) (32%) og Citrix Certified Professional-Virtualization (CCP-V) (32%), i følge rapporten.

10. VMware

VMware-sertifiseringer var populære på tvers av regioner. I Nord-Amerika, Asia-Stillehavet og Latin-Amerika sa mer enn 27% av VMware-sertifiserte fagpersoner at de hadde VMware Certified Associate 6 - Data Center Virtualization (VCA6-DCV).

I EMEA var den vanligste VMware-sertifiseringen VMware Certified Professional 5 - Data Center Virtualization (VCP5-DCV), fant rapporten.

11. AWS

Blant AWS-sertifiserte fagpersoner var de vanligste sertifiseringene AWS Certified Solutions Architect-Associate (72%), AWS Certified Developer-Associate (33%), AWS Certified SysOps Administrator-Associate (24%) og AWS Certified Solutions Architect- Profesjonell (16%), ifølge rapporten.

I Nord-Amerika ble AWS spesielt verdifull når den ble kryssertifisert med andre sertifiseringer. Denne strategien ga IT-fagfolk betydelige lønnsøkninger, fant rapporten.

Topp betalte sertifiseringer over hele verden

Rapporten skisserte også de best betalte sertifiseringene rundt om i verden.

 1. AWS Certified Solutions Architect - Professional ($ 120.136)
 2. GCP Cloud Architect ($ 118 756)
 3. CISSP ($ 116.573)
 4. GCP Data Engineer ($ 114, 888)
 5. AWS-sertifisert SysOps-administrator - tilknyttet ($ 114 800)
 6. TOGAF 9.1 ($ 111.984)
 7. Prosjektledelse profesjonell ($ 111, 196)
 8. AWS Certified Developer - Tilknyttet ($ 111, 178)
 9. AWS Certified Solutions Architect - Associate ($ 110.429)
 10. GCP Associate Cloud Engineer (106 044 dollar)

Mens lønningene allerede er imponerende, blir de ansatte betalt enda mer hvis de kryssertifiserer ferdighetene sine, viser rapporten.

Kryss sertifiseringer

Lønn for nordamerikanske IT-fagfolk økte med mer enn 2% med hver ekstra sertifisering opptjent, ifølge rapporten. Denne suksessen ble spesielt sett med tillegg av AWS-sertifiseringer.

"Det vi har sett er at hvis du ikke har noen AWS-sertifiseringer, og så legger du til en AWS-sertifisering og flytter inn i det området med de sertifiseringene du allerede har, posisjonerer du deg for en høyere lønn, " sa Schweer.

"Det er fordi cloud computing har brølet ut på scenen det siste tiåret, " sa Schweer. "Disse skyarkitektene og skyingeniørene som designer og bygger disse selskapene systemer og infrastrukturer er grunnleggende komponenter i en organisasjon."

"Hvis du ikke har de rette menneskene der, så er du på et sandfundament som lett kan vaske bort, " bemerket Schweer. "Det er grunnen til at vi la merke til at når du flytter til skyen - spesielt AWS fordi AWS er ​​den ledende leverandøren på skyplassen akkurat nå - at disse ferdighetene er svært ettertraktede."

Rapporten identifiserte endringene i lønn mellom vanlige sertifiseringer og de som er sertifisert med AWS.

Bilde: Global Knowledge

Kryssertifisering med ISACA-sertifiseringer kan også resultere i en imponerende lønnsstump, fant rapporten. AWS-sertifiserte fagpersoner som også er sertifisert i ISACA sa at de så en lønnsøkning på 24%, ifølge rapporten.

ISACA-fagfolk som kryssertifiserte i CompTIA (31%), Cisco (23%) og Microsoft (21%) så også fine lønnsøkninger, fant rapporten.

For mer, sjekk ut Vil du tjene mer penger? Få disse IT-sertifiseringene på TechRepublic.

Denne artikkelen ble utgitt på nytt 30. januar 2020 med tilleggsinformasjon.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

 • Dark Web: Et jukseark for profesjonelle (TechRepublic)
 • 2020 Tech-konferanser og arrangementer du kan legge til i kalenderen din (gratis PDF) (TechRepublic nedlasting)
 • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
 • Remote working 101: Professional's guide to the tools of the trade (ZDNet)
 • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2020 (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Teknisk historie: Sjekk dekningen vår (TechRepublic på Flipboard)
nd3000, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com