10 måter å redusere sikkerhetshodepine i en BYOD-verden

Du er i ferd med å tillate Bring Your Own Device (BYOD) offisielt i organisasjonen din. Forståelig nok er du opptatt av sikkerheten til nettverket og dataene dine. Hvordan vil du beskytte selskapet ditt og holde sensitive data fra å falle i gale hender med alle de ukjente variablene som kommer inn i blandingen?

For å sette sinnet ditt rolig, må du takle BYOD med øye til sikkerhet. Dette betyr at politikk og planer må settes på plass. Med BYOD kan du ikke alltid tenke på samme måte som du gjør med standard nettverk. Men frykt ikke, jeg har 10 ideer som kan hjelpe deg med å komme deg gjennom denne overgangen.

1: Sikre dataene dine

Før du tillater enheter som ikke er selskap på nettverket, må du sørge for at dataene dine er sikre. Dette bør være en selvfølge, men hvis du har sensitive data om åpne aksjer, ber du om problemer. Hver nettverksadministrator må vite at selskapets data er sikre. Men hvis du skal til å åpne flomportene for BYOD, må dette være en prioritet.

2: Stram nettverkssikkerheten

På samme måte som du har sikret dine data, må du sørge for at nettverkssikkerheten din er bunnsolid. Ikke stol på Windows Firewall for å sikre dine data - du må distribuere en faktisk, dedikert enhet (for eksempel SonicWALL, Cisco eller Fortinet) for å håndtere nettverkssikkerhet. Vær nøye med å sørge for at omverdenen er nøye låst utenfor nettverket ditt. Med alle de nye enhetene som kommer inn - og de mulige sikkerhetshullene de kan lage - må du sørge for at du har en solid nettverkssikkerhetsplan.

3: Implementere en BYOD-policy for antivirus / anti-malware

Enhver enhet som kjører et operativsystem som er mottakelig for virus, må ha en bedriftsgodkjent antivirusløsning. For enheter som ikke kjører en sårbar plattform (Android, IOS, Linux), må du sørge for at brukerne ikke sender mistenkelige filer til andre arbeidere (eller kunder). For det formål kan du fortsatt kreve at disse brukerne installerer og bruker en antivirusløsning for å sjekke alle utgående filer for tegn på infeksjon.

4: Mandatkryptering

Hvis BYOD-brukerne dine vil dele data fra utenfor det sikre nettverket, må du kreve at de bruker en eller annen form for kryptering. Dette kan bety at ethvert program som lagrer data på enheten, krever sitt eget passord for å få tilgang til disse dataene (dette er på toppen av enhetspassordet). Hvis brukere lagrer selskapets passord på enheten, må disse passordene være beskyttet under et krypteringslag.

Spar verdifull tid og krefter. Last ned TechRepublics ferdige BYOD-policy (Bring Your Own Device) og tilpass den for å passe til organisasjonens behov.

5: Dra nytte av mobilapplikasjonsadministrasjon (MAM)

Du må vite hvilke applikasjoner som brukes i nettverket ditt. Dette betyr ikke at du må forhindre brukere i å få tilgang til Facebook eller spille spill (det er selvfølgelig din samtale). Men du må sørge for at ethvert program som brukes ikke er en trussel for sikkerheten til bedriftsdataene dine. Noen enheter, som Android, lar deg sidelaste applikasjoner, slik at alle applikasjoner som ikke er i Google Play Store, kan installeres. Du vil være sikker på at en av dine ansatte ikke utilsiktet slipper en sniffer eller port-skanner løs på nettverket ditt.

6: Krev apper som Divide

Det er apper der ute, som Divide, som gjør en god jobb med å plassere en barriere mellom dine personlige og arbeidsdata. Faktisk gir Divide helt separate stasjonære maskiner, slik at brukeren ikke kan gjøre noen feil. Å få tilgang til forretningssiden av Divide krever et passord - i tillegg til å vite hvordan du får tilgang til det (for det meste) tilslørte skrivebordet.

7: Krev passordbeskyttelse med flere lag

Du må kreve at alle enheter er passordbeskyttet. Men bare det å ha et enkelt passord for å få tilgang til enheten er ikke nok. Enhver applikasjon, mappe eller fil som inneholder firmadata må også være passordbeskyttet. Selv om det kan være en ulempe, jo mer passordbeskyttelse disse mobile enhetene har, desto tryggere blir dataene dine. Samtidig bør du forsikre deg om at brukere IKKE har passord (for eksempel for firma-VPN-er) lagret på maskinen, med mindre de er lagret i et program som krever kryptert passord for å åpne.

8: Implementere telefonavsnitt over hele bedriften

Hvis brukerne dine ønsker BYOD, må de være villige til å logge seg på en plan som gir deg makt til å tørke telefonen deres hvis den går tapt eller blir stjålet. Selv om dette skal være tilfelle for alle brukere (ikke bare de som bruker enhetene sine for arbeid), er det mange som ikke ser verdien i å sørge for at deres sensitive data lett kan slettes hvis telefonen havner i feil hender.

9: Krev bruk av trådløst selskap når du er på stedet

Du vet at noen brukere vil "glemme" å koble seg til det trådløse nettverket når de kommer. Du vil ikke at de skal gjøre forretninger på transportnettet. Forsikre deg om at alle brukere forstår at hvis de skal bruke enheten sin i lokalene, må de bruke det trådløse nettverket. Ikke bare vil dette bidra til å sikre firmadataene dine, det vil tillate deg å bedre overvåke og kontrollere hva som skjer.

10: Begrens enhetsstøtte

Trodde jeg skulle tro at enhver nettverks- / systemadministrator kan støtte alle enheter, realiteten er at jo flere teknologiske smaker jo mer utfordrende jobben. Hvis du åpner selskapet ditt opp til BYOD, har du rettigheter til å begrense denne policyen til visse enheter. Si at du bare vil åpne dette for nettbrett som ikke har en transportør (slik at de bare er begrenset til Wi-Fi) eller til en enkelt plattform. Ved å gjøre dette gjør du ikke bare jobben enklere, du hjelper deg med å holde firmaets nettverk / data sikrere.

Andre råd?

Hvilke tiltak har organisasjonen tatt for å forhindre sikkerhetsbrudd i et BYOD-miljø? Del forslagene dine med andre medlemmer av TechRepublic.

Flere ressurser

For en omfattende titt på BYOD-strategier, fordeler og utfordringer, sjekk ut ZDNets siste funksjonsside, BYOD og Consumerization of IT.

Topp 10 nyhetsbrev

Vend deg til disse må-lesne primerne for å få den magre på de hotteste teknologiske emner, strategier og analyser. Leveres fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com