10 måter Alexa kan hjelpe deg med å få gjort

Det du trenger å vite om Amazon Alexa Amazons stemmeassistent, Alexa, overtar hjem overalt. Her er de fem beste tingene å vite om det.

Amazon Echo, bedre kjent som Alexa, er ikke begrenset til innfødte evner. Det er mange ekstrafunksjoner, kjent som ferdigheter, som kan legges til hennes repertoar av talenter.

Jeg så på noen av forretningsfunksjonene som tilbys gjennom Alexa, og syntes de var forskjellige og overbevisende. Her er en liste over mine 10 favoritt arbeidsrelaterte bruksområder.

Amazon Alexa: En innsideveiledning (gratis PDF)

Den første og fremste måten du kan bruke Alexa til forretninger er å bestille varer gjennom Amazon som kontorrekvisita, utstyr og lignende.

For å bestille, trenger du en Amazon Prime-konto som er koblet til Amazon Echo via Alexa-appen eller webgrensesnittet, samt en tilknyttet betalingsmetode.

Du kan være bekymret for sikkerhet, siden Alexa vil svare på enhver stemme som kommanderer henne, men du kan konfigurere Alexa til å kreve en passord du må gi deg muntlig for å bekrefte kjøp. Du kan også endre betalingsinnstillingene dine. For å gjøre det enten, åpne Alexa-appen på en mobil enhet eller gå til webgrensesnittet og gå til Innstillinger og deretter Stemmekjøp.

Du kan angi en bekreftelseskode her og trykke på "Lagre endringer" eller justere betalingsinnstillingene dine om nødvendig.

Når du har lagt inn bestillingen, kan Alexa også hjelpe deg med å spore statusen til pakken (e) bare ved å spørre henne "Alexa, hvor er tingene mine?"

Fuskark: Alexa for Business (TechRepublic)

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

2. Personlig organisering og tekstkommunikasjon

Du kan koble kalenderkontoen din i Alexa-appen eller webgrensesnittet ved å gå til Innstillinger, Konto og Kalender. Alexa kan deretter samarbeide med deg for å gi informasjon om kalenderhendelsene dine, eller legge til grunnleggende elementer for deg på forespørsel.

For enda mer fleksibilitet kan du legge til kalenderplanleggingen Quick Events for å legge til påminnelser, se etter konfliktfylte hendelser og legge til flere dagers hendelser i kalenderen.

Det er enda enklere å jobbe med oppgaver. Bare be Alexa om å legge til et element i oppgavelisten; si "Gå til butikken." Hun vil legge den til i listen, og du kan se / administrere listen via Alexa-appen:

Påminnelser fungerer omtrent på samme måte, men husk at Alexa lykkes med å minne deg om en hendelse eller et element du må være utenfor skuddet fra henne når hun gjør det.

Det er også mulig å bruke Alexa for å sende kolleger og kolleger. Du kan legge til SMS-en med Molly-ferdigheter som krever at du oppretter en konto og legger til kontaktene du vil kommunisere med.

3. Telefonsamtaler

Alexa kan ikke ringe for deg som standard, men du kan registrere deg for en betalt Phone.com-konto og aktivere Phone.com Voice Interface ferdigheten til å få henne til å gjøre det.

4. Stavekontroll / ordbok

Det kan høres ut som en grunnleggende funksjon, men Alexa kan være enormt nyttig ved å tjene som en stavekontroll. Bare si "Alexa, hvordan stave du ..." Onomatopoeia er alltid en morsom å gjette på.

Hun har også en innebygd ordbok som du kan stole på for å spørre henne om å definere ord ("Alexa, fortell meg definisjonen av onomatopoeia.")

Du kan også legge til andre typer ordbokrelaterte alternativer som ferdigheter. Word Lookup Skill lar deg be Alexa om å definere ord ved å bruke en setning som "Alexa, spør ordoppslag for definisjonen av (word) og også la henne slå opp synonymer, dagens ord og tilfeldige ord.

Det er også en prosjektledelsesferdighet, en teknisk ordbokferdighet og en medisinsk ordbokferdighet.

Jeg har brukt Alexa stavekontroll og ordbokstjenester mange ganger når jeg skrev en e-post eller teknisk artikkel, og ønsker ikke å stoppe det jeg gjør for å slå opp et ord eller en definisjon. Dette alternativet er perfekt for produktivitet og gjør at arbeidsflyten din kan fortsette uhindret.

5. Forskning og beregninger

Alexa kan slå opp informasjon for deg på Wikipedia ved å bruke kommandoen "Alexa, Wikipedia: (emne)". Hun vil ikke lese en hel artikkel som standard, men du kan be henne om å gjøre det ved å si "Mer." Du kan også be Alexa om å konvertere enheter som liter til gallon, hvor mange kopper som er i en kvart eller å utføre matematiske beregninger på samme måte som en standard kalkulator.

6. Oversettelse

Den oversatte ferdigheten kan konvertere et ord eller en frase til et hvilket som helst av flere språk som fransk, tysk, spansk, russisk, kinesisk eller flere andre alternativer.

Du kan be Alexa om å resitere setninger saktere, slik at du kan kalle dem ut eller skrive dem ned, og hun kan også gjenta dem hvis du blir bedt om det. Som noen som tror å bruke frasering på fremmedspråk mens du skriver innhold på engelsk legger til en viss - je ne sais quoi - kan Translated skill hjelpe deg å finne le mot juste.

7. Få økonomisk informasjon

Hvis du er en Fidelity-kunde, kan Alexa bruke Fidelity Investments Skill for å gi deg informasjon om dine økonomiske kontoer. Hun kan også oppdatere deg med nylig informasjon om aksjemarkedet ved å bruke børseferdigheten og bøyefare ferdighet.

8. Undersøk eiendomstrender

Det er mulig å gjennomgå utviklingen i eiendomsmarkedet med Altos Research - How's The Real Estate Market.

9. Arbeid med Google Dokumenter

Ferdigheten til å redigere dokumenter kan hjelpe deg å jobbe med Google Docs via Alexa. Selv om det kan høres mindre ut enn produktivt å få Alexa til å lese dokumentene dine i sin helhet, er denne ferdigheten mer taktisk og innebærer å legge til innhold i et eksisterende Google-dokument, liste opp de siste 10 filene du har tilgang til, eller lage nye filer i et diktatformat . Du må logge på med Google-kontoen din for å koble den til Alexa.

10. Spor tiden din

Sist, men ikke minst, kan Alexa hjelpe deg med å spore tiden du bruker på forskjellige oppgaver og prosjekter ved å bruke ferdighetene Work Time Tracker. Som noen som er pålagt å logge timene som er brukt på forskjellige teknologiske bestrebelser slik at vi kan planlegge prosjektkapasitet og bemanning, har denne ferdigheten stor fordel for meg å nøyaktig registrere arbeidsmengden min.

Du trenger ikke å utforske ferdigheter via nettet eller Alexa-appen; Alexa kan selv fortelle deg mer om hva hun har å tilby. Bruk kommandoer som:

"Alexa, fortell Skill Finder om å gi meg dyktighetene om dagen" "Alexa, fortell Skill Finder å gi meg de nyeste ferdighetene." "Alexa, fortell Skill Finder å gi meg toppferdigheter." "Alexa, fortell Skill Finder for å liste opp kategorier"

Du kan også utvikle dine egne ferdigheter for Alexa.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag


Se også

  • Alexa Skills: Cheat sheet (TechRepublic)
  • Hvorfor dumme Amazon Alexa-samtaler faktisk er veldig smarte (TechRepublic)
  • Hvorfor bedrifter stiller seg opp bak Amazon Alexa i det virtuelle assistentløpet (TechRepublic)
  • Amazon bringer Alexa til flere kommersielle produsenter med AVS Device SDK (TechRepublic)
  • Amazon og Microsoft slår seg sammen: Alexa og Cortana vil snart kunne snakke med hverandre (TechRepublic)
Bilde: Tyler Lizenby / CNET

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com