10 Twitter-kontoer som vil holde deg oppdatert med digital helse

Digital helse er en av de raskt voksende vertikale teknologiene. Rock Health, et investeringsfond for frø og tidligfase for oppstart av digital helse, ga ut en rapport som viste at det var 4, 1 milliarder dollar i finansiering for oppstart av digital helse i 2014, og helsevesenet ville se en økning på 21% i IT-jobber innen 2020.

Hold deg oppdatert om den digitale helse- og helsevesenet ved å følge disse 10 Twitter-kontoene.

1. Rock Health

Rock Health (@Rock_Health) er et frø- og tidligfase-investeringsfond for digitale helsefirmaer som gir dem finansiering og støtte. De gjør også sin egen forskning på bransjen, og gir fascinerende innsikt.

2. Halle Tecco

Halle Tecco (@halletecco) er grunnleggeren av Rock Health og administrerende direktør i NYC. Hun er en flott person å følge for de siste oppdateringene om Rock Health og landskapet til digital helse generelt.

3. Start helse

StartUp Health (@startuphealth) er et globalt selskap for utvikling av entreprenørskap, og ble grunnlagt av helsetekniske teknologigründere.

4. mHealth Summit

mHealth Summit (@mhealthsummit) er den største, mest mangfoldige nasjonale og internasjonale konferansen om muligheter innen mobil og tilkoblet helse. Det er en plattform for dialog om global helse.

5. GE Healthcare

GE Healthcare (@GEHealthcare) er et av de offisielle regnskapene for selskapet. Fôret er fullt av egne nyheter, men også nye trender på tvers av helsevesenet.

6. MobiHealthNews

MobiHealthNews (@MobiHealthNews) er en kilde for nyheter i det mobile og digitale helsesamfunnet. Kontoen er i utgangspunktet bare RT-er og tweets om finansiering, nyheter og store kunngjøringer i helsevesenet.

7. HIMSS

HIMSS (@HIMSS) er en global non-profit som fokuserer på å bedre helse gjennom IT, og har et stort nettverk av IT og medisinsk fagfolk.

8. TEDMED

TEDMED (@TEDMED) er sin egen TED-konferanse med fokus på medisin og teknologi. Denne kontoen handler om disse menneskene, historiene og relaterte emner. Noen virkelig kjempeflott høyttalere kommer ut av TEDMED.

9. John Nosta

John Nosta (@JohnNosta) er en digital helseguru - han er ledende hos NostaLab, en tenketank for helseteknologi og i Google Health Advisory Board.

10. Mayo Clinic

Mayo Clinic (@MayoClinic) har en eksepsjonell tilstedeværelse på sosiale medier med mer enn en million følgere. Teamet tweets studier, forskning og nyheter om helsetjenester generelt så vel som digital helse. Og de elsker hashtags.

Se også:

  • 6 digitale helsetrender å se i 2015
  • Hvordan digital helseklinikk Maven revolusjonerer kvinners helsevesen
  • Kate Ryder: Entreprenør. Pioner for digital helse. Tidligere journalist.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com