10 ting som er vanskelig å finne (eller gått helt) i Office 2013

Hver nye versjon har sine fordeler og ulemper, og Office 2013 er ikke annerledes. For det meste finner du skrivebordsversjonen som ligner på Office 2010. Imidlertid er det noen nye funksjoner, og de koster det. Office 2013 har en havareliste. Her er 10 elementer du kan ha problemer med å finne - og noen få som ikke lenger eksisterer.

1: Avslutt

Avslutt er ikke lenger tilgjengelig i Backstage-visningen (Fil-fanen eller Office-knappen). Denne kommandoen lukket alle åpne filer samtidig. Du kan legge til Exit på hurtigtilgangsverktøylinjen (QAT) eller høyreklikke på applikasjonsikonet på Windows oppgavelinje og velge Lukk alle Windows for å lukke alle åpne filer.

2: Ny fra eksisterende

I eldre versjoner kan du bruke et eksisterende dokument til å opprette et nytt. Du kan deretter endre og oppdatere det nye dokumentet uten å endre originalen. Dette alternativet ble åpnet gjennom det nye alternativet på Fil-fanen (Kontorknapp og Filmeny).

I Office 2013-applikasjoner må du bruke den nylige delen (i Fil-fanen) i stedet. Du kan velge Åpne en kopi på hurtigmenyen, men denne ruten gir bare tilgang til åpne dokumenter. Eller du kan bruke Windows Utforsker til å finne et dokument og velge Ny i stedet for Åpne. Du jobber ikke fra Office, men resultatet blir det samme.

3: Clip Organizer and Picture Manager

Clip Organizer ga et raskt brukergrensesnitt til online innhold. Dialogboksen Sett inn medier erstatter Clip Organizer i Office 2013. Du vil bruke denne nye funksjonen til å sette inn innhold fra online utklippssamlinger og andre online kilder. Picture Manager er også borte, erstattet av Windows Photo Gallery.

4: Excel's Save As Workspace

Du kan ikke lenger lagre Excel sin nåværende layout som arbeidsområde ved å lagre arbeidsområdet. Den er helt borte, så du kan ikke legge den til i hurtigtilgangsverktøylinjen heller. Du kan fremdeles åpne en arbeidsområde-fil (* .xlw), i det minste foreløpig.

5: Words Review-alternativ

Et av Words vurderingsalternativer, Original: Show Markup er borte fra rullegardinmenyen i sporingsgruppen. Visningen er fremdeles tilgjengelig, så hvis du går glipp av den, legger du den til hurtigtilgangsverktøylinjen (QAT).

6: Outlook's ToDo Bar

Outlook 2013 har fjernet ToDo-linjen og erstattet den med den nye funksjonen Pinned Peeks. Den nye funksjonen er ikke så omfattende som ToDo-linjen:

  • Du kan bare se de valgte dagene.
  • Du kan bare vise en navigasjonskalender om gangen.
  • Du kan ikke dra meldinger for å opprette avtaler på en bestemt dato.

7: Outlook-aktiviteter

Outlook 2013s kontaktskjema lar deg ikke legge inn en kontakts aktiviteter, som du kan i eldre versjoner. Du får tilgang til feltet via Aktivitetsalternativet i visegruppen mens du legger inn nye kontaktdata. Ved hjelp av denne funksjonen kan du se flere elementer tilknyttet en kontakt. Outlook Social Connection, som du kan finne i People-ruten, erstatter aktiviteter.

8: Outlook Journal

Journalvinduet er borte, og det er ingenting som erstatter det. Hvis du brukte det, er du bare heldig.

9: Få tilgang til PivotCharts og PivotTables

Access 2013 støtter ikke lenger PivotCharts og PivotTables - funksjonen er borte. Microsoft mener Excel's kartleggingskomponent er overlegen alt det Access har å tilby (det er sant) og anbefaler at du bruker Excel's PivotChart- og PivotTable-funksjoner. Hvis du vil ha disse funksjonene i Access 2013, har du ikke noe valg. Access 2013 støtter fremdeles gamle diagrammer ved hjelp av MSGraph og diagrammer opprettet av Chart Wizard.

10: Oppdateringsveiviseren

Tilgangsutviklere vil savne denne funksjonen. Oppdateringsveiviseren hjelper deg med å oppgradere en Access-database til en ny eller eksisterende SQL Server-database. Denne funksjonen er borte fra Access 2013.

Andre unnvikende eller manglende funksjoner?

Har noen av favorittverktøyene eller alternativene dine forsvunnet - eller blitt flyttet - i Office 2013? Del erfaringer med andre TechRepublic-medlemmer.

Registrer deg automatisk på TechRepublic's 10 Things nyhetsbrev!

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com