De ti teknisk administrerende direktørene elsker mest

Hvorfor ledere må måle ansattes engasjement Ledere trenger å skape en engasjerende kultur som gir dyktige talent det de trenger for å gjøre sitt beste arbeid, ifølge Santiago Jaramillo, administrerende direktør og medgründer av Emplify.

Hvert år avholder Glassdoor, et av verdens største rekrutteringssteder, Employee's Choice Awards for å hedre toppsjefene for 2018.

For andre år på rad hadde administrerende direktører i det tekniske feltet topp plasseringer på listen - og hevdet 26 av de 100 beste slotsene.

Digital transformasjon: En guide for CXOs (Tech Pro Research)

Zoom videokommunikasjonssjef Eric S. Yuan tok toppsporet - både innen teknisk og generelt sett. Glassdoor undersøkelse fant at han hadde en 99% godkjenningsvurdering. I et intervju med Glassdoor godkjente han suksessen ikke for seg selv, men for hele selskapet.

"Egentlig er dette våre ansattes prestasjoner fordi dette handler om selskapet vårt; det er ikke bare selskapet mitt, " sa Yuan i intervjuet.

Her er den komplette listen over de ti toppsjefene i teknologien, og den prosentvise godkjenningsvurderingen de fikk fra sine ansatte.

  1. Eric S. Yuan, Zoom videokommunikasjon: Yuan rangert som nr. 1 på teknisk nivå og totalt sett. Han fikk en godkjenningsvurdering på 99% fra sine ansatte.
  2. Daniel Springer, DocuSign: Springer rangert som nummer 3 totalt og fikk 99% godkjenningsvurdering fra ansatte.
  3. Jeff Weiner, LinkedIn: Weiner fikk en godkjenningsvurdering på 97%, noe som gjorde ham til 8 i konsernsjefer totalt sett.
  4. Marc Benioff, Salesforce: Salesforces Benioff rangert som nummer 10 totalt og fikk 97% godkjenningsvurdering.
  5. Jim Kavanaugh, World Wide Technology: Kavanaugh fikk 97% godkjenningsvurdering og tok nummer 11-sporet.
  6. Shantanu Narayen, Adobe: Adobes administrerende direktør rangert som nummer 13 totalt og fikk 96% godkjenningsvurdering.
  7. Jonathan H. Corr, Ellie Mae: Corr rangert som nummer 14 totalt og fikk en ansattes godkjenningsvurdering på 96%.
  8. Mark Zuckerberg, Facebook: Zuckerberg tok nummer 16-sporet samlet og fikk 96% godkjenningsvurdering fra ansatte.
  9. Michael Hansen, Cengage: Cengages Michael Hansen fikk 96% godkjenningsvurdering og rangert som nummer 17 totalt.
  10. Satya Nadella, Microsoft: Microsofts Nadella rangerte som nummer 20 totalt og fikk 96% godkjenningsvurdering.

Til en viss grad er hvert selskap et teknisk selskap i dag, noe som betyr at alle administrerende direktører trenger en slags teknisk dyktighet for å lykkes. Som rapportert av TechRepublics Alison Rayome, bruker ledere ved topppresterende firmaer halvparten av tiden sin med fokus på digitale trusler og muligheter. For å oppnå digital transformasjonssuksess, bør CXOs også samarbeide med IT for å drive disse initiativene videre.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com