10 tegn på at du ER kuttet for IT

I det siste innlegget mitt om 10 tegn på at du ikke er utsatt for IT, pekte jeg på noen grunner til at du bør vurdere å forlate IT-feltet eller ikke gå inn på det i det hele tatt. IT er en stor utfordring - men mange mennesker er mer enn glade for å møte den utfordringen. Hvis du er bekymret for om en IT-karriere er den beste kampen for din personlighet og ferdigheter, er her en liste over tegn på at du kan være perfekt egnet for en karriere innen IT-feltet.

1: Du er tålmodig

IT-feltet krever mye tålmodighet. Enten du venter på nedlastinger, sluttbrukere, omstarter server eller installerer, vil du til daglig måtte vente. Du kan til og med finne deg selv å håndtere et problem som tar dag eller uker å løse.

Uten tålmodighet vil du gi opp og miste klienter. Og tapet av klienter betyr tap av inntekt. Hvis du ikke har tålmodighet, er det det du går opp mot: inntektstap.

2: Du elsker å lære

Hvis du dykker inn i IT, må du vite at dette vil være et stadig voksende felt der du alltid må lære deg. Du må ta klasser, studere på egen hånd, sertifisere, strekke ferdighetene dine. Behovet for utdanning er iboende i IT. Hvis du elsker å lære (spesielt om teknologi), kan det hende at det er den perfekte karrieren for deg.

3: Planen din er vidåpen

Noen mennesker forstår mottoet "Uansett hva det tar" ... og andre ikke. De som får vite det, godt, at noen ganger fungerer smitter over i personlige planer, og det er bare noe som må aksepteres. Hvis du faller inn i denne kategorien, vil du ikke ha noen problemer med å falle i tråd med det tunge treffet planen din kan ta når du jobber i IT.

4: Du elsker teknologi

Det er to typer mennesker - de som elsker teknologi og de som ikke gjør det. Hvis du ikke er glad i teknologi, kan du like gjerne forlate nå. Men hvis ideen om teknologi virkelig får deg i gang, kan det være en ideell karriere for deg. Hvis svingmigrasjoner, bare-metall-sikkerhetskopier, Exchange-utrullinger og lignende virkelig får hjertet til å pumpe, er du i riktig familie.

5: Du liker mennesker

Jeg foreslår ikke at du må være "Opp med folk!" Men ideen om sluttbrukere skal ikke få håret til å falle ut umiddelbart. Hvis du liker å omgås andre og hjelpe folk med å løse problemene sine, kan det være en god passform for deg. Og du vil takle mennesker. Stereotypen handler kanskje om å sitte i et feilsøkingskode for et serverrom og sette opp maskinvare. Men i virkeligheten vil du være i feltet med daglig bruk.

6: Du elsker et godt problem

Hvis dette er tilfelle, kommer du til å ELSKE DET. Hvorfor? Fordi IT ikke er annet enn det ene problemet etter det andre. De stopper ikke. Faktisk kjører problemene opp i hverandre, og hoper seg opp som aper som klager etter bananer. Og du vil ikke være i stand til å slippe unna disse problemene. Det andre du tror du har løst dagens problemer, vil en annen haug med problemer dukke opp og slå deg i ansiktet.

7: Du har utholdenheten til en Jack Russell-terrier

Noen problemer ser ikke ut til å ville forsvinne, og de vil virkelig teste mettelen din. Hvis du gir opp enkelt, glem det. Men hvis du kan hunde et problem til det er helt borte, kan det være en god kamp for deg. Du vil ha utholdenhet på din side daglig. Uten det vil du gi opp før du virkelig har begynt kampen.

8: Du er en multitaskingsmaskin

Til enhver tid har jeg tre til fire prosjekter åpne på forskjellige skjermer. Jeg bruker hele dagen på multitasking, og det er helt utmattende. Hvis du kan multitaske som en blekksprut, kan det godt være at det passer for deg og dine Ganesh-lignende armer. Hvis hjernen din fungerer best når du blir utfordret av flere oppgaver samtidig, kan du gjøre det fantastisk innen IT. Bare sørg for at du vet hvordan du tempoer deg. Hvis du multitasker for mye, vil du brenne ut.

9: Du ser deg klatre opp stigen til CIO

Hvis det å bli CIO er målet ditt, og du har strukturert hele livet rundt det målet, er det din karriere. Bare forstå at det kommer til å bli en lang stigning. Du starter i første etasje og tilbringer mesteparten av dagene dine med å kvele med skrivere, glemte passord og problemer med kontorpakker. Etter hvert vil du begynne å få større jobber med servere, og du kan begynne å administrere avdelingen din. Endelig vil dagen komme med drømmen om drømmer, og du vil være på toppen av alle aspekter av IT i organisasjonen.

10: Du kan takle stress

Dette er virkelig den store (Elizabeth). IT og stress går hånd i hånd, og det er rett og slett ikke noe som skiller de to. Du må være i stand til å håndtere stress godt, eller i det minste vite hvordan du avbøyer det til du kan takle det senere. Det blir nok. Ærlig talt, hvis det er en enkelt tarmsjekk i IT, er det dette. Du må være i stand til å takle stress, fordi det vil slå deg og slå deg hardt.

Selv test

Hvordan hadde du det? Er du fremdeles i feltet? Tror du at du har det som trengs for å klare det gjennom de daglige utfordringene ved IT? Det er mye å vurdere. Hvis du allerede er involvert i IT-feltet, har noen av de ovennevnte punktene kommet hjem og minnet deg om hvorfor du valgte denne karrieren? Gå i så fall tilbake til den serveren og fullfør den Exchange-migreringen, sørg for at sikkerhetskopiene kjører riktig, og svar på de fem andre billettene som er tildelt nødstatus!

Topp 10 nyhetsbrev

Vend deg til disse må-lesne primerne for å få den magre på de hotteste teknologiske emner, strategier og analyser. Leveres fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com