De 10 reglene som finnes i enhver god fjernarbeidspolitikk

Video: 5 måter telekommunikasjon fordeler bedriften din Hvis bedriften din tenker på å implementere en arbeids-fra-hjem-policy, her er fem grunner til at eksternt arbeid er en god idé.

Helt avsidesliggende jobber og arbeid fra hjemmepolitikk øker, spesielt i teknologibransjen. Eksternt omfavnet for sin fleksibilitet, har fjernarbeid blitt muliggjort av mobile enheter og skybaserte applikasjoner, sa 451 Research senioranalytiker Raul Castanon-Martinez. Nå som folk er i stand til å utføre det samme arbeidet hjemme, har motivasjonen for å komme inn på kontoret stupt.

De fleste tradisjonelt bemannede organisasjoner begynner med å la de ansatte teste eksternt arbeid med deltid for å teste farvannet, sier Castanon-Martinez. Men etter hvert sa han at han tror at dette vil føre til en "'Uber-izasjon' av arbeidsstyrken, " med flere som går over til fjerntliggende stillinger på heltid.

Over en tredjedel av heltidsansatte er anslått til å jobbe eksternt i løpet av de neste ti årene, ifølge en fersk rapport fra Upwork. For øyeblikket har 63% av selskapene minst noen eksterne arbeidere, men likevel har ikke flertallet noen fjernarbeidspolitikk på plass, heter det i rapporten.

Mangelen på politikk er imidlertid ikke så overraskende. "Uuttalt eller uformell politikk er mer vanlig, " sier Castanon-Martinez. "Dette er sannsynligvis et resultat av læringskurven som organisasjoner går gjennom i de tidlige stadiene." Eksterne jobber er fremdeles et nytt konsept, og selskapene må tilpasse seg.

Men uuttalte regler kan skape forvirring. For å gjøre ansatte klar for suksess, må de forstå hva forventningene deres er - om de jobber på kontoret eller ute. Uten fjernarbeidspolitikk kan det dannes en frakobling mellom ansatte og deres veiledere, noe som er uproduktiv og lite nyttig.

Her er 10 retningslinjer for å sette i gang din fjernarbeidspolitikk.

1. Kvalifisering

For det første må selskaper bestemme hvilke stillinger som er kvalifisert til å jobbe eksternt, og oppgi dem i sin policy. Ved å analysere sitt arbeid og sin driftsmodell kan selskaper bestemme hvilke stillinger som kan og bør gjøres utenfor kontoret, sa Gartner-analytiker Carol Rozwell. Hun brukte seg selv som et eksempel: "Hvis jeg er i telefonen med deg akkurat nå, betyr det ikke noe hvor jeg ringer fra, betyr ikke noe hvor du ringte meg, ikke sant?"

Noen selskaper kan imidlertid ikke ha noen jobber som kan utføres eksternt. Selskaper uten posisjoner som er kompatible med fjernkontrollen, bør opplyse om at de fra begynnelsen eliminerer fremtidige forespørsler eller henvendelser om fjernarbeid.

2. Tilgjengelighet

Hvis et selskap tillater fjernarbeid, bør tilgjengelighetsforventningene skisseres i policyen. Enten det er å sette inn et pledd arbeidskrav fra 09.00 til 17.00, eller å la de ansatte bestemme sine egne tidsplaner, bør enten settes i en policy, sier Castanon-Martinez.

Å stille tidsplankrav fra starten eliminerer enhver mulig frustrasjon mellom ansatte basert på tid. Hvis en ansatt får lov til å lage sin egen timeplan, men en annen får faste timer, kan det skape en urettferdig atmosfære.

3. Responsivitet

Castanon-Martinez anbefalte også å implementere en spesifikk regel om responstid. Definer om det forventes at en ekstern ansatt vil svare en kollega umiddelbart, og spesifiser også hvilke kommunikasjonsmåter som skal brukes, sa han.

Organisering av forventninger rundt kommunikasjon skaper et sunt forhold mellom ansatte og veiledere - ingen vil være bekymret for produktivitetsforventninger, eller bli liggende i mørket.

4. Produktivitetsmålinger

Når vi snakker om produktivitet, bør retningslinjene for eksternt arbeid spesifisere hvordan en ansattes produktivitet skal måles. Produktivitet kan måles på flere måter, enten det er på tidsbruken på prosjektet, antall saker som er løst, mengden klientinteraksjoner med mer, bedrifter trenger å bestemme hvordan de vil evaluere sine ansatte.

"Det viktigste er å sørge for at du kan måle resultatene av arbeidet, i motsetning til noe som antall timer, " sa Rozwell. "Så hvis du kan måle resultatene etter at noen har utført arbeidet eksternt, og du har ønsket ønsket resultat, er det en bedre situasjon enn å prøve å måle folk på antall timer."

5. Utstyr

Fjernarbeidere trenger de riktige verktøyene for å fullføre arbeidet sitt. Derfor må selskaper oppgi hvilket utstyr de er villige til å tilby disse ansatte. Hvis de for eksempel forventer at ansatte leverer egne datamaskiner, må de spesifisere det.

Noen organisasjoner krever at du har en internettjeneste som oppfyller et visst hastighetskrav, sa Rozwell. Det er viktig at potensielle fjernarbeidere er klar over de teknologiske forventningene foran, slik at de vet om de kan møte dem.

6. Teknisk støtte

Sammen med utstyr, må selskaper spesifisere om teknisk support tilbys eksterne ansatte. Nesten alle større selskaper har teknologistøtte på stedet, men ikke fjerntliggende. Skissere i policyen hva eksterne ansatte forventes å gjøre når de har tekniske vanskeligheter, på den måten er det en handlingsplan.

7. Rettmessig avslutning

Rettmessig avslutning behandles vanligvis i de fleste selskapets policyer, men Rozwell understreket viktigheten av det i en fjernarbeidspolitikk. Bedrifter må tydelig oppgi at ingen ansatte vil bli sagt opp på grunnlag av å jobbe eksternt. Årsaken til at denne politikken til og med må oppgis, er fordi mange ledere er ukomfortable med fjernarbeid fordi de ikke kan se sine ansatte, sa Rozwell.

Det er også her kommunikasjon spiller inn. Åpen og hyppig kommunikasjon er nødvendig mellom eksterne arbeidere og ledere slik at ingen kan stille spørsmål ved arbeidet som gjøres, la hun til.

8. Fysisk miljø

Hvis et selskap har en preferanse for det fysiske miljøet en ansatt jobber i, legg det inn i policyen. Noen selskaper foretrekker eller krever at en ansattes fysiske miljø blir godkjent før de jobber eksternt.

"Det er et helse- og sikkerhetsspørsmål, " sa Rozwell. "Hvis du tenker på et kontormiljø, kan du generelt anta at bygningen er trygg, at selskapet overvåker ting som CO2-nivåer, at de har et system som kan oppdage brann eller innbrudd. Det viktigste er det faktum at det er et sunt arbeidsmiljø. "

9. Sikkerhet

Et stort problem med fjernarbeid er sikkerhet. Store selskaper jobber med sikre nettverk, men når informasjon tas ut av kontoret, er ikke sikkerheten garantert. Ansatte må være ekstremt forsiktige når de jobber på offentlige steder, sa Rozwell. Hvis selskaper har spesifikke forespørsler - for eksempel hvis de ikke vil ha ansatte som jobber med offentlig Wi-Fi - bør det fremgå av policyen.

10. Klientfortrolighet

Når man går hånd i hånd med sikkerhet, må klientens konfidensialitet tas opp i en policy. Igjen er det mye enklere å holde informasjon konfidensiell i et beskyttet arbeidsområde.

For eksempel, hvis du har en kundesamtale på en kafé, må du sørge for at du ikke diskuterer eller deler sensitiv informasjon i den innstillingen, sa Rozwell. Ingenting kan hindre en ekstern ansatt i å gjøre det, hvis det ikke er direkte oppgitt.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com