10 kjøp SMBer virkelig trenger å gjøre

Små og mellomstore bedrifter (SMB) er beryktet for ikke å bruke. Dette gjelder spesielt de mindre selskapene. Mange SMB prøver å bruke penger bare når det er nødvendig, noe som kan føre til tap av data, arbeid eller verre. For å unngå katastrofer eller manglende evne til å vokse og fungere etter behov, må SMB-er bite i kulen og foreta noen kjøp. Som det gamle ordtaket sier: "Du kan ikke tjene penger hvis du ikke bruker penger."

Og så, med det ordtaket i bakhodet, la oss ta en titt og se hva som kjøper kuler SMB-er trenger å bite.

1: Maskinvare som er spesifisert i minst fem år ute

Hvis du kjøper maskinvare basert på dine nåværende behov, kaster du bort penger. Kjøp aldri maskinvare som tilfredsstiller nå. Når det er på tide å bytte ut stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, servere og nettverksmaskinvare, må du se minst fem år fremover. Hvis du kjøper en maskin som vil fylle dine behov langs veien, kan du være sikker på at den vil tjene deg godt. Men hvis du kjøper maskiner med CPUer, RAM, HD-er, etc., basert på dine nåværende behov, kan du satse på at du vil møte en oppgradering snart nok.

2: Sikkerhetskopi-programvare

Mange SMB ønsker å komme seg forbi med innebygd backup-programvare. Windows Server-sikkerhetskopi gjør en god jobb, men når du trenger seriøs sikkerhetskopi som lar deg gjenopprette fra et bilde, må du bryte ned og kjøpe en tredjeparts sikkerhetskopiløsning. Jeg sier dette med et korn av "ho gutt!" fordi vi alle vet at ingen sikkerhetskopiløsning er perfekt. Men å ha muligheten til å komme seg fra bare metall vil på lang sikt spare selskapet for mye bunnlinje.

3: Egnede nettverksrør

Det blåser meg bort når jeg finner ut at en virksomhet prøver å kjøre på en DSL-linje med forbrukerklasse. Ja, jeg får ut at fettrør er kostbart ... men å gjøre forretninger med et utilstrekkelig datapipe vil være langt dyrere til slutt. Ikke bare fungerer arbeidet tregt, men arbeidet kan lett stoppe. Ikke la noe så enkelt som en flaskehals i nettverket føre til at du får hodepine dag og dag ut. Slipp mynten for mer båndbredde enn du trenger.

4: Brannmurmaskinvare

Hvis du er avhengig av Windows-skrivebordet eller serverbrannmuren for å beskytte deg, bør du tenke nytt. Ta nettverkssikkerhet på alvor og slipp oppfatningen om at den innebygde Windows-brannmuren er nok. Det du virkelig trenger er en maskinvareløsning, fra Cisco, Fortinet eller Sonicwall. Ikke bare er disse enhetene langt sikrere, de er også mer pålitelige og fleksible. Ikke betro virksomhetenes sikkerhet til svake brannmurer i programvaren. Periode.

5: Skyplass

La oss innse det: Cloud lagring er fornuftig. Ikke bare utvider den mulighetene dine, den lar deg enkelt få tilgang til filer utenfor nettverket ditt. Men ikke bare nøy deg med gratisversjonen av Dropbox eller UbuntuOne. Kjøp ekstra plass. Dette er en av de billigste investeringene du har, og den vil spille av deg med en fleksibilitet og brukervennlighet som få andre investeringer kan. Det høres altfor forenklet ut, men skylagring er ganske enkelt et must for mange bedrifter.

6: Kraftig nettsted med netthandel

Hvis du ikke allerede har et nettsted for å vise frem virksomheten din, trenger du et. Og ikke gjør det vanlige nettstedet fra mal som ikke blir lagt merke til deg. Ikke stol på en Facebook-side for bedriften din. (Jeg kom faktisk over dette nylig.) Du må ta din online tilstedeværelse på alvor. Hvis den elektroniske tilstedeværelsen inkluderer netthandel, må du virkelig slå deg ned og investere i en solid løsning. Husk at bunnlinjen din blir direkte påvirket av din tilstedeværelse på nettet. Hvis du endrer den tilstedeværelsen, endrer du virksomheten din.

7: Redundans

Ting går i stykker. Periode. Det være seg et nettverkspipe, en bryter, et modem, en ruter eller en server - alt etter hvert faller det ned. Når noe går ned på dette nivået, kan du ikke gjøre forretninger. I noen tilfeller kan kostnadene for overflødighet være høye, men utbetalingen vil være verdt det. Som sikkerhetskopier vil denne investeringen være en du håper du aldri trenger å bruke. Men skulle den anledningen oppstå, vil du være glad for at den er der for å ha ryggen.

8: Støtte

På en eller annen måte trenger du IT-støtte, enten det er en egen avdeling, outsourcet eller kjøpt støtte for programvare. Dette er et essensielt. Hvis du ikke har støtte, og behovet oppstår, er det allerede for sent. Da kryr du av for å få tak i det første selskapet du kan finne. Jeg har sett en rekke tilfeller der en klient har opplevd en ødelagt QuickBooks-datafil bare for å finne at de ikke hadde en støttekontrakt med Intuit. Kostnadene for å få Intuit involvert på dette tidspunktet er langt dårligere enn å kjøpe en støttekontrakt. Forsikre deg alltid om at du har støtte på plass og klar.

9: Mobilløsninger

Virksomheten din må være mobil. Nettbrett, smarttelefoner, bærbare datamaskiner - du trenger løsningene som gjør at du kan jobbe vekk fra kontoret. Dette kan også kreve et VPN-oppsett. Bruk pengene slik at du ikke er låst på kontoret til enhver tid. Dessuten må forbrukere vite at du har fanget opp dagens teknologitrender. Jeg har sett mange små virksomheter henvende seg til nettbrett for utsjekkingsregistre. Dette er fremtidsrettet og kan på noen nivåer bidra til å vinne nye kunder.

10: Powerhouse skrivere i forretningsklasse

Hvorfor vil en bedrift stole på en skriver av forbrukerklasse? Ikke bare har de ikke alle funksjonene du trenger, de har ikke lang levetid for å tåle bruk på forretningsnivå. Du trenger en seriøs skriver som takler en alvorlig jobbbelastning. Ikke skimp her, så skriker du på det HP Deskjet før du føler at håret blir grått og fornuftet ditt begynner å gli.

Begynn i det små

Det er sant: For å tjene penger, må du bruke penger. Uansett hvor stramme veskestrengene dine er, må du åpne dem hvis du har noe håp om å utvide selskapet ditt. Det betyr ikke at du må løpe tom og kjøpe alt på denne listen. Begynn i det små og fortsett derfra. Til slutt vil selskapet takke deg.

Les også

  • IT-innovasjon for småbedrifter (ZDNet spesialrapportside)
  • Executive's guide til IT innovasjon i små bedrifter (gratis eBok)

Registrer deg automatisk på TechRepublic's 10 Things nyhetsbrev!

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com