De 10 må-se nerdefilmene fra 2013

La oss være ærlige; tittelen er en feilnummer. Du kan ikke, vil ikke, og burde sannsynligvis ikke se alle 10 filmene fra sci-fi, fantasy, horror og generelt geek, som er listet nedenfor. Ikke desto mindre forventes disse 10 filmene å dominere den nerdete samtalen i løpet av de neste 12 månedene - på bedre eller verre. Når det gjelder hvilken, er våre Geekend-oppsummeringer og spådommer listet opp nedenfor.

 1. Oblivion | 13. april trailer Tom Cruise prøver seg på sci-fi igjen, denne gangen som fyren som opprettholder de automatiserte forsvarsdronene på en forlatt jord - til Morgan Freeman trekker ham inn i en motstandsbevegelse som ønsker å avsløre den "virkelige" grunner til at mennesker ble tvunget fra hjemlandet. Som alle slike undersøkelser innebærer det mye CGI-forbedret høyhastighets teknoviolens. Tomta er verken nødvendig eller forventet.
 2. Iron Man 3 | 3. mai trailer Robert Downey Jr. bryter inn en ny regissør for sitt tredje løp på Tony Stark, da Shane Black - fyren som skrev Lethal Weapon og regisserte Kiss Kiss Bang Bang - tar roret. Dette er også den første Marvel Movieverse-utgivelsen etter megahit Avengers som leverte på så mange geek cinema-forhåpninger og -drømmer, så vi får snart vite om franchise-serien kan holde magien i gang. Den virkelige nyheten er at Oscar-vinneren Ben Kingsley endelig gjenoppretter superhelten erke-nesen, The Mandarin. Pynt deg.
 3. Star Trek Into Darkness | 17. mai trailer Vi vet dette mye om den vanvittig forventede andre handlingen av JJ Abrams blockbuster Trek-omstart: Alice Eve spiller Dr. Carol Marcus - moren til kaptein Kirk's sønn David i den viktigste Trek-tidslinjen. Det er bare den mest fristende ledetråden om identiteten til Benedict Cumberbatchs hovedskurk, selv om alt vi vet med sikkerhet er at han er en karakter som er "veldig kjent" for Trekkies. For de som ikke kjenner igjen navnet, dukket Dr. Marcus først opp i en liten flick kalt Wrath of Khan . Hvorvidt Into Darkness deler en primær antagonist med den største Star Trek-filmen som noen gang er laget, gjenstår å se - men hele det geekuniverset er i ferd med å finne ut.
 4. Etter jorden | 7. juni traileren For ti år siden ville et samarbeid mellom Will Smith og M. Night Shyamalan om et sci-fi-opptog vært sommerens umatteverdige begivenhet. Dessverre var Shyamalans tre siste filmer Devil, The Last Airbender og The Happening, og Smiths tre siste fora til sci-fi var Men in Black 3, Hancock og I Am Legend . Hollywood har selvfølgelig ikke fått beskjeden, så denne filmen vil bli markedsført i halsen før vi blir tvunget til å takle den. På den lyse siden ser Smiths sønn Jaden ut til å ha mer enn sin del av belastningen her som den andre ledelsen, så dette kan ikke være verre enn nyinnspilling av Karate Kid . Jippi?
 5. Man of Steel | 14. juni trailer 300 / Watchmen 's Zack Snyder dirigerer og The Dark Knight / Inception ' s Chris Nolan produserer den siste (og mye forfallne) omstarten av Superman-franchisen. Den gode nyheten er at de har lært den vakre leksjonen som alle unntatt en Superman-film har ignorert: Supes trenger å kjempe mot noen, fysisk . Den dårlige nyheten er at de bruker den samme verdige motstanderen - General Zod - vi har sett før, og at de stapper inn enda en ny gjenfortelling av Supermans opprinnelse for å starte opp. Imidlertid, hvis ryktene er sanne og Snyder har A) styrt seg i sine litteralistiske impulser og B) filmen er basert på den fremragende tegneserien Superman: Birthright, kan dette være Man of Steel vi har ventet i 30 år på å se.
 6. Verdenskrig Z | 21. juni trailer Max Brooks-romanen som denne filmen er basert på kan være den største zombiehistorien som noen gang er skrevet - på alvor. Dessverre ser et halvt tiår med helvete fra helvete, en kavalkade av omskrivninger og uendelig studio-blanding ut til å ha gjort Brooks nyanserte, selvbevisste refleksjon rundt zombie-apokalypssjangeren til bare et annet gjennomarbeidet action-skrekkbil for Brad Pitt. Men hei, i det minste vil det se pent ut.
 7. The Lone Ranger | 3. juli trailer Regissør Gore Verbinski, produsent Jerry Bruckheimer, og stjernen Johnny Depp - den samme sinnssyke trioen som gjorde en datert 50-talls temapark tur til den irreverent morsomme Pirates of the Caribbean mega-franchise - nå setter deres severdigheter på den daterte vestlige helten fra 1950-tallet med den fengende temamusikken noensinne. Denne gangen tar Armie Hammer plass til Orlando Blooms som den umulig kjekke hovedpersonen som uunngåelig blir upscene av Depps trickster sidekick. Enklere spiller Hammer Ranger, som kanskje eller ikke er en gjenoppstått hevnengel, mens Depp spiller den nær støtende indiske stereotypen Tonto, som fungerer som sin åndeguide. Hei, sølv!
 8. Pacific Rim | 12. juli trailer Guillermo Del Toro ga oss Hellboy og Pan's Labyrinth, så han er helt klart et visuelt geni. Han tilbrakte heller ingen liten del av ungdommen sin på å se japanske kaiju-monsterflick og anime-TV-serier, som han har forsøkt å destillere til deres ultimate essens - en CGI-blockbuster som er helt gigantiske mecha-roboter som kjemper mot gigantiske fremmede monstre. Jeg aner ikke om det til og med er en historie her, og tviler på at en til og med er nødvendig. Det er gigantiske monstre som kjemper mot gigantiske roboter. Roboter med rakettnver . Jeg bryr meg ikke om mecha er dum, de er også kjempebra. Still hjernen din til "12 år gammel gutt" og gå.
 9. Ender's Game | 1. november ingen trailer ennå De legger til slutt en av de mest betydningsfulle militære sci-fi-romanene som noen gang er skrevet til film. Asa Butterfield - som stjal showet som hovedrollen i Martin Scorseses Hugo - spiller Ender Wiggin, det misbrukte geniet som er trent for å redde menneskeslekten fra utryddelse i hendene på en ufravikelig fremmed fiende. Harrison Ford er oberst Graff, den uhyrlige militærinstruktøren som er tiltalt for å gjøre Ender klar for sitt oppdrag på noen nødvendige måter. Ben Kingsley dukker opp som Mazer Rackham, den eneste mannen noensinne som har beseiret "buggerne", men som kan ha dyrebart lite å lære sin kaldesuksess. Hvorvidt regissør Gavin Hood - hvis eneste store tidligere anerkjennelse var den mellomliggende X-Men Origins: Wolverine - kan levere på denne filmens ubegrensede potensiale, er kanskje det største mysteriet i 2013-geek filmsesongen. Hvis han ikke kan, kan vi nerder endelig brenne Tinseltown til grunn.
 10. The Hobbit: The Desolation of Smaug | 13. desember ingen trailer ennå Det er den neste Hobbit- filmen, og den er den første med dragen. Jeg er ganske sikker på at noen få dusin av oss allerede er i kø.

Selvfølgelig vil enhver topp 10-liste inspirere til debatt. For å fremme argumentet, her er de andre 40 nørdefilmene fra 2013 som muligens hører hjemme i vårt utvalg. Jeg avventer dine kommentarer, kritikker og knapt inneholdt nerd-raseri i diskusjonsdelen.

 1. 47 Ronin
 2. 300: Rise of an Empire
 3. Dødets ABC
 4. På tide
 5. Vakre skapninger
 6. Carrie
 7. Den trylle
 8. The Croods
 9. Mørk himmel
 10. Grusomme meg 2
 11. Dorothy of Oz
 12. Elysium
 13. Verdens undergang
 14. Epic
 15. Rømme fra planeten jorden
 16. Ondskapsfull død
 17. GI Joe: Gjengjeldelse
 18. En god dag å dø hardt
 19. Tyngde
 20. Hansel & Gretel: Heksejegere
 21. Verten
 22. The Hunger Games: Catching Fire
 23. Jeg, Frankenstein
 24. Insidious kapittel 2
 25. Jack the Giant Slayer
 26. Jurassic Park 3D
 27. Kick-Ass 2
 28. Monster Universitetet
 29. The Mortal Instruments: City of Bones
 30. Oz den store og mektige
 31. Percy Jackson: Sea of ​​Monsters
 32. Rød 2
 33. Riddick
 34. RIPD
 35. Sin City: A Dame to Kill For
 36. Thor: Den Mørke Verdenen
 37. Varme kropper
 38. Vinterfortelling
 39. Jerven
 40. Null teorem

Redaktørens notat: TechRepublics Geekend-blogg kommer til slutt i år for at vi skal kunne fokusere alle ressursene våre på forretningsteknologiske emner. Geekend-bloggen har hatt et flott løp, takket være våre fantastiske bidragsytere og våre lojale lesere. Vi vil gjerne høre hvilke Geekend-innlegg og / eller diskusjoner som er dine favoritter.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com