De 10 mest populære arbeidsplass-appene i 2018

Hvordan bruke G Suite og intermitterende interaksjon for å forbedre teamets ytelse Intermittent interaksjon gir bedre resultater med større variasjon enn team der folk hele tiden eller aldri er koblet sammen. Det har konsekvenser for hvordan folk bruker samarbeidsverktøy.

Samarbeidsverktøy har revolusjonert kommunikasjonen på arbeidsplassen, og transformert hvordan kolleger samhandler, planlegger og utvikler ideer. Apper som G Suite og Office 365 har styrket produktiviteten, da ansatte kan utnytte denne teknologien til å erstatte tidkrevende møter og lange e-postkjeder. I mellomtiden nådde Slack nesten 8 millioner daglige aktive brukere i 2018, noe som beviser hvor populære og relevante disse kommunikasjonsmåtene har blitt for den moderne arbeidsstyrken.

Arbeidsplass-apper er viktige for eksterne arbeidere, som først og fremst er avhengige av direktemeldingsverktøy for å kommunisere med kolleger og veiledere. Mange av disse samarbeidsprogrammene har også videofunksjoner, og åpner et vindu for ansikt til ansikt-møter med ansatte over hele verden.

Med tanke på det nye året satte Zapier sammen en liste over 2018's all-star-applikasjoner, basert på appene med det største antallet brukere på Zapier. Her er de 10 mest populære appene på arbeidsplassen:

 1. G Suite (inkludert Gmail, Google Sheets, Google Kalender, Google Drive, Google Kontakter og Google Forms): En pakke med forretningsapper.
 2. Slack: En teamchat-app.
 3. Facebook-virksomhet (inkludert Facebook-sider, Instagram og Facebook-potensielle annonser): Verktøy for å markedsføre virksomheten din på Facebooks nettverk.
 4. Mailchimp: En nyhetsbrev-app med nye markedsføringsautomatiseringsverktøy.
 5. Twitter: Et sosialt nettverk med korte statusoppdateringer og sanntidsnyheter.
 6. Trello: En prosjektledelsesapp som populariserte kanbanbrett.
 7. Typeform: En skjermbygger-app for å lage interaktive former.
 8. HubSpot (inkludert HubSpot og HubSpot CRM): En CRM- og markedsføringsautomatiseringsapp.
 9. ActiveCampaign: Et e-postnyhetsbrev, automatisering av markedsføring, og CRM, og chat-meldinger.
 10. Asana: En prosjektledelse og oppgaveliste-app for team.

Zapier analyserte også de raskt voksende nye og eksisterende appene. Når det gjelder de nye appene, var de tre raskest voksende Discord, Squarespace og Netlify. De tre raskeste voksende eksisterende appene var ManyChat, Front og Dubsado.

Disse listene kan være nyttige for organisasjoner som ønsker å enten endre eller implementere samarbeidsverktøy. Sjekk hele listen her.

De store takeawayene for teknologiledere:

 • G Suite, Slack og Facebook Business er de tre mest populære forretningsappene i 2018. - Zapier, 2018
 • De tre raskeste voksende nye appene var Discord, Squarespace og Netlify; og de beste eksisterende appene inkluderer ManyChat, Front og Dubsado. - Zapier, 2018

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com