De 10 mest populære tech-jobbene i USA

5 mest etterspurte tekniske jobber og ferdigheter Den stadig skiftende teknologibransjen søker alltid topp talent, men disse jobbene er i størst behov for ansatte, ifølge Hired.

Tekniske roller vokser i nesten hver bransje i USA, ettersom organisasjoner i økende grad oppsøker tekniske talent for å hjelpe digital transformasjon og forbli konkurransedyktige, ifølge et torsdag blogginnlegg fra faktisk.

Dette betyr at dyktige teknikere har flere stillingsalternativer utenfor tradisjonelle høyteknologiske selskaper. Mens mange tech-jobber fremdeles er tilgjengelige hos store firmaer som Google, Apple og Microsoft, består en økende andel av disse selskapenes arbeidsstyrker nå av roller som markedsførere, selgere og andre ikke-teknologiske yrker, faktisk funnet.

Spesiell rapport: IT-jobber i 2020: En leders guide (gratis PDF) (TechRepublic)

I mellomtiden vokser teknologiposisjoner raskt innen bransjer inkludert finans, energi og detaljhandel. For eksempel ansetter detaljister flere nettprogrammerere for å bygge netthandel, mens bankene søker dataforskere for revisjon, og verktøy ønsker å ansette maskinvareingeniører for å bygge systemer som overvåker energibruk, heter det i innlegget.

Som en andel av alle jobber, steg tekniske jobber fra 2, 8% i 2012 til 3, 3% i 2017, fant faktisk. For å regne som en teknisk jobb innebærer rollen vanligvis utvikling eller direkte anvendelse av programvare, datamaskiner eller andre IT-verktøy.

Her er de beste teknologiske yrkene i USA, i følge Iraks analyse:

 1. Programvareutviklere, applikasjoner og systemprogramvare (27%)
 2. Databehandlinger, alle andre (dvs. nettadministrator, QA-ingeniør for programvare) (14%)
 3. Datastøttespesialister (13%)
 4. Forvaltere av datamaskiner og informasjonssystemer (12%)
 5. Data- og informasjonsforskere (11%)
 6. Dataprogrammerere (8%)
 7. Nettverks- og datasystemadministratorer (4%)
 8. Nettutviklere (4%)
 9. Databaseadministratorer (2%)
 10. Datanettverksarkitekter (2%)

Lenger nede på listen er informasjonssikkerhetsanalytikere, maskinvareingeniører og informatikere og systemanalytikere.

Det er viktig å merke seg forskjellen mellom tech-yrker og tech-bransjer, bemerket innlegget. Mens en jobb er det en enkelt arbeider gjør, er bransjen det produktet eller tjenesten organisasjonen produserer. Mens bransjen "datasystemdesign og relaterte tjenester" (bestående av tech-giganter som IBM og Oracle) er den største industrien som sysselsetter teknikere (58% av alle arbeidere er i tech-yrker), utenfor dette området, er de fleste ansatte i høyt- teknologibransjer er ikke faktiske teknikere.

I spissen for å skape nye tech-jobber er flere bransjer relatert til energi, inkludert olje- og gassutvinning (andel tech-jobber steg fra 3, 2% i 2012 til 6% i 2017), sammen med bank og finans (6, 4% til 9, 1%) .

For mer, sjekk jobbsøkere: Legg ut CV på disse 11 nettstedene gratis på TechRepublic.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

 • IT-budsjettering: Et jukseark (TechRepublic)

 • Cloud providers 2019: En kjøperguide (TechRepublic nedlasting)

 • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)

 • Tekniske budsjetter 2019: En CXOs guide (ZDNet)

 • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)

 • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)

 • CXO: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Bilde: iStockphoto / nortonrsx

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com