De 10 mest etterspurte tech-jobbene i 2019

De mest etterspurte tech-jobbene i 2019 Her er noen av IT-jobbene som bedriftene vil ansette til i 2019.

Teknisk jobberlandskapet i 2019 vil sannsynligvis se stort sett det samme som det gjorde i 2018, med roller innen programvareutvikling, cybersecurity og data science som dominerer på tvers av bransjer.

"Fremvoksende teknologier vil være viktige katalysatorer for de etterspurte jobbene vi forventer å se i 2019, " sa Sarah Stoddard, samfunnsekspert på jobbsøkingsnettstedet Glassdoor. "Fra kunstig intelligens, automatisering, virtual reality, cryptocurrency og mer, vil etterspørselen etter jobber innen engineering, produkt, data vitenskap, markedsføring og salg fortsette å øke for å støtte innovasjonen som skjer over hele landet."

Stadig oftere begynner tradisjonelle selskaper å ligne teknologiselskaper, og denne trenden vil trolig fortsette utover neste år, sa Stoddard. Ettersom arbeidsgivere i forskjellige bransjer, fra helsevesenet til finansiering til bilindustrien og mer, fortsetter å implementere forskjellige teknologier for å effektivisere arbeidsflyt og øke virksomheten, vil etterspørselen etter topp ansatte som har en balanse av tekniske og myke ferdigheter fortsette å øke. "

Her er 10 av de mest etterspurte tech-jobbene i 2019, i følge rekrutterere og karriere-sideeksperter.

1. Cybersecurity ingeniør

Sikkerhet er en stor bekymring for både bedrifter og forbrukere i vår tilkoblede verden, sier Marc Cenedella, administrerende direktør og grunnlegger av ledende stillingssøkside Ladders.

"På grunn av denne vektleggingen av organisasjonssikkerhet, ser vi et enormt oppsving i antall jobber med sikkerhetstekniker som er ment å være den første forsvarslinjen som ivaretar lukrative produkter og tjenester, " sa Cenedella.

Internet of Things (IoT) sikkerhet vil bli et spesielt fokusområde, ettersom tilkoblede enheter blir stifter i dagliglivet og nettkriminelle ser ut til å utnytte dem, sa Stephen Zafarino, visepresident for nasjonal rekruttering for rekrutteringsbyrået Mondo. "Bedrifter er definitivt ute etter å finne ut hvordan vi kan beskytte disse nye produktene vi legger ut på nettet og sørge for at de ikke er en sårbarhet, " sa Zafarino.

2. AI / maskinlæringsingeniør

Eksplosjonen innen kunstig intelligens (AI) og maskinlæringsteknologier i hele bedriften har ført til økt etterspørsel etter disse fagfolkene. Zafarino sa: "Alle prøver å finne ut måter å optimalisere virksomheten og deres praksis, og hvordan de kan automatisere og gjøre hverdagen deres litt enklere, eller litt mer produktive og funksjonelle.

3. Utvikler for full stack

Utviklere av full stack er blant de mest etterspurte av arbeidsgivere akkurat nå når det gjelder åpne stillinger, ifølge data fra jobbsøkingsiden.

"Noen selskaper beveger seg bort fra tøffe utviklingsteam for front-end og front-end, noe som krever å ansette utviklere som kan jobbe på alle nivåer i applikasjonsstabelen, " sier Paul Wallenberg, leder for teknologrekrutteringstjenester ved bemannings- og rekrutteringsfirma LaSalle Network .

4. Dataforsker

Kåret til nr. En av de beste jobbene i Amerika av Glassdoor de siste tre påfølgende årene, forventes dataforskere å være i høy etterspørsel i 2019, ettersom nesten alle selskaper nå har muligheten til å samle inn data, og alle trenger ansatte som effektivt kan organisere og analysere denne informasjonen .

"Bedrifter fortsetter å øke sine egne data, men ser også på måter å innlemme tredjepartsdata for å forstå problemer som påvirker deres virksomhet, og å ha datavitenskaplige kompetanser internt gjør dem i stand til det, " sa Wallenberg.

5. Python-utvikler

Fremveksten av AI- og maskinlæringsteknologier har ført til økt etterspørsel etter Python-utviklere i bedriften, sa Zafarino. Det raskt voksende programmeringsspråket, Python er også relativt enkelt å lære, og har et stort utviklermiljø.

6. Java-utvikler

Java-utviklere vil forbli høy etterspurt i 2019, ifølge data fra faktisk og Glassdoor. Til tross for veksten av programmeringsspråk som Python og R, fortsetter Java å dominere bedriften, med veksten av skyen som holder den på topp.

7. JavaScript-utvikler

JavaScript er fortsatt populært i bedriften, og vil fortsette å være det nye året. "Bedrifter som har utviklingsteam strukturert mellom front-end- og back-end-team, ansetter teknologer som styrker seg i å bruke forskjellige JavaScript-biblioteker og rammer for å levere mer overbevisende brukergrensesnitt, " sa Wallenberg.

8. Cloud engineer

Stillingsannonser som inkluderer begrepene cloud computing eller sky engineer har steget 27% siden 2015, ifølge faktisk. Wallenberg sa at ettersom selskaper flytter bort fra en lokal infrastrukturmodell til en sky-første-tilnærming når de oppgraderer eller designer nye miljøer, har behovet for å ansette teknologer med skyerfaring økt dramatisk.

9. Skrummester

Organisasjoner henvender seg i økende grad til Scrum for å organisere programvareutvikling, og denne metoden vil bryte ut enda mer i 2019, sa Cenedella. "Tusenvis av selskaper ansetter såkalte scrum-mestere for å oppnå fortreffelighet innen selvorganisering og raskt gjøre endringer i sine Agile miljøer, " la han til.

10. DevOps ingeniør

Etter hvert som DevOps arbeidsflyt blir stadig mer populært, søker flere organisasjoner DevOps-ingeniører, ifølge faktisk. Antall stillingsannonser som nevner DevOps steg fra under 1% i 2012 til mer enn 24% i 2017, viser en annen faktisk rapport. Disse fagfolkene rangerte også nei. 2 på Glassdores liste over beste jobber i Amerika i 2018.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com