De 10 farligste mytene om digital forstyrrelse

Hvordan AI vil forstyrre arbeidsmarkedet Future of Humanity Institute sin direktør for GovAI veier opp for hvordan sysselsettingsmulighetene kan endre seg i et intervju på The Economist's Innovation Summit 2018.

Digital forstyrrelse er den største endringen som virksomheter og teknologileverandører står overfor, sa David Smith, visepresident i Gartner, under en samling på Gartner Symposium / IT Expo 2018 i Orlando. Og hver gang en ny teknologi kommer på markedet og skaffer hype og oppmerksomhet, oppstår myter sammen med den, noe som kan være farlig for bedriften din, sa han.

Digital forstyrrelse refererer til et grunnleggende skifte i måten ting er, sa Smith. Begrepet er imidlertid ofte overbruk. Et sterkt eksempel på en faktisk forstyrrelse er Uber: Ikke bare forandret den drosjenæringen, den endret også måten folk opererer på, og det faktum at de fleste nå ignorerer den vanlige antakelsen om at du ikke skulle komme inn i biler med fremmede, Smith sa. "Nå er det bare en del av livet, " la han til.

Forstyrrelser er overalt, men myter rundt forstyrrelser kan hindre innovasjon ved å spille på frykten vår eller gi oss falske forhåpninger, sa Smith. Imidlertid er det viktig å ikke avskjedige dem helt, men i stedet undersøke hvorfor de eksisterer i det hele tatt.

Her er de 10 beste myruptionsmytene, og virkeligheten bak dem, ifølge Smith.

1. Forstyrrelse er en dårlig ting

"Når du hører ordet 'forstyrrelse', har du sannsynligvis negative tanker, " sa Smith. Men i virkeligheten, "Det er ikke alltid en dårlig ting, " la han til. Noe forstyrrende vil alltid ha positive effekter og negative effekter, og være en trussel for noen og en mulighet for andre, sa han. "Forstyrrelser er alltid bra for noen, " sa Smith. "Du vil finne ut hvordan du kan gjøre deg til den den er god for."

Forretningsanbefaling: Dra nytte av mulighetene som oppstår ved forstyrrelse.

2. Forstyrrelse er et overbrukt, meningsløst buzzword

Forstyrrelse utmattelse er ekte, sa Smith, men "forstyrrelse er det mest kritiske faget å mestre i den digitale tidsalder, " la han til.

Forretningsanbefaling: Vær oppmerksom på forstyrrelser, og ikke ignor dem når de er ekte.

3. Enhver endring er en forstyrrelse

Folk har en tendens til å ta tak i sugerør og kaller enhver forandring forstyrrelse, sa Smiths. Men i virkeligheten er "forstyrrelse et grunnleggende skifte i et system eller miljø, ikke noen endring, " sa han.

Noen ganger blir en ny funksjon eller kjepphest feil som en forstyrrelse, sa Smith. Den største forskjellen er lang levetid. For eksempel var Pokemon Go en kjepphest, mens iPhone var en forstyrrelse, sa han. Ekte forstyrrelser er langsiktige og har mange sekundære effekter, og flere forstyrrelser muliggjort av deres eksistens, la han til. Tenk for eksempel på hvordan iPhone førte til opprettelse av apper og erstatning av dusinvis av fysiske ting.

Forretningsanbefaling: Forsikre deg om at strategien din gjenspeiler landskapet etter forstyrrelse

4. Forstyrrelser er bare et teknologiproblem

"Ofte er de mest effektive forstyrrelsene i samfunnet, industrien og næringslivet, ikke teknologien, " sa Smith.

Forretningsanbefaling: Se forstyrrelser i sammenheng med hvilke modeller som har blitt forstyrret i næringslivet, teknologi, industri og samfunn.

5. Forstyrrelse er bare for de digitale gigantene

Google, Amazon og Facebook er ikke de eneste forstyrrerne i spillet, sa Smith. Mens de digitale gigantene ofte kommer dit først, skjer hovedtyngden av forstyrrelser i tusenvis av små, mellomstore og store selskaper, la han til.

Forretningsanbefaling: Undersøk de sekundære effektene av forstyrrelser, som vil påvirke et bredt spekter av selskaper og enkeltpersoner. Ta Apple CarPlay, sa Smith: Det er nå akseptert av nesten alle bilfirmaer som standardutstyr. Det er i utgangspunktet en mentalitet "hvis du ikke kan slå dem, bli med dem", la han til.

6. Digital forstyrrelse skjer bare i forbrukermarkedene

Forstyrrelser skjer ofte først i forbrukermarkedene, fordi disse markedene har en tendens til å bevege seg raskere, sa Smith. Imidlertid går det langt utover dem på alle områder.

Forretningsanbefaling: Bruk forbrukerscenarier for å forstå digital forstyrrelse i B2B. Gjenkjenne, prioritere og svare.

7. De mest hyped forstyrrelser er de mest forstyrrende

Hvis du skulle spurt noen "Hva er de mest forstyrrende teknologiene?", Er svarene alltid de mest hypede teknologiene, som blockchain, kunstig intelligens (AI) og virtual reality (VR), sa Smith. For at noe skal være forstyrrende, må det først nå mainstream-adopsjon, noe disse teknologiene ikke har, la han til. Mens hypen avtar over tid, gjør ikke de sekundære effektene av faktiske forstyrrelser, sa Smith.

Forretningsanbefaling: Bruk Gartners skala for digital forstyrrelse for å bestemme når en forstyrrelse hypes kontra når den er mainstream basert på bevis.

8. Innovasjon, transformasjon og forstyrrelse er alle de samme

Innovasjon og transformasjon er to forskjellige ting som eksisterer i en syklus, som noen ganger blir avbrutt av, styrt av eller resulterer i forstyrrelse, sa Smith.

Forretningsanbefaling: Inkluder forstyrrelsesanalyse i innovasjons- og / eller transformasjonsarbeidet.

9. Forstyrrelse er andres problem

IT-folk ønsker å støtte og gi verdi til virksomheten, og er unikt kvalifisert til å gjøre det, fordi så mye av det som skjer i forstyrrelsesverdenen er relatert til teknologi, sa Smith.

Forretningsanbefaling: CIOs og teknologer bør samarbeide med CXOs for å utnytte forstyrrelser i strategiene sine. "Etabler deg som en forstyrrelsesdirektør, " sa Smith.

10. Vi trenger ikke å bekymre oss for forstyrrelser. Vi er ikke tilgjengelige.

Trivsel er kanskje den farligste myten om alle. "Ingen er utilgjengelige, " sa Smith. "Selv forstyrrerne kan bli forstyrret."

Forretningsanbefaling: Unngå arroganse. Scenario-plan. Og ikke vær redd for å forstyrre deg selv.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com