10 flere måter Alexa kan hjelpe deg med å gjøre arbeidet ditt

Amazons Echo, Alexa parade: Hva det hele betyr Her er Larry Dignans viktige takeaways fra Amazons maskinvarebegivenhet i 2019 og hva det betyr for integrering av smarte hjem, personvern og digitale assistenter.

Jeg skrev en artikkel for et par år tilbake om 10 måter Alexa kan hjelpe deg med å få arbeidet ditt.
I tiden siden artikkelen min ble publisert, utvidet Alexa ytterligere mulighetene sine innen forretningsområdet. Her er ti måter du kan bruke Alexa mens du er på jobben.

Amazon Alexa: En innsideveiledning (gratis PDF)

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

1. Bruk Alexa for Business

Alexa for Business er en tjeneste som tilbys av Amazon, som integrerer Alexa i forretningsmiljøer. Tenk på det som en intelligent assistent som hjelper deg å være mer produktiv i møterom, på pulter, eller til og med med Alexa-hjemmeenheter.

Alternativer for møterommet lar deg for eksempel reservere konferanserom, planlegge møter, ringe til møter og koble til teknologiske enheter for møteutstyr.

2. Finn reparasjons- eller tjenesteleverandører
Intently.co-ferdigheten kan koble deg til mer enn en million tjenesteleverandører for å installere, vedlikeholde, reparere eller fjerne infrastrukturelle elementer som elektriske apparater, rørleggerarbeid, utdanningsleverandører, multimedias fagpersoner og så videre.

Det fungerer ved å sjekke din beliggenhet eller geografiske område og få en liste over mer enn en million tjenesteleverandører. Alt du trenger å gjøre er å be Alexa om en rørlegger, og den vil koble deg til kvalifiserte tjenesteleverandører på ditt sted i løpet av få minutter.

3. Motta webanalyse

Web Analytics Assistant-ferdigheten knytter seg til Google Analytics-kontoen din for å gi deg informasjon om bedriftens nettsted, hvordan det fungerer og hva slags trafikk det opplever.

Detaljerte spørsmål kan gi deg spesifikk informasjon, for eksempel en fullstendig rapport for bestemte data eller tidsrammer.

Alexa for Business: Cheat sheet (TechRepublic)

4. Sporing av forretningsreise
Forretningsreiser kan være overveldende. Ferdigheten med Expedia for Alexa kan gjøre det enklere ved å gi deg informasjon om turen, hva du kan gjøre og hvor du kan bo. Den kan bestille reservasjoner og informere deg om flyreisen din og annen tidsplaninformasjon.

5. Oppgavesporing
Wunder Link-ferdigheten kan hekte deg inn i Wunderlist oppgavebehandler-appen, som hjelper deg med å administrere din profesjonelle eller personlige oppgaveliste. Ved å bruke denne ferdigheten kan du legge til oppgaver, opprette varelister (for eksempel til dagligvarehandel), oppdage frister og administrere innboksen, blant andre funksjoner.

6. Fastsettelse av forretningsskatter
Salgskalkulatorens ferdigheter kan hjelpe deg med å bestemme hvilke skatter som følger med kjøp. Det er et enkelt, men likevel kraftig verktøy, som hjelper til med å lindre tedium for å jobbe med regneark eller manuelle kalkulatorer.

Amazon Echo: An Insider's guide (gratis PDF)
7. Innhenting av talemetoder

Stemmemetoder-ferdighetene kan gi informasjon om ethvert aspekt av virksomheten din. Ved å bruke Amazon-kontoen din kobler den til en Zapier-konto der den kan hente data fra Google Sheets, Slack Board eller en hvilken som helst annen kilde ved hjelp av et programmerbart REST API.

8. Amazon Seller Central

Amazon Seller Central-ferdigheten gjør det mulig for selskaper, som selger produkter på Amazon, å få data om salgsstatistikken. Du kan finne ut hva overskuddet ditt er, hvordan lagerbeholdningen gjør, ordrestatus, priser og lageranbefalinger og mer.

9. Expense Tracker

Expense Tracker-ferdighetene gjør det mulig for brukere å holde oversikt over inntekter og forretningsutgifter. Enkelt og greit, det tilbyr en sum av transaksjoner for fremtidig referanse.

10. Scrum Master

Agile metoder er populære innen teknologiske felt, og Scrum Master er et vanlig element. Scrum Master-ferdighetene kan hjelpe deg med å tilrettelegge Scrum-møter og koordinere arbeidselementer blant team.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com