De 10 metroene med høyest justert teknisk lønn

5 mest etterspurte tekniske jobber og ferdigheter Den stadig skiftende teknologibransjen søker alltid topp talent, men disse jobbene er i størst behov for ansatte, ifølge Hired.

Penger er utvilsomt en prioritet for yrkesaktive. Halvparten av amerikanerne sa at de til og med ville godta en jobb uten betalt fri, hvis de fikk mer penger til gjengjeld. Imidlertid fant rapporten fra Statens arbeidsmarked om at lønn bare kan gå så langt på bestemte steder for alle bransjer unntatt tech.

Tips om intervju: Hvordan lande din neste tech-jobb (gratis PDF) (TechRepublic)

Selv om storbyer er kjent som knutepunkt for innovasjon og muligheter, betyr ikke det at de nødvendigvis er de mest fordelaktige stedene for profesjonelle. Mens store byer kan tilby høye lønninger, vil de ansatte når de er justert for levekostnadene, oppdage at lønnen ikke er så imponerende som de trodde, fant rapporten.

Rapporten, som ble utgitt på tirsdag, analyserte faktisk lønnsdata fra alle stillinger som inkluderte årslønn fra april 2018 til april 2019; lokale levekostnadsdata ble hentet fra det amerikanske byrået for økonomiske analyser regionale prispariteter i 2017. Mens store byer driver økonomien, ifølge rapporten, eksisterer det en fordel i en liten by når man vurderer lønn.

Hva er fordelene i den lille byen?

Etter å ha regnskapsført levekostnadene i mindre byer, ender lønningene opp med å være høyere enn justert for storbyer, fant rapporten. Dette resultatet skaper en liten byfordel for ansatte i disse områdene.

Før de justerte for levekostnadene, inkluderte for eksempel de amerikanske statene med de høyeste lønningene San Jose, San Francisco og andre California-metroer. Imidlertid har disse stedene også noen av de høyeste levekostnadene, viser rapporten.

Når justert for levekostnader, var resultatene for metroer med høyest lønn helt forskjellige: Brownsville-Harlingen, TX; Fort Smith, AR-OK; og Huntington-Ashland, WV-KY-OH kom på topp. Alle ti av metroene med høyest lønn endte opp med å være små til mellomstore markeder - hvorav ingen har mer enn en million innbyggere - ifølge rapporten.

Ujusterte lønninger var 7% høyere i metroer med minst to millioner mennesker enn i områder med færre enn 250.000; lønningene etter justering for levekostnadene var imidlertid 9% lavere i store metroer, ifølge rapporten.

Teknisk industri har ingen liten byfordel

Mens den lille byfordelen er høy og stolt for de fleste bransjer, kan ikke det samme sies for tech, men rapporten fant: Teknisk lønn er 27% høyere i metroer med to millioner eller flere innbyggere enn metroer med færre enn 250 000 mennesker. Selv etter at lønningene er justert, er lønnen fortsatt 5% høyere i større metroer enn i mindre byer. Boston og Washington, DC, var byene med høyest teknisk lønn.

Rapporten identifiserte følgende 10 metroer som stedene med høyest justert teknisk lønn:

Bilde: Faktisk BEA

Disse dataene avdekket at yrker som betaler mer nasjonalt, slik mange tech-jobber gjør, mest sannsynlig vil betale enda mer i metroområder. De som ønsker å utmerke seg i teknologibransjen, bør ifølge rapporten se til store byer, både for mer mulighet og penger.

For mer, sjekk ut de 10 høyest betalte tech-jobbene for nye karakterer på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag


Se også

  • Dark Web: Et jukseark for profesjonelle (TechRepublic)
  • Tekniske konferanser og arrangementer å fange i 2019 (TechRepublic nedlasting)
  • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
  • Remote working 101: Professional's guide to the tools of the trade (ZDNet)
  • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
  • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
  • Teknisk historie: Sjekk dekningen vår (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: Kritchanut, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com