De 10 mest lamest ting å gjøre på Comic-Con

Det er så mange kule ting å gjøre på en Comic-Con, inkludert få autografer, shoppe, se nye filmtrailere og kle deg ut for maskeraden. På Comic-Con 2010 kan du egentlig pakke minst to ukers geekaktiviteter til en langhelg. Du kan også gjøre noen ganske hale ting.

Enten du deltar på Comic-Con 2010 i San Diego, CA, eller du planlegger å reise til en Comic-Con i fremtiden, her er ting du ikke må gjøre mens du er på arrangementet (listen min er ikke i noe bestemt rekkefølge):
 1. Legg til stjernene når de skal på egen hånd. Ja, selv de liker å handle godbiter, så la dem være.
 2. Hekle panelhøyttaleren. Skuespilleren kan ha skutt favorittkarakteren din i ryggen eller gjort noe annet like fryktelig, men, andre nørder, husk at det er fiksjon.
 3. Ignorer Maskeradens politikk uten våpen. Ikke bare kan noen bli såret, men det er også en god måte å finne seg selv en gjest i byen San Diego (eller hvilken by du er i for den aktuelle hendelsen).
 4. Forvent at artistene, skuespillerne eller forfatterne vil huske deg fra i fjor. De kan ha møtt tusenvis av mennesker i løpet av den tiden; så med mindre du gikk på skole sammen eller er pårørende, er oddsen at de ikke husker deg. (Advarsel: Hvis de selger noe og du gjør et stort kjøp, vil oddsen din bli mye bedre neste år.)
 5. Gjør et inntrykk av en skuespiller i ansiktet hans. Du vil ikke være den fan.
 6. Irritere de andre deltakerne. Ingen bryr seg om du hater Death Note eller InuYasha - alle har rett til sine likes og misliker.
 7. Glem at det er en familiebegivenhet. Tone ned fracking språket, folk - det er småunger om.
 8. Stack dekk i kortbaserte spill. Nå som jeg tenker på det, kjenner jeg en tegneseributikk der det er en god måte å bli utestengt for livet.
 9. Glem grunnleggende etikette til dørholding. Du bør alltid holde døren for personen bak deg, spesielt fordi du aldri vet hvem det kan være. Heldigvis reiste mor meg meg rett, noe som betydde at Walter Koenig fikk en sjanse til å le av det stumme uttrykket i ansiktet mitt da jeg holdt døren.
 10. Vær en dust. Comic-Con skal visstnok være morsomt, så lett opp og nyt det!

De fleste av disse reglene gjelder stort sett alle nerdekonvensjoner. Hvis du vil ha flere Comic-Con-tips, kan du lese TV.coms Survival Guide.

Så hva vil du legge til denne listen? Jeg vil gjerne høre om halte ting du har sett folk gjøre på stevner, eller kanskje noe du gjorde på en con som du nå angrer på. Del historiene dine i diskusjonen.

For dekning av Comic-Con 2010 i San Diego, besøk disse CBS Interactive-nettstedene: TV.com, GameSpot og CBS News.

Comic-Con fotogallerier på TechRepublic

 • Comic-Con 2009: Geeksene kler seg ut for å møte stjernene
 • Scener fra New York Comic Con 2009
 • Comic-Con 2008: Se fans i all deres geeky glory
 • De beste kostymene på NYC ComicCon
Registrer deg for Geekend nyhetsbrev

TechRepublics Geekend-nyhetsbrev, levert hver fredag, inneholder skravling fra temaet om geeky, inkludert science fiction, filmer, spill, bøker, plass, dingser og mer. Abonner automatisk i dag!

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com