De 10 hotteste ferdighetene for tekniske jobbsøkere

De mest etterspurte tech-jobbene i 2019 Her er noen av IT-jobbene som bedriftene vil ansette til i 2019.

Tekniske jobbsøkere trenger de rette ferdighetene for å lande en lukrativ jobb. En torsdagrapport fra Faktisk undersøkte de raskest voksende ferdighetene disse fagfolkene søker etter på nettstedet sitt, inkludert programmeringsspråk og verktøy de vil bruke i en ny stilling.

Faktisk analysert de raskest voksende søkeordene som ble brukt av arbeidssøkere som lette etter tekniske jobber på nettstedet, og sammenlignet dem med året før.

Her er de 10 hotteste ferdighetene som tekniske jobbsøkere søker etter i en ny rolle.

1. Kubernetes

Vekst fra år til år: 173%

Programvareutviklere som er kjent med Kubernetes - de raskt voksende dyktige teknologiske jobbsøkere som søkes, kan langt på vei hjelpe organisasjoner med å skalere sine cloud computing-systemer sammen med andre containeringsverktøy som Docker, ifølge faktisk.

2. Magento

Vekst fra år til år: 116%

Kommer inn på nr. 2 er Magento, open source e-handelsplattform skrevet i PHP. Denne programvaren hjelper netthandelsbedrifter til å fungere problemfritt, og jobber i dette området vokser raskt, faktisk funnet.

3. Verilog

Vekst fra år til år: 89%

Verilog er et maskinvarebeskrivelsesspråk som brukes til å modellere elektroniske systemer. Dens popularitet på denne listen demonstrerer hvor verdifull maskinvareteknikk fremdeles er, selv om programvareferdigheter ofte diskuteres bredere, faktisk funnet.

4. Golang

Vekst fra år til år: 81%

Golang - Googles Go-programmeringsspråk, ofte kalt Go - er et av de mest etterspurte programmeringsspråk. Go driver noen av Googles største egenskaper, og er optimalisert for å kjøre på flerkjerneprosessorer, nettverkssystemer og massive beregningsklynger som ligger til grunn for webtjenester.

5. Ansvarlig

Vekst fra år til år: 72%

Open source-programvare Ansible automatiserer programvareleveranse, konfigurasjonsadministrasjon og distribusjon av applikasjoner. Åpen kildekodeverktøy viste sterk vekst samlet på denne listen.

6. Autocad

Vekst fra år til år: 71%

Datastøttet design og utforming av programvare Autocad har vært en bærebjelke innen felt som arkitektur, grafisk design og prosjektering i mange år.

7. Laravel

Vekst fra år til år: 66%

Et annet PHP-programvareverktøy med åpen kildekode, Laravel, brukes i utvikling av webapplikasjoner.

8. Reager

Vekst fra år til år: 61%

Facebooks React-rammeverk var den raskest voksende teknologiske ferdigheten i fjor, men falt til nei. 8 i år.

9. Node.js

Vekst fra år til år: 57%

Node.js stammer fra JavaScript, som fortsatt er et av de mest etterspurte programmeringsspråk i bedriften.

10. C.

Vekst fra år til år: 54%

Programmeringsspråket C er fortsatt populært i open source-programvare, og til en rekke andre bruksområder.

Noen teknologiske ferdigheter opplevde et fall i tekniske jobbsøkninger i år, faktisk funnet, inkludert Spark (ned 47%), Hadoop (ned 64%), Ruby (ned 23%), Tableau (ned 15%), og R (ned 8%) %). Dette betyr imidlertid ikke at disse ferdighetene ikke lenger er nødvendige. I mange tilfeller signaliserer et slipp at ferdigheten har modnet og kan ha en stor andel søk. For eksempel, mens søk etter "IT" vokser sakte, er det fortsatt et av de vanligste søkeordene for arbeidssøkere på Faktisk, bemerket rapporten.

"Hadoop, AWS, R, Spark og Tableau er alle brukte verktøy og vil sannsynligvis fortsette å være det i noen tid, " skrev Andrew Flowers, økonom i faktisk, i rapporten. "Men i 2018 er de ikke lenger blant de 'hete' ferdighetene for tekniske arbeidssøkere."

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com