De 10 høyest betalte konsulentjobbene for spillejobb er alle innen teknologi

Dette er de høyest betalte freelance-tech-jobbene TechRepublics Alison DeNisco Rayome teller ned de mest betalte teknologiene for frilansere.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • De mest betalte jobben for spillejobb for 2018 er innen kunstig intelligens / dyp læring, blockchain-arkitektur og robotikk. - FitSmallBusiness.com, 2018
  • En frilansjobb innen AI / dyp læringsfelt betaler i gjennomsnitt mer enn fire ganger landets medianinntekt for husholdningen. - FitSmallBusiness.com, 2018

Frilansarbeid via spillejobben har eksplodert de siste fem årene, og tilbyr nye utradisjonelle arbeidsmuligheter på tvers av bransjer i USA. De mer enn 57 millioner amerikanerne som jobber frilansjobber, bidrar med nesten 1, 4 billioner dollar til økonomien hvert år, ifølge en studie fra Upwork og Freelancers Union.

For å bestemme hvilke spillejobber som gir deg den høyeste lønnen, undersøkte FitSmallBusiness.com ferdigheter der kundefakturering vokste med 200% fra 2016 til 2017, samt timeprisene til hundrevis av frilansere i disse ferdighetsområdene fra populære konserthjemmesider., Frilanser, mennesker per time, Hubstaff og Guru.

Her er de 10 mest betalte gig-økonomi-jobbene i 2018, ifølge FitSmallBusiness.com:

1. Kunstig intelligens (AI) / Deep learning

Gjennomsnittlig lønn: $ 115, 06 / time

Frilansere i AI / dyp læringsfeltet er eksperter på maskinlæring, ifølge rapporten. De utvikler algoritmer ved hjelp av verktøy og programmeringsspråk, for eksempel Tensorflow, Python, R, Java, Matlab, Perl og C ++.

2. Blockchain-arkitektur

Gjennomsnittlig lønn: $ 87, 05 / time

Frilansere med blockchain-ferdigheter er typisk utviklere eller arkitekter som designer og utvikler blockchain-teknologi for en ny cryptocurrency, eller en ny cryptocurrency-utveksling. De kan også hjelpe bedrifter som ønsker å godta bitcoin eller andre digitale valutaer som en betalingsmåte for varer og tjenester. Blockchain frilansere er godt kjent med forskjellige programmeringsspråk, inkludert C ++, Python og Solidity, heter det i rapporten.

3. Robotikk

Gjennomsnittlig lønn: $ 77.46 / hour

Frilansere i robotikk designer de mekaniske elementene til roboter. De kan også lage 3D-modeller og animasjoner ved hjelp av datastøttet design (CAD). Disse frilanserne har ofte bakgrunn i maskinteknikk, og er dyktige i programvare som SolidWorks Professional, Photoview 360, Simplify 3D og eDrawings, ifølge rapporten.

4. Etisk hacking

Gjennomsnittlig lønn: $ 66.33 / hour

Etiske hackere, også kjent som penetrasjonstestere eller hvite hathacker, jobber for å hacke en klients system for å finne sikkerhetsproblemer. Disse frilanserne er kjent med vanlige angrepsvektorer, begrensningsteknikker og sårbarheter med nettapplikasjoner, og de vet også hvordan de kan fikse disse sikkerhetsproblemene. De beste frilanserne på dette området er sertifiserte fagfolk innen informasjonssystemer eller sertifiserte etiske hackere.

5. Cryptocurrency

Gjennomsnittlig lønn: $ 65.37 / hour

Cryptocurrency frilansere som spesialiserer seg på Bitcoin eller andre valutaer bygger automatiserte verktøy for handel på børser, markedskart og systemer for å integrere cryptocurrency-betalinger på en klients app eller nettsted. Disse frilanserne er ofte dyktige i Python, Javascript (Node.JS), Ruby, PHP og andre programmeringsspråk, ifølge rapporten.

6. Amazon Web Services (AWS) Lambda-koding

Gjennomsnittlig lønn: $ 51, 00 / time

AWS Lambda lar brukere kjøre kode uten servere, og flere AWS-klienter bruker dette systemet for å spare kostnader. Frilansere på dette området er vanligvis utviklere som er dyktige i Node.js, Python, Java og C #, som skriver og laster inn kode på Lambda.

7. Virtual reality (VR)

Gjennomsnittlig lønn: $ 50, 18 / time

Augmented reality (AR) og VR blir mer en forretningsvirkelighet, brukt til opplæring av ansatte og andre formål i bedriften. Frilansere som søker spillejobber på dette området, må ha kompetanse i å utvikle AR-algoritmer, og er vanligvis flytende i C #, C og C ++. Mange har også bakgrunn i 3D-modellering og 3D-skanning, heter det i rapporten.

8. ReactJS-utviklere

Gjennomsnittlig lønn: $ 40, 75 / time

React - et open-source JavaScript-bibliotek som brukes av front-end programvareutviklere - lar utviklere lettere bygge brukergrensesnitt og gjøre endringer med store datasett. Mange nettsteder er avhengige av React, inkludert Airbnb, American Express og Yahoo, heter det i rapporten, og React frilansere utvikler webapplikasjoner som kan endre data uten behov for å laste inn siden på nytt. Utviklere på dette området er flytende med JavaScript, HTML5 og CSS.

9. Final Cut Pro-redaktører

Gjennomsnittlig lønn: $ 37, 12 / time

Final Cut Pro X er Apples profesjonelle videoredigeringsprogramvare, som ofte brukes av selskaper for å lage filmer, annonser og musikkvideoer. Frilansere dyktige i Final Cut Pro kan klippe videoklipp, bruke overganger, integrere bakgrunnsmusikk og redigere scener, heter det i rapporten.

10. Instagram-markedsføring

Gjennomsnittlig lønn: $ 31.23 / hour

Anslagsvis 70% av amerikanske bedrifter har annonsert produktene sine på Instagram, ifølge rapporten, og plattformen for deling av bilder genererer en høyere gjennomsnittlig ordreverdi enn konkurrentene Facebook, Twitter og Pinterest. Freelance Instagram markedsførere markedsfører en kundes virksomhet på Instagram, inkludert å lage innhold, bære stemmen til merkevaren, bruke relevante og populære hashtags og engasjere brukere til å vokse et følger. Disse markedsførerne analyserer også beregninger for å måle vekst og ytelse.

"Det som er interessant å merke seg, er at den første jobben på listen vår - Deep Learning - betaler over fire ganger landets medianinntekt for husholdningen, " sa Eric Noe, sjefredaktør for FitSmallBusiness.com, i en pressemelding. "Den gjennomsnittlige årlige inntekten for dyp læring er $ 239 325 dollar, mens landets medianinntekt for husholdningen er $ 59, 039. Men selv om du er en frilanser i den laveste betalende spillejobben på listen vår - Instagram Marketing - kan du leve godt med en gjennomsnittlig årlig inntekt på $ 64, 958. "

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com