De 10 geekiest Twitter-kontoene du bør følge

Det skjer med alle - du ser på Twitter-feeden din og føler deg bare litt lei.

Ingen grunn til å la det vedvare. Internett er rikelig. Hvis du ønsker å oppdatere strømmen din, er det 10 kontoer du kan vurdere å følge. De dekker nerdery som spenner fra rom, til DIY, til regjeringen, til ord du aldri har hørt før (imponer vennene dine ved å bruke ordet callymoocher tilfeldig!).

Wil Wheaton

For de mer popkulturelle tilbøyelighetene er det få stolere geeks enn Wil Wheaton, tidligere av Star Trek: The Next Generation-berømmelse. Han skriver, han opptrer, han er vert for ting, han har dukket opp på TV-show som The Big Bang Theory og Eureka. Generelt virker han som en travel fyr.

Eksempel tweet: Boy the devs gjorde Outside virkelig vakker i dag. Flott arbeid på himmelen, team!

Instructables

Instructables tweets ut noen ganske kule DIY-prosjekter hver dag. Prosjekter spenner fra barnevennlige aktiviteter som å lage steingodis, til å konstruere et bærbart badestamp som tar omtrent en halv time å bygge.

Eksempel tweet: Beer Koozie Votter: varme ekstremiteter og øl * kan * gå hånd i hånd!

InfoSec Taylor Swift

InfoSec Taylor Swift er noe av en nyere elskling av den tech geek Twitter-verdenen. Det er en veldig aktiv konto som kjører på ideen om at T. Swizzle har noen alvorlige sikkerhetsproblemer. Og noen ganger er det filmklipp fra The OC. Det er også en god del klager.

Eksempel-tweet: Hvis du setter to tankeledere i et rom, blir en en tankefølger?

Fake Grimlock

Han er knapt sammenhengende, og lock lock-nøklene hans ser ut til å være busted, men Fake Grimlock er fortsatt den morsomste grunnleggeren av robotoppstart på internett. Dessuten er han tidvis gjennomtenkt: DETTE BARE I: MEST MENNESKE PERSONER OM MENNESKELIG HANDLING. DERFOR DER SÅ MYE DET.

Eksempel-tweet: HVIS AVSLUTTENDE OG AVBRYTTE KONTROLLEN GJELDER RESULTATENE I FÅ E-post, vil produktet ditt gjøre det galt. UTEN NØKKELMETRIKK HAR ALLE HATER DEG.

CIA

Hvis du er i uventet humor og litt interessant historie, er CIA en god innsats. Nyere tweets inkluderer bakgrunn om CIAs forsøk på å smugle bøker til bolsjevikiske Russland, og et bilde av et par mansjettknapper som også var kompass.

Eksempel tweet: # 1 mest lest på vår # Bestof2014-liste: Rapporter om uvanlig aktivitet i himmelen på 50-tallet? Det var oss.

HaggardHawks ord

Hvis du er den dyktige typen, er Haggard Hawks Words absolutt verdt å følge. Kontoen tweets frem rare ord som kalopsia ("vrangforestillingen om at ting er vakrere enn de faktisk er"), og andre språkrelaterte trivia ("Music ALBUMS er såkalt fordi papphylsene LP-er ble solgt i, opprinnelig var tenkt å ligner bøker med fotografier. ")

Eksempel-tweet: Hvis du er RUMBUMPTIOUS, er du pompøs og hovmodig.

Nysgjerrighet Rover

Mars er en tweet unna. Følg selvfølgelig etter Rover's Twitter-konto for å følge med på de siste eventyrene fra Mars Curiosity rover, og se dens selfies. Innlegg inkluderer alle bildene av Marsoverflaten du har søkt etter. Noen av tweets er til og med i første person.

Eksempel tweet: Sertifiserte organiske stoffer! Jeg oppdaget organiske stoffer for første gang på overflaten av Mars # AGU14 http://go.nasa.gov/1A5NeSQ

Neil deGrasse Tyson

Dette er en no-brainer. Hvis du ikke allerede følger ham, bør du sannsynligvis skaffe inn geekekortet. Tyson tweets om vitenskap og har vært kjent for å legge noen sannhet om skildring av vitenskap i populærkultur ... som 2013's Sandra Bullock-film Gravity: "Mysteries of #Gravity: Nesten alle satellitter går i bane rundt Jorden vest mot øst, men all satellittavfall portrettert bane østover til vest. "

Eksempel-tweet: Av og til lurer jeg på hvordan en fotballkamp ville sett ut hvis den spilles av Zombies. Ville være tregere, men åh så mye mer voldelig.

Google Fakta

Hvorfor vente på at kabinen din skal opplyse deg med tilfeldige fakta når du kan få dem levert til Twitter-nyhetsfeeden din? Visste du for eksempel at den gjennomsnittlige amerikanske hannen lever omtrent 3 962 uker?

Eksempel-tweet: Forskere har funnet ut at den gjennomsnittlige personen vil danne rundt 400 vennskap i løpet av en levetid, men bare 33 vil vare.

Kjedelig Elon Musk

Tar hjernen til Elons Musk noen gang en pause? Denne parodikontoen satser nei. Glem raketter og advarsler om kunstig intelligens. Bored Elon ønsker å selge deg på ideen om en TSA-metalldetektorstav med et lo-vedlegg, eller en mobil-app som lar deg skanne en strekkode for å se et estimat på hvor mye det faktisk koster produsenten å lage varen - jeg Jeg vil si at den siste er ganske smart.

Eksempel-tweet: Oppgradert TV-pakke som gir deg direktesendinger 10 sekunder tidligere, slik at du har tid til å lage en morsommere tweet enn alle andre.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com