De 10 hurtigst voksende ferdighetene for frilansere i 3. kvartal

Dette er de beste teknologiene for freelancejobber TechRepublics Alison DeNisco Rayome oppregner de mest etterspurte jobbene for freelance teknikere.

Frilansjobbsmarkedet fortsetter å blomstre, ettersom 56, 7 millioner amerikanere som representerer 35% av befolkningen utfører et slags frilansarbeid, og legger gjennomsnittlig inn 1 milliard timer med slikt arbeid per uke, ifølge Upwork. Imidlertid er det mer sannsynlig at noen ferdigheter gir deg mer arbeid og høyere lønnsnivå enn andre, ifølge Upwork Q3 2018 Skills Index, utgitt tirsdag.

Upwork undersøkte og rangerte de raskt voksende ferdighetene ut av mer enn 5000 ferdigheter som frilansere tilbyr på plattformen. Her er de 10 raskest voksende frilansferdighetene for Q3 (du kan også sammenligne dem med Q1-resultatene og Q2-resultatene):

1. Dropbox API

Dropbox API-ferdigheter vokser i etterspørsel etter hvert som bedrifter oppsøker utviklere som kan utnytte APIen til å administrere og kontrollere innholdet deres programmelt, inkludert sikkerhets-, compliance- og administrasjonsløsninger og utvikling av nye apper. Dropbox mottok mer enn 50 milliarder API-samtaler per måned, og mer enn 500 000 utviklere hadde registrert og bygget apper på plattformen fra og med 2017, ifølge Dropbox's IPO-arkivering.

2. Aksjeforskning

Aksjeforskning innebærer å analysere et selskaps økonomiske informasjon, utføre økonomisk modellering og komme med anbefalinger relatert til aksjer. Denne rollen er nøkkelen for bedrifter som planlegger sine økonomiske fremtider.

3. Molekylærbiologi

Molekylærbiologer er etterspurt i frilansmarkedet sannsynligvis på grunn av det høye ferdighetsnivået som trengs for disse stillingene, og økende forskningsbehov i feltet.

4. iPhone UI-design

Brukeropplevelse (UX) er fortsatt et toppfokus for globale selskaper, ettersom kunder har dobbelt så mange merkeinteraksjoner på mobil enn noe annet sted, heter det i rapporten. Da iOS-markedsandelen steg med omtrent 6% fra juni 2017 til juni 2018, var iPhone UI-designspesialister i høy etterspørsel siste kvartal.

5. Salesforce Marketing Cloud

Etter hvert som selskapene gikk over til kundesentriske markedsføringsstrategier, ble Salesforce Marketing Cloud-ferdighetene etterspurt i 3. kvartal, og bedrifter ønsket å få kontakt med kunder på mer meningsfylte måter, fant rapporten.

6. Genetiske algoritmer

Dyp læring har drevet vekst i genetiske algoritmer, som representerer et sterkt alternativ for å redusere kompleksiteten og kostnadene ved trening av dype nevrale nettverk, bemerket rapporten.

7. Vue.js rammeverk

Med økningen i mobile strategier og interaksjoner opplevde frilansere med ferdigheter i å bygge brukergrensesnitt inkludert Vue.js høy vekst i 3. kvartal, fant rapporten.

8. Kubernetes

I 2022 vil 28% av utgiftene i IT-markedene være skybasert, spådde Gartner. Kubernetes, som lar brukere kjøre og administrere applikasjoner i hybridmiljøer, er en av tjenestene som kan bidra til å oppfylle skymål, og så høy vekst i 3. kvartal.

9. Sosial kundeservice

Sosiale kundeserviceferdigheter økte etterspørselen i 3. kvartal, da selskaper oppsøker nye markedsføringsstrategier for å fokusere på å tilpasse kundebehov, heter det i rapporten.

"Kundeservice var tidligere gjennom lukkede medier som telefon og e-post med liten synlighet av muligheter for viralitet, " sa Jamie Gilpin, CMO fra Sprout Social, i en pressemelding. "Imidlertid, med 47% av folk som bruker sosiale medier for kundeservice, har risikoen og belønningen for sosial kundebehandling aldri vært høyere. Derfor har virksomheter et ansvar for å ansette folk bak håndtakene som løfter utfordringen og leverer oppmerksomt, ansvarlig og gjennomtenkte forbindelser med kundene sine. "

10. HR-rådgivning

HR-konsulenter blir stadig viktigere i et stramt arbeidsmarked, ettersom selskaper konkurrerer om å finne og utvikle topptalenter innen områder med høy etterspørsel som teknologi.

Frilansarbeidere legger også mer vekt på ferdighetstrening enn tradisjonelle arbeidere, heter det i rapporten. Cirka 70% av heltidsfrilansere sa at de deltok i ferdighetstrening det siste halvåret, sammenlignet med 49% av heltidsfrilansere på heltid, viser Upwork-forskningen.

Frilansere forblir optimistiske om fremtiden for arbeidet sitt, Upwork fant også: Nesten ni av ti sa at de tror frilansbransjens beste dager er fremover.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Dropbox API er den raskest voksende frilansferdigheten i Q3 2018. - Upwork, 2018
  • Andre teknologiske freelanceferdigheter i etterspørsel i Q3 var iPhone UI-design, Vue.js-rammeverk og Kubernetes. - Opparbeidelse, 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com