De 10 byene hvor du kan tjene mest mulig penger på spilleøkonomien

Video: Gig-økonomien er bra for kvinner, men den har ulempene. Å spille kan skape muligheter som ikke eksisterte før, men inkonsekvent lønn og mangel på fordeler gjør det til en sjanse for de fleste.

Frilansarbeid via spilleøkonomien har skyrocketed de siste årene, og tilbyr nye utradisjonelle arbeidsmuligheter på tvers av bransjer i USA. De mer enn 57 millioner amerikanerne som jobber frilansjobber, bidrar med nesten 1, 4 billioner dollar til økonomien hvert år, ifølge en studie fra Upwork og Freelancers Union. Og i 2020, anslått Intuit at 43% av den amerikanske arbeidsstyrken vil være representert av spillejobber,

Selv om det er mange muligheter, er det avgjørende for frilansere å nøye bestemme hvor de skal begynne å jobbe disse jobbene, om mulig, for å få det største smellet for pengene, ifølge en fersk rapport fra FitSmallBusiness.com.

Gig-økonomiene er sterkest i storbyområder med større krav til servicenæringsbehov, melder rapporten - tenk på ridesharing-tjenester som Uber eller Lyft, korttidsleie som Airbnb og freelance oppgavetjenester, som TaskRabbit. Disse områdene er også populære for nystartede og teknologiske selskaper som stoler mer på utradisjonelle ansatte, så vel som de som kjører pilotprogrammer for nye tjenesteplattformer, heter det i rapporten.

Rapporten analyserte offentlig tilgjengelige data fra 20 byer for å avgjøre hvilke som er best for spillejobb. I rangeringen av byene tok rapporten hensyn til gjeldende inntekter per innbygger, de gjennomsnittlige kostnadene for en ett-roms leilighet og veksten i spilleøkonomien. Som bindingsbryter vurderte den også ressurser for utradisjonelle ansatte i hver by, for eksempel tilgjengeligheten av delte arbeidsområder og høyhastighetsinternett.

Her er de 10 beste byene for å tjene penger i spillejobben i 2018. For å se hele listen, klikk her. Du kan også sjekke ut denne listen over de høyest betalte konsulentjobbene til spillejobber generelt.

1. San Francisco

Til tross for høye levekostnader (en ett-roms leilighet koster vanligvis $ 3 460 per måned), tilbyr San Francisco et høyt inntjeningspotensial og akselerert vekst av spilleøkonomien, noe som fører til rangering nr. 1 på listen. Byen hadde en inntekt per innbygger på 9 272 dollar for tekniske jobberbaserte jobber, og opplevde en vekstrate på 93% i sine konsentrasjonsindustrier mellom 2012 og 2014 alene.

2. Atlanta

Spesialiserte spillejobber hentet inn 4, 7 milliarder dollar i 2017, og ga Atlanta en inntekt per innbygger på 9 665 dollar. Byen rangerte også høyt på levekostnadene, med gjennomsnittlig $ 1 328 per måned for en ett-roms leilighet.

Atlanta bundet med nei. 3 Los Angeles for dette stedet, men byens Google Fiber-nettverk og antall samarbeidsrom ga det kanten, konstaterte rapporten.

3. Los Angeles

Mellom 2012 og 2014 opplevde LA en 79% økning i sin "rides and rooms" -økonomi, mens bakketransportnæringen alene økte 136% i den tiden. Mens en ett-roms leilighet koster $ 1.949 / måned, var byens inntekter per innbygger for spesialiserte spillejobber 4.575 dollar i 2017.

4. Boston

Hjemme til mange toppuniversiteter, var Bostons inntekter per innbygger spillejobber på $ 7 882 i 2017, med en vekst på spillejobben på 59%. Mens leiekostnadene er relativt høye til $ 2, 260 per måned for en ett-roms leilighet, var de samlede levekostnadene sjette på listen.

5. Washington, DC

Nasjonens hovedstad hadde den nest høyeste inntekten per spillehalde per innbygger på listen, til $ 11 240 i 2017. Med en gjennomsnittlig leiekostnad med ett soverom på $ 1 966 / måned, gjør de samlede levekostnadene den til den tredje rimeligste byen på listen. Mens veksten i spilleøkonomien var lavere enn mange andre byer på 36%, har DC en rekke tjenester tilgjengelig for lokale frilansere.

6. Dallas

Dallas tilbyr de nest laveste leiekostnadene på listen, i gjennomsnitt $ 997 per måned for en ett-roms leilighet. Denne lave leien kombinert med en årlig inntekt per innbygger på $ 4698 dollar, og 40% vekst i bransjen mellom 2012 og 2014, hjelper Dallas med å rangere høyt for de samlede levekostnadene og spillejobbmulighetene.

7. San Jose

San Jose rangert nr. 2 for vekst i gigøkonomi, med en økning på 91% i jobber for spilleøkonomi fra 2012 til 2014. Imidlertid førte høye levekostnader på $ 2548 per måned for en ett-roms leilighet til å falle i rangeringen.

8. San Diego

San Diego hadde blant de laveste inntektene per innbygger for spillejobber i byene på listen, samt høye leiekostnader på $ 1.547 / måned. Imidlertid rangerte byen fjerde for vekst, med 66% økning i spillejobber i de studerte årene, og tilbyr høyhastighetsinternett og en rekke høyt rangerte arbeidsplasser.

9. Miami

Miami så de høyeste inntektene per innbygger på listen, på $ 16 402 i 2017. Mens den gjennomsnittlige leien på $ 2000 / måned er høy, utgjør det høye inntjeningspotensialet og veksten i spilleøkonomien det, heter det i rapporten.

10. Phoenix

Phoenix, AZ har de rimeligste boligalternativene i alle byer på listen, med en gjennomsnittlig månedlig leie med ett soverom på $ 770. Kombinert med 46% vekst i spillejobber i den studerte perioden, er Phoenix en sterk utfordrer som en by der en spillejobb kan leve komfortabelt og tjene penger ..

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Byene der konsentrasjonsarbeidere kan tjene mest penger og ha den beste livskvaliteten er San Francisco, Atlanta og Los Angeles. - FitSmallBusiness.com, 2018
  • Stor økonomi er sterkest i storbyområder med større krav til servicenæringsbehov. - FitSmallBusiness.com, 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com