De 10 beste teknologiselskapene å jobbe for, og ferdighetene de trenger

De 10 beste selskapene å jobbe for i 2019 Tech-selskaper tok en tredjedel av topplasseringene når det gjelder de beste stedene å jobbe basert på medarbeidervurderinger, ifølge en Glassdoor-rapport.

Tekniske firmaer fortsetter å dominere listen over selskaper der fagfolk ønsker å jobbe mest i 2019, ifølge LinkedIn sin årlige toppbedriftsliste for amerikanske fagpersoner, utgitt denne uken.

Listen undersøker amerikanske LinkedIn-medlemmers anonymiserte handlinger på tvers av fire hovedpilarer: Interesse i selskapet, engasjement med selskapets ansatte, etterspørsel etter arbeid og opprettholdelse av ansatte, for å analysere hva fagpersoner gjør i karrieresøket.

Her er de ti teknologiselskapene der amerikanske fagpersoner ønsker å jobbe i 2019. (Det skal bemerkes at LinkedIn og dets morselskap Microsoft er blitt ekskludert fra listen.)

1. Alfabet

Alphabet, Google og YouTubes morselskap, har toppet LinkedIn sin liste i det siste. Alphabet, som er kjent for sine ansatte, har en global andel på 98 800 ansatte, med sine topp amerikanske lokaliteter i San Francisco Bay Area, New York City og Seattle.

Raskest voksende ferdigheter: Datastruktur, R, Matlab

Jobbfunksjoner med flest nyansatte: Ingeniørvitenskap, Informasjonsteknologi, Program og prosjektledelse

2. Facebook

Til tross for den store personvernskandalen for data som involverer Cambridge Analytica, er fortsatt den sosiale mediegiganten et topp sted å jobbe. Facebook har en global andel på 36.000, og de øverste amerikanske kontorene er i San Francisco, Seattle og New York City.

Raskest voksende ferdigheter: Datastrukturer, mønstergjenkjenning, R

Jobbfunksjoner med flest nyansatte: Ingeniørfag, IT, Program og prosjektledelse

3. Amazon

Amazon fortsetter å revolusjonere detaljhandel med automatiserte butikker og andre initiativer. Det amerikanske hovedkontoret er 250.000 ansatte, med topp amerikanske lokasjoner i Seattle, San Francisco og New York City.

Raskest voksende ferdigheter: Løsningsarkitektur, Amazon Web Services (AWS), datastrukturer

Jobbfunksjoner med flest nyansatte: Drift, Ingeniør, Salg

4. Salgsstyrke

Med et mangfoldig produkter på markedet som tar sikte på å hjelpe virksomheter digital transformasjon, har Salesforce en amerikansk andel på 22 000, med topp plasseringer i San Francisco, Indianapolis og New York City.

Raskest voksende ferdigheter: Dataanalyse, kald samtale, salgsledelse

Jobbfunksjoner med flest nyansatte: Salg, ingeniørvitenskap, forretningsutvikling

5. Uber

Rittdelingsgiganten fortsetter å rulle ut nye funksjoner for bedrifter og andre brukere. Uber har en amerikansk andel på 10.000 og topp amerikanske lokasjoner i San Francisco, New York City og Chicago.

Raskest voksende ferdigheter: jQuery, R, cloud computing

Jobbfunksjoner med flest nyansatte: Drift, Ingeniør, Salg

6. Apple

Apple tar nye skritt innen områder inkludert apper, tjenester og bankvirksomhet, med planer om å skape 20 000 nye arbeidsplasser i løpet av de neste fem årene på sine eksisterende campus. Apple har en global andel på 132.000, med topp amerikanske lokasjoner i San Francisco, New York City og Austin.

Raskest voksende ferdigheter: Matlab, maskinlæring, Python

Jobbfunksjoner med flest nyansatte: Ingeniørfag, IT, salg

7. Airbnb

Airbnb utvider sin Airbnb for arbeid utover forretningsreiser, og kjøpte nylig Gaest.com for å bestille møter på stedet. Hjemmeselskapet har en amerikansk andel på 3000, med topp amerikanske lokasjoner i San Francisco, Portland og New York City.

Raskest voksende ferdigheter: Adobe InDesign CC, smidige metoder, design av brukeropplevelser

Jobbfunksjoner med flest nyansatte: Ingeniørfag, kunst og design, menneskelige ressurser

8. Oracle

Mens Oracle har fått et par feiltrinn i sin skyvirksomhet, tar selskapet skritt mot kundedataplattformen. Det har en global andel på 137 000, med topp amerikanske lokasjoner i San Francisco, Boston og Denver.

Raskest voksende ferdigheter: NetSuite, Oracle Cloud, Python

Jobbfunksjoner med flest nyansatte: Ingeniørfag, salg, IT

9. Dell Technologies

Dell Technologies er morselskapet til Dell, Dell EMC, VMware, RSA Security og andre. Det har en global andel på 145 000, med topp amerikanske lokasjoner i Austin, Boston og San Francisco.

Raskest voksende ferdigheter: Dataanalyse, HTML, rekruttering

Jobbfunksjoner med flest nyansatte: Salg, ingeniørvitenskap, IT

10. Netflix

Siden konkurranse fra andre strømmetjenester varmer opp, prøver Netflix å gå utover å være et teknisk selskap og posisjonere seg som et innholdsselskap med betydelig kulturell innvirkning, bemerket LinkedIn. Netflix har en amerikansk andel på 5 700, med topp amerikanske lokasjoner i Los Angeles, San Francisco og New York City.

Raskest voksende ferdigheter: Reklame, markedsføring på sosiale medier, digital markedsføring

Jobbfunksjoner med flest nyansatte: Media og kommunikasjon, Ingeniørfag, drift

For å se hele listen over de 50 beste selskapene, sjekk ut LinkedIns blogginnlegg. For mer om de beste selskapene å jobbe for i 2019, sjekk ut Glassdores rapport.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com