De 10 beste statene for å starte en teknisk oppstart i USA

IoT World 2017: Hvordan en tech-oppstart kan tiltrekke seg risikokapital Her er hvordan en techstartup kan tiltrekke seg risikokapital, ifølge Sumeet Jain, generell partner, Luma Capital Partners, mens han snakker med TechRepublic på Internet of Things World 2017.

Mange gründere har store drømmer om å starte oppstart i Silicon Valley, men en ny rapport fra Zippia fant ut at det kanskje ikke var det beste stedet å dra.

Hva er varmt på TechRepublic

 • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
 • Python programmeringsspråk: Et jukseark
 • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
 • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Rapporten samlet informasjon fra PricewaterhouseCoopers 'MoneyTree-rapport fra 2. kvartal 2018 og The Kauffman Index. Statene ble rangert basert på statens Kauffman-indeks, tilgjengelige tilbud for startups, tilbud for startups per innbygger, og mengden startups som er finansiert per innbygger, ifølge rapporten.

Her er de 10 beste statene for å åpne oppstart.

 1. Massachusetts
 2. California
 3. Colorado
 4. Washington
 5. New York
 6. Utah
 7. Virginia
 8. Maryland
 9. Oregon
 10. Texas

Rapporten bemerket Massachusetts, som hadde den ledende posisjonen fordi hvert selskap i gjennomsnitt mottok $ 2, 5 millioner for å starte sin virksomhet. California falt litt bak, men hadde fortsatt flest tilbud for startups på 586, ifølge rapporten.

Selv om dette kan være de beste statene for å starte et selskap, kan de beste byene for oppstart suksess være forskjellige. I følge en fersk Business.org-rapport var de beste byene for oppstartssuksess San Francisco, Austin, Minneapolis og San Jose, i den rekkefølgen.

Det er viktig å huske at geografi ikke er den eneste avgjørende faktoren for om oppstarten din vil være vellykket eller ikke. Enkelte firmaer trives i mindre befolkede områder som Midtvesten også.

Finansiering er også en viktig faktor når du starter et selskap. Bedriftsstiftere kan forfølge et sted i et akselerator- eller inkubatorprogram, eller forfølge andre tradisjonelle finansieringsmetoder. Her er noen flere artikler som hjelper deg med å navigere i finansieringsprosessen:

Finansiering av oppstart: Crowdfunding vs. angel investering vs. VC

Finansiering av oppstart: Bestemme hvor mye penger du skal skaffe

Hvordan finansiere oppstart uten risikokapital

I følge PwC-rapporten ble 23 milliarder dollar investert over 1416 avtaler landsdekkende i 2. kvartal.

De store takeawayene for teknologiledere:

 • Til tross for folketro, faller California bak Massachusetts som det beste stedet lanserer en teknisk oppstart i USA.
 • Totalt sett fant rapporten ut at det nå er på tide å lansere, med 23 milliarder dollar investert over 1416 avtaler over hele landet.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com