De 10 beste selskapene å jobbe for i 2019

De 10 beste selskapene å jobbe for i 2019 Tech-selskaper tok en tredjedel av topplasseringene når det gjelder de beste stedene å jobbe basert på medarbeidervurderinger, ifølge en Glassdoor-rapport.

Av de 10 høyest rangerte arbeidsplassene for 2019 er halvparten teknologiselskaper, ifølge en onsdag-rapport fra jobbsøkingsnettstedet Glassdoor.

Glassdoors ellevte årlige Ansattes Choice Awards var basert på selskapet og stillingsvurderinger som ansatte kom inn på siden det siste året, ifølge en pressemelding. Disse rangeringene tok hensyn til karrieremuligheter, kompensasjon og fordeler, balanse mellom arbeid / liv, toppledelse, kultur og verdier, og tilfredshet med arbeidsgiver i en skala fra 1, 0 (veldig misfornøyd) til 5, 0 (veldig fornøyd).

"I dagens trange arbeidsmarked er jobbsøkere i førersetet når det gjelder å bestemme hvor de skal jobbe, og de ønsker å kjenne de indre arbeidene til et selskap før de godtar en ny jobb. For å hjelpe folk med å finne de beste jobbene og de beste selskapene, Glassdoor Ansattes Choice Awards anerkjenner arbeidsgivere på toppen av spillet sitt, "sa sjeføkonom Andrew Glasslain i Glassdoor i en utgivelse.

Glassdoor samlet en liste over de 100 beste stedene å jobbe i USA, med fokus på arbeidsgivere med 1000 eller flere ansatte. Her er de 10 beste stedene å jobbe i 2019, og deres samlede rangering av 5.0:

 1. Bain and Company (4.6)
 2. Zoom videokommunikasjon (4.5)
 3. In-N-Out Burger (4.5)
 4. Procore Technologies (4.5)
 5. Boston Consulting Group (4.5)
 6. LinkedIn (4.5)
 7. Facebook (4.5)
 8. Google (4.4)
 9. lululemon (4.4)
 10. Southwest Airlines (4.4)

Dette er fjerde gang Bain and Company har rangert nr. 1 på 11 år, og den har laget listen hvert år. I fjor ble Facebook rangert som nr. 1, men falt til nr. 7 i år midt i en rekke data-personvernskandaler, som viser hvordan ett år kan utgjøre en betydelig forskjell for ansattes opplevelse.

Mens 29 teknologiselskaper lagde årets liste - inkludert Google, Apple, Salesforce, LinkedIn, Microsoft og mer - kom Zoom inn som nei. 1 teknisk selskap. I tillegg tjente Zooms administrerende direktør Glassdoor toppsjef for 2018-tittelen tidligere i år, og demonstrerte at et positivt arbeidsmiljø starter på toppen.

Glassdoor utarbeidet også en liste over de 50 beste små og mellomstore selskapene de skulle jobbe for i 2019. Toppen av listen er Heap (nr. 1, 4.9), Horizon Innovations (nr. 2, 4.9) og Silverline (nr. 3, 4.9) ).

Sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen for å lære hvordan du kan forbedre ansattes tilfredshet hos bedriften din.

De store takeawayene for teknologiledere:

 • Glassdoor heter Bain and Company, Zoom Video Communications og In-N-Out Burger som de beste jobbene i 2019, basert på anmeldelser fra ansatte. - Glassdoor, 2018
 • De tre små og mellomstore selskapene er Heap, Horizon Innovations og Silverline. - Glassdoor, 2018

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com