Vil de fornyede versjonene av 3 Mac-produkter være nok til å holde fagfolk lojale mot merkevaren?

Vil de fornyede versjonene av 3 Mac-produkter være nok til å holde fagfolk lojale mot merkevaren? På hælene av Apple-arrangementet ser Jason Hiner nærmere på den oppgraderte MacBook Air, Mac Mini og iPad Pro.

Apple pakket sammen iPad og Mac-arrangementet, og kunngjorde oppdateringer til tre av de mest populære produktene. Med så mange mennesker knyttet til datamaskinene deres, snakket jeg med Jason Hiner om hvorvidt Mac-oppgraderingene vil vinne over profesjonelle. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Jason Hiner: Så Apple kunngjorde tre produkter i dag. En oppgradering til MacBook Air, veldig populær blant forretningsfolk. Mac Mini, som de ikke har oppdatert på lenge, og deretter iPad Pro, som Apple prøver å slå opp som erstatning for mange mennesker for en Mac. For for folk som ikke nødvendigvis lager video, eller regneark eller PowerPoints hele tiden, føler de at denne enheten kan gjøre mye av dem, og de skyver den mer og mer som en kreativ enhet.

Når det er sagt, er mange av leserne våre fremdeles veldig knyttet til datamaskinene deres, og derfor er de mye mer interessert i hva Mac-oppgraderingene har å tilby. Så med MacBook Air har de tatt den enheten, og de har krympet den litt ned. Så det er lettere, det er litt mindre. Det er litt tynnere. Den har også en mye hyggeligere skjerm. Internallene er oppgradert. Den har en fingeravtrykssensor på seg, noe som er fint, og du trenger ikke logge inn. Og så har den også de nye USBC-portene der inne. Så det har bare disse to, så du må ha mange dongler hvis du vil koble til HDMI, eller lagring, eller skjerm, eller noe sånt, og den har fremdeles en 3, 5 tommers hodetelefonkontakt. Et av få produkter med hodetelefonkontakten. Og så er Mac Mini virkelig, ser ut som den gamle, bare den er litt mørkere. Plassgrå i stedet for sølv. Men internene er veldig oppgradert, og det har mye av portene som mangler på den bærbare datamaskinen. Så ingen dongler trengs. Men det er en enhet som er ment å være som deres veldig populære iMac-produkt, men uten skjerm. Så du kan koble den til hvilken som helst skjerm du ønsker. Du kan koble den til flere skjermer. Så det er et stasjonært produkt, og de har liksom slått det på noen interessante måter, slik at profesjonelle kan bruke det slik at de kan legge til det på sin bærbare datamaskin, og liker at hvis de lager video, kan de gjengi alt video over på denne enheten, på en Mac Mini. Eller hvis de samler kode, kan de sammenstille den her. Så de har gjort noen interessante ting for å hjelpe fagfolk til å være mer produktive med den enheten.

Karen Roby : Ja, mange alternativer for dem. Og du snakket om MacBook Air, Apple hevet prisen. Ser du at det kommer til å ha noen innvirkning så langt folk går ut og kjøper dem?

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Jason Hiner: Ja, så 1199 er startprisen nå. Dette var deres ene maskin som var under 1000 dollar, og når du har så mange rimeligere maskiner, spesielt Chromebooks, at du kan få en virkelig god Chromebook til 500 dollar. Du kan få en anstendig for $ 200. Og hvis du bare lager regneark, hvis du bare surfer på nettet, er det et veldig bra alternativ å få en Chromebook nå. Og slik at den prisen virkelig hever linjen for hvem som vil ønske å skaffe en av disse maskinene. Nå, fagpersoner eller selskaper som deler ut disse, er det fortsatt sannsynlig at de vil gjøre dette til sin, sannsynligvis foretrukne maskin fremfor en Pro, eller til og med den gamle typen MacBook, som er $ 100 dyrere selv enn denne MacBook Air. Så de vil sannsynligvis være populære blant profesjonelle, populære blant bedrifter som kjøper disse og dele ut dem til selskaper, men du må tenke at dette gjør at det krymper størrelsen på det markedet enda mer, på grunn av å flytte prisen merke det mye høyere.

Karen Roby: Rett, absolutt. Og Mac Mini, selvfølgelig, du snakket om bare noen få minutter siden, det er lenge siden vi har sett noen oppdateringer til den. Hvorfor tenker du nå? Hvorfor nå endringene?

Jason Hiner: Ja. Så det har gått fire år siden de har oppdatert dette produktet, og de har virkelig blitt anklaget fra mange fagfolk for å bare ikke ha nok oppmerksomhet til Mac-markedet. Og disse Mac Minis-ene, hvis du ikke kjøpte en bærbar PC, og du bare trengte en maskin for å plassere noen på skrivebordet, og slik at de forlot den der, eller for å bruke dem som kiosk, bruker folk dem koblet til store skjermer i selskapene . Folk bruker dem selv på steder som musikk, DJ-er vil bruke dem. Andre steder. Så uten å ha en anstendig maskin som ikke var moderne, og som ikke hadde den siste typen kraft og styrke som disse maskinene har, så folk på, vel, jeg er nødt til å gå med noe annet. Så de trengte virkelig å gjøre denne oppgraderingen. De har imidlertid også hevet prisen på denne. Grunnprisen var 499. Nå er den 799. Men det er fremdeles ganske rimelig for hva du får. De pakket mer strøm inn i denne maskinen. Det kan for eksempel gå opp til 64 gigabyte RAM, samme som iMac. Så det er en kraftig maskin til den prisen. Jeg tror at de vil gjøre det bra med profesjonelle og selskaper med den nye Mac Mini.

Karen Roby. med Mac?

Jason Hiner: Ja. Det er et flott spørsmål, fordi den ene tingen de ikke snakket om er en ny Mac Pro, så de er virkelig high end maskiner for folk som videoredigerere og fotografer, et marked de har eid, du vet, og andre slags kreative fagpersoner, markedet de har eid lenge. Og de siste årene har de gjort feilfeil, og de har ikke tjent dette markedet særlig godt. Og det er så vondt for dem at mange av disse menneskene har flyttet til Window sine maskiner, fordi det bare ikke var en god Mac. Den siste Mac Pro var denne tingen som så veldig kul ut, de kaller den søppel-Mac-en, men den var ikke veldig funksjonell. Du kunne ikke oppgradere den, du kunne egentlig ikke mye med den. De holdt den ikke oppdatert veldig ofte. Så, hva de virkelig trenger å gjøre er å lage et virkelig godt tradisjonelt tårn. Fint sølv i alt aluminium som de gjorde for noen år siden. Gjør den oppgraderbar. Gjør det utvidbart slik at fagpersoner kan bruke disse maskinene, fordi de ellers migrerer mer til Window sine maskiner av nødvendighet, fordi Apple bare ikke har et produkt de kan bruke. De prøvde med iMac Pro, som er super dyre. Men mange av disse fagfolkene, de vil bruke flere skjermer, de vil være i stand til å oppgradere RAM, og lagring og andre ting, og Apple har bare ikke gitt dem et produkt som virkelig passer deres behov for en rekke år. Og så har de jobb å gjøre der. Vi får se i 2019, for dette er sannsynligvis den siste Apple-kunngjøringen for i år.

Karen Roby: For mer informasjon om Apple-arrangementet og juksearkene våre på alle tre produktene, bare sjekk ut TechRepublic, og ikke glem å abonnere på dagens nyhetsbrev om topphistoriene.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com