Hvorfor Logitech MX Master 2S mus er et perfekt supplement til Mac-maskiner

Mac-tastatursnarveier som vil forbedre produktiviteten din. TechRepublic's Conner Forrest beskriver de viktigste Apple-tastatursnarveiene som gjør deg til en mer produktiv arbeider.

Musen er et kritisk inputverktøy, men likevel bruker mange Mac-brukere bare den vanlige Apple-enheten. Den ofte standardløsningen, Apples Magic Mouse 2, har imidlertid ikke møtt overveldende anmeldelser.

Når jeg hørte at jeg søkte en større mus, anbefalte en kollega Logitechs MX Master 2S-mus ( figur A ). Jeg er takknemlig. Jeg liker modellen så mye at jeg kjøpte to: En til huset og en til kontoret.

Figur A

Logitechs MX Master 2S mus

Bilde: Logitech

Logitechs Bluetooth-mus kobles direkte til kompatible Mac-maskiner uten å trenge noen dongle eller adapter. Og musens fysisk større form passer bedre til hånden min, som jeg mistenker at er sant for andre som synes det er vanskelig å fatte og manipulere den mindre, mer strømlinjeformede Apple Magic Mouse 2.

Gjør ingen feil - MX Master 2S er ikke lekker, men jeg ville ikke ha et lite apparat. I stedet søkte jeg dongelfri Bluetooth-tilkobling parret med bedre ergonomisk passform, og MX Master 2S mus leverer ( figur B ).

Figur B

Logitechs MX Master 2S mus

Bilde: Logitech

Ved å pakke seks knapper som er parret til fleksibel Logitech Options-programvare som muliggjør innstillingsspesifikke og til og med tilpassede konfigurasjoner, gjør musen det enkelt å tilpasse spesifikke knapper for å utføre handlinger som åpen Mission Control, kalle opp startpute og heve og senke lydvolumet. Med et langvarig batteri (jeg har brukt det nesten hver dag i nesten en måned, og det har fortsatt mer enn 50% lading), er det vanskelig å finne klage.

Riktignok har noen observert problemer med Bluetooth-tilkobling som passer til MX Master 2S til 2017-modellen MacBook Pros. Jeg har fått problemer Logitech løste med en programvareoppdatering publisert 3. juli 2018. Begge MX Master 2S-ene mine fungerer nå sømløst med 2017 MacBook Pro.

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

I tillegg til Darkfield høypresisjonssporing på opptil 4000 dpi, et hastighetsadaptivt rullehjul som må oppleves for å virkelig sette pris på, et hurtigladende batteri og applikasjonsspesifikke innstillingsfunksjoner, støtter MX Master 2S også bruk av mus på flere enheter ved hjelp av Logitech Flow. En maskinvarebryter som befinner seg under musen, tillater å bruke periferiutstyret på opptil tre datamaskiner, og Logitech Options-programvaren hjelper deg med å konfigurere og konfigurere tilkoblingen på flere enheter.

Brukere kan koble MX Master 2S til kompatible Bluetooth Mac-maskiner minus hvilken som helst dongle. Eller brukere kan utnytte den medfølgende USB-adapteren for å koble til kompatible Mac-maskiner via USB.

For å koble musen til en Mac ved hjelp av Bluetooth, trenger du en Mac som kjører MacOS X 10.10 eller nyere. For å koble MX Master 2S-musen ved hjelp av USB Unifying-mottakeren, trenger du en tilgjengelig standard USB-port (USB-C fungerer ikke med mindre du kjøper en tredjeparts dock eller adapter) og MacOS X 10.10 eller nyere.

Musen kommer i tre farger: Grafitt, Midnight Teal og Light Grey. The Light Grey passer bedre til Apples gamle sølvtastatur av aluminium, mens Graphite-modellen passer bedre sammen med Apples Space Grey-utstyr. Utsalgsprisen for MX Master 2S mus er $ 99, 99.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com