Hvem trenger egentlig en Apple Cinema Display?

Noen ganger, etter mange år med å tilby IT-konsulenttjenester på heltid, støter jeg på et tilsynelatende uskyldig emne som er i stand til å tenne et veritabelt ildsted. Hvilket er det beste antivirusprogrammet? Trenger Mac til og med antivirus? Hvorvidt en bruker eller bedriftseier virkelig trenger en Apple Cinema Display, er overraskende et av de kontroversielle spørsmålene.

Trenger du eller dine ansatte virkelig en Apple Cinema Display? Sannsynligvis ikke. Jeg har nylig lest Jonathan Franzens The Corrections og leser for tiden David Foster Wallace's Infinite Jest, begge feirede romaner som beskylder moderne trender av materialisme og overforbruk, så tilgi min raske triggerreaksjon. Men nei, dette er ønsker versus ønske. Det er forståelig å ønske seg en kinodisplay, men du vil være hardt presset for å rettferdiggjøre utgiftene.

De er fine. Det er det ingen tvil om. Disse 2560x1440 maksimale oppløsnings-LED-monitorene har et integrert 49-watts integrert lydsystem, tre drevne USB 2.0-porter, Mini DisplayPort-tilkobling og en 178-graders synsvinkel. 27-tommers widescreen-skjermer (den eneste modellen Apple foreløpig tilbyr) inkluderer også et innebygd iSight-kamera, en MagSafe-kontakt (i seg selv en tilsynelatende uskyldig innovasjon som opprinnelig ble avvist, men som jeg personlig har sett redde flere bærbare datamaskiner fra klønete ulykke), 375cd / m ^ 2 lysstyrke, kontrastforhold på 1000: 1, støtte for 16, 7 millioner farger og 12ms respons.

Monitorens maksimale oppløsning er faktisk kanskje Kino-displayets viktigste funksjon, etterfulgt av dens fargematchkapasitet. En rask gjennomgang av Neweggs to dusin 27-tommers skjermer avslører ikke en eneste støtter en oppløsning utover 1920x1080 (i det minste den dagen dette innlegget ble skrevet).

Grafikere, videoproduksjonsteam, fotografer og utstillings- og presentasjonsgrupper er kanskje de eneste valgkretsene som virkelig krever den oppløsningen, fargematchingen og ytelsen Cinema Display har. Visstnok fyller Cinema Display en spesifikk performance-rolle i virksomheter og andre organisasjoner. Lysstyrke, fargetemperatur, gamma og kontrasttilpasning, knyttet til ekspertjustering innen Mac OS Xs Display Calibrator Assistant, hjelper profesjonelle brukere med å utnytte mest mulig av skjermens funksjoner. Men mange Cinema Displays som pryder direktørers pulter er akkurat som Porsche 911s parkert i utøvende parti som aldri vil se en SCCA-begivenhet eller et løpebane: overkill.

Som med alt annet er det unntak. Noen kontorer og miljøer holder stor vekt på stil og design. I slike tilfeller kan Cinema Displays elegante form, som samsvarer med resten av unibody Mac-systemene og som minimerer ledninger og rot, rettferdiggjøre kjøpet. I andre tilfeller kan du eller dine ansatte faktisk kreve en skjerm som kan ytelsen til Cinema Display. Men jeg har sett Cinema Displays i serverrom før, og i dagens stramme økonomi, er det ikke den beste bruken av en organisasjons teknologidollar.

Relatert :

Se CNET TV-gjennomgangen av 27 'Apple LED Cinema Display

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com