Det velfylte sysadmin-verktøyet

Mens vi systemadministratorer kjører fra serverrom til datasenter og igjen redder verden, forlater vi aldri uten vår pålitelige IT-verktøysett. I dag skal vi ta en titt på hva en typisk systemadministrator bærer i ryggsekken hver dag. Dette er verktøy vi rett og slett ikke kan leve uten. Legg til dine egne must-haves i kommentarfeltet, spesielt hvis du har noe uklart eller ukonvensjonelt.

# 1 bærbar PC

15 "Macbook Pro er det ubestridte våpenet mitt er valgt. Dette er ikke en Mac-versjon av PC-artikkelen, så uansett hvilken bærbar PC du har er bra. Jo lenger batteriet varer, jo bedre og en ekstra strømforsyning er absolutt et must.

# 2 Ryggsekk

For å bære arsenal av IT-godhet er en ryggsekk i orden. Jeg bruker en Swiss Army-pakke som kan hentes hos en lokal forhandler for rundt $ 50-70. Den har justerbare stropper og er stor nok til den bærbare datamaskinen og alt utstyret ditt pluss det valgte nettbrettet.

# 3 Smarttelefon

En smarttelefon er like mye som en bærbar PC i dag. Du kan surfe på nettet for en rask løsning, ringe for støtte, lytte til musikk og ta notater. Kameraet kan brukes til de vanskelig å se områdene i serverrekken, og du kan installere en lommelykt-app for de mørke hjørnene. Det viktigste er at telefonen din kan brukes som en mobil hotspot hvis all nettverkstilkobling er nede. (Husk å ta med deg en ekstra lader og ørepropper.) Jeg personlig har iPhone 4, men som nevnt med den bærbare datamaskinen, er andre smaker av smarttelefoner alle velkomne i denne diskusjonen.

# 4 Seriell til USB

Etter hvert som bærbare datamaskiner utviklet seg gjennom årene, var et av elementene som ikke gjorde designutskåret serieporten. For å få bukt med dette, holder mange IT-avdelinger en gammel bærbar datamaskin som ligger bare for å konfigurere brytere, rutere og brannmurer. Jeg har denne nøkkelspan seriell til usb-omformer, og det ser ut til å gjøre jobben bra.

# 5 USB-stasjon

Omtrent alle i dag har en USB-stasjon med seg. Dette er en 32 GB Sandisk som har krypteringsprogramvare for ting du ikke vil at andre skal se. Den store kapasiteten betyr mye lagringsplass for drivere, anti-malware-verktøy, til og med hele operativsystemer.

# 6 Verktøysett

En skrutrekker er et absolutt must, og inntil bærbare datamaskiner, servere, brytere og stativer alle bruker den samme skruen, kreves det en multidriver. Dette settet er perfekt for bevegelighet, ettersom det bare er 6 x 4 "og mindre enn en tomme tykt.

Andre verktøy ikke avbildet
  • Kabler - Jeg blir ikke gal med disse, men jeg har en Ethernet-kabel og et lite utvalg av USB-kabler.
  • Notisblokk og blyant-prøvd og sann og alltid nyttig.
  • Dropbox eller Box.net- du kan oppbevare filer der og få tilgang til dem hvor som helst med en internettforbindelse. Også perfekt for å sende lenker for andre for å laste ned oppdateringer og hurtigreparasjoner.
  • Ninite - denne one-stop-shop for vanlige nedlastinger er det beste siden skiver brød; i en nedlasting kan du få antivirus, iTunes, OpenOffice og en rekke andre gratis verktøy.
# 7 Gummibånd

Jeg har alltid en håndfull gummibånd i settet mitt for å holde ting organisert, og mange ganger har gummibåndet vært det viktigste verktøyet jeg har. Hvordan er det du spør? Hvor mange ganger har du byttet ut en harddisk på en server bare for å finne at skruehodet stripper? Løsningen? Plasser et bredt gummibånd mellom skrutrekkeren og skruen, og gummibåndet vil fylle det strippet området. Prøv det, så kan du takke meg senere.

Hva finnes i verktøysettet ditt? Har du byttet ut den bærbare datamaskinen din helt med et nettbrett? I så fall hvilken? Hva er dine favoritt "ball" -verktøy som du har med deg?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com