Vi vet hva de nørdige i livet ditt vil ha

Som en del av vår samlede innsats for å lage en TechRepublic Geek-gaveguide ber vi hvert år vår innbyggerforsker Liz Lightfoot om å utføre en formell, vitenskapelig undersøkelse angående gaveintensjonen til samfunnet og medlemmene. Resultatene fra undersøkelsen er alltid opplysende og ofte overraskende, men resultatene fra 2009 gir noen uventede avsløringer.

Ser du etter noen ideer denne høytidshopping sesongen, kan du sjekke ut TechRepublic Geek Gift Guide 2009 . PDF-versjonen av dette blogginnlegget er tilgjengelig som en gratis TechRepublic nedlasting.

Undersøkelsesresultater

Spørsmål 1: Hvilke nørdegaver gir du mest sannsynlig i år?

Apple-dingser som iPod og iPhone er godt representert i denne kategorien, men den uspesifiserte teknologiske leken under $ 50 topper listen.

Spørsmål 2: Hvilke nørdegaver står på din personlige 'ønskeliste' denne høytiden?

Ønskelisten speiler det mange av givers sa at de mest sannsynlig ville kjøpe i år, noe som skulle bety mange glade mennesker rundt i år. Ønskelisten inkluderer kategorien bærbar PC / netbook - du kan aldri gå galt med en annen dataenhet.

Spørsmål 3: Hvor handler du vanligvis dine nerdegaver?

Disse resultatene overrasket meg litt - tatt i betraktning bare de syv beste valgene av forhandlere i undersøkelsen, er Amazon den klare vinneren. Til tross for innsats fra murstein og mørtelforhandlere som Best Buy og Walmart, foretrekker nørder å kjøpe på nettet med eBay og Newegg som gjør de syv valgene. ( Se det siste bildet for en komplett liste over forhandlere og hvordan de rangerte totalt. )

Spørsmål 4: Hvor mye planlegger du å bruke denne høytiden?

Flertallet av de spurte planlegger å bruke mellom $ 250 og $ 1000 i år på feriegaver. I 2008 sa respondentene at de kom til å bruke litt mer med flertallet skjevt mot $ 500 til $ 1000-området.

Gaveideer

Hvis du fremdeles leter etter den perfekte gaven til nørdene i livet ditt, uansett budsjett, bør du laste ned TechRepublic Geek Gift Guide 2009. Vi vurderer over 25 geekvennlige gaver, alt fra store billettvarer som et internett -allerede LCD-TV til en $ 7 Ethernet crossover-adapter. Det er helt sikkert en gaveide som fungerer for deg i årets guide.

Alle de individuelle gaveanmeldelsene som ble publisert av TechRepublic i løpet av 2009, er tilgjengelige på Geek Gifts 2009-spesialrapporten .

Tilleggsdata

Jeg trodde at disse grafene kan være av interesse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com