Wacom fortsetter innsteget på produktnivå med Intuos Pro Small

Bilde: Wacom

Wacom-teamet fortsetter å tilby nybegynnere som skaper en inngang til det profesjonelle produktutvalget. Ganske nye fotografer, illustratører og grafikere har en tendens til å føle seg utelatt når det gjelder å ha tilgang til premium-serien med kreative verktøy Wacom tilbyr.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Wacom lanserte nylig et alternativ for de nyere innholdsskapere med sin Cintiq-linje. Nå åpner Wacom det samme mulighetsvinduet med sin Intuos Pro-linje når den lanserer Intuos Pro Small.

Intuos og intuitiv design

Intuos Pro Small-versjonen er en annerledes titt på de større Intuos Pro-nettbrettene vi har sett over alle våre skrivebord for favorittinnhold. Denne versjonen topper i størrelse 12, 6 x 8, 2 x 0, 5 tommer, noe som gjør den mer kompakt for arbeidsområdet ditt eller til og med fanget. Kombinert med Pro Pen 2 (inkludert), får du et flott verktøy for dine kreative oppgaver som lar deg ringe til hvordan musepekeren brukes i verktøy som Photoshop og Illustrator. Med mer enn 8000 trykkpunkter kan du ta din egen børstefølsomhet i betraktning når du stryker med det kreative designet ditt.

Bilde: Wacom

Jeg er tilhenger av den vanlige Intuos-produktlinjen, men innrømmer noen ganger at jeg skulle ønske jeg hadde en mer intuitiv arbeidsflyt med Intuos-ekspresstastene på toppen av enheten. Visst, hver knapp kan programmeres for å hjelpe deg med visse snarveier jeg bruker når jeg redigerer et bilde i Photoshop, men det føles ikke alltid naturlig. Intuos Pro Small tilbyr en mye mer intuitiv utforming av ekspresstaster langs siden av enheten, slik at du kan holde hendene i en mer ergonomisk posisjon, og det gir en mye lettere rekkevidde å trykke på knappene. Det er også en integrert berøringsring for enda flere programvare snarveier. Multi-touch gestkontroll er også standard i Intuos Pro.

Perfekt til skrivebordet, reisen eller fanget

På grunn av den lille størrelsen, kan Intuos Pro Small være et flott tillegg til din kreative arbeidsflyt. Formfaktoren etterlater et lite fotavtrykk på skrivebordets arbeidsområde og lar deg skli den i din favorittgirveske for reise. Bruk USB-porten til å koble til den bærbare datamaskinen eller bruk den trådløse dongle-tilkoblingen akkurat som med en trådløs mus.

Bilde: Wacom

Prisene for Intuos Pro starter på bare 249 dollar. De mellomstore og store er priset til henholdsvis $ 379 og $ 499. Hvis jeg får hånden på en vurderingsenhet, vil jeg sørge for å fortelle dere alle mine tanker om ytelse og portabilitet.

Hva tror du?

Er dette Wacom-nettbrettet du har sett etter i din kreative arbeidsflyt? Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com