Stemmealternativer med Hackers Keyboard og Dolphin Browser HDs ekkolodd

Datamaskiner, i en eller annen form, har blitt uunnværlige verktøy for forretningsreiser. Du kan reise med bare et nettbrett, men de fleste er ikke komfortable med å skrive i lengre perioder på et mykt tastatur, og la oss innse det - hvis du pakker et Bluetooth- eller USB-tastatur, kan du like godt ha pakket en bærbar datamaskin . Imidlertid er det et annet alternativ: taleinngang.

Vi ser mye flere alternativ for taleinngang i disse dager, spesielt med mobile enheter. Hacker's Keyboard-appen er flott fordi den bruker en mer tradisjonell layout, og den kan tilpasses på flere måter (se Jack Wallens innlegg, "The Hacker's Keyboard will blive en av de 10 beste Android-appene dine"). Hvis du ikke kommer sammen med myke tastaturer, vil stemmeinngangsfunksjonen tillate deg å "skrive" den rapporten uten hjelp av tastaturhardware. La oss se nærmere på Hackers Keyboard.

 1. Last ned Hacker's Keyboard fra Google Play
 2. Godta vilkårene
 3. Trykk på Åpne

Hacker's Keyboard skal gi deg en snarvei til Konfigurer inndatametoder, men hvis den ikke gjør det, følg disse trinnene:

 1. Naviger til systeminnstillingene
 2. Trykk på Språk og input
 3. Under Tastaturinnstillinger trykker du på Konfigurer inndatametoder
 4. Merk av for ruten ved siden av Hackers Keyboard

Du kan også bruke disse trinnene for å bytte tilbake til lager-tastaturet hvis du vil. Hvis du ser det lille tastaturikonet på oppgavelinjen, rett ved siden av klokken din, hvis du ikke har noen apper som allerede har den plassen, kan du trykke på det for å veksle mellom tastaturer.

Deretter åpner du et tekstbehandlingsprogram, for eksempel Kingsoft Office eller Google Docs. Uansett hvilken app du velger, når du er i tekstfeltet og tastaturet har dukket opp, vil du se en mikrofontast ved siden av esc-tasten. Hvis du trykker på det, forsvinner tastaturet, og det erstattes av en stolpe med et mikrofonikon, betegnet med ordene "Snakk nå." Når du snakker inn i mikrofonen, vil du transkribere ordene dine til tekst på feltet. Denne funksjonen er ikke perfekt. For best resultat, snakk med naturlige pauser (dvs. pause lenge nok til at appen kan konvertere talen din hvis du har nådd slutten av setningen). Du må også sørge for at du melder deg ut og snakker med et fornuftig volum.

Taleinngangsfunksjonen er nyttig hvor som helst du kan legge inn tekst, inkludert søk, e-post, chatting og nettlesernavigering. Det er spesielt hyggelig hvis du har problemer med å skrive med det myke tastaturet eller trenger en gratis hånd. Det er selvfølgelig noen advarsler om dens strategiske bruk som bør si seg selv. For eksempel bør du ikke bruke det på et møte, i et fly når personen ved siden av deg prøver å sove, eller andre situasjoner der det kanskje ikke er aktuelt å snakke fritt.

En hendig ledsagerfunksjon er Dolphin Browser HDs nye stemmekommando, kjent som Sonar. Det er rimelig nytt, så de jobber fremdeles med noen av feilene. Du kan imidlertid bruke den til å gå til den siste siden du var på, tilbake til siden du var på etter det, nederst på siden, toppen av siden og mer.

La oss installere denne appen, så vil jeg lede deg gjennom noen av de mest praktiske stemmekommandoene.

 1. Last ned Dolphin Browser HD-appen fra Google Play (hvis du allerede har den, må du installere de siste oppdateringene)
 2. Godta vilkårene
 3. Åpne Dolphin Browser HD
 4. Rist nettbrettet fra side til side. Du bør se et grønt overlegg med ordene "Hvordan kan jeg hjelpe?" på toppen av et mikrofonikon.

Så, hva kan du gjøre med Sonar? La oss si at du vil gå til TechRepublic. Rist nettbrettet ditt og si "Åpne TechRepublic." Sonar vil svare ved å navigere nettleseren til TechRepublic.

Her er noen av Sonars innarbeidede kommandoer:

 • Ny fane
 • Forfriske
 • Lukk fanen
 • Tilbake
 • Framover
 • Historie
 • Legg til et bokmerke
 • Zoom inn
 • Zoome ut

Disse kommandoene lar deg gå nesten helt håndfri. Når du kombinerer Sonar med Hackers Keyboard's stemmeinngang, kan du spare mye tid (og frustrasjon) ved ikke å stresse med det myke tastaturet.

Hvilken taleinput-applikasjon bruker du på nettbrettet ditt? Del du opplever i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com