Verktøy dronemarkedet for å ramme 539 millioner dollar innen 2023, drevet av etterspørsel i farlige arbeidsinnstillinger

Nye droner og roboter kan løse to store problemer i landbruket Forskere ved Ben-Gurion University jobber med drone-bier for å erstatte pollinatorer og jordbruksroboter for å fylle arbeidsgapet.

Nettet for dronemarkedet forventes å vokse fra 110, 2 millioner dollar i 2018 til 538, 6 millioner dollar i 2023, ifølge en ny markedsundersøkelsesrapport fra MarketsandMarkets. Årsaken til piggen, ifølge rapporten, var et økende behov for å minimere strømbrudd i overførings- og distribusjonsinfrastruktur, og dronenes mulighet til å nå farlige arbeidssteder.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Kraftsegmentet forventes å lede verktøyet dronemarked i 2018 og generere den største markedsandelen i løpet av prognoseperioden, ifølge en pressemelding. Dette området forventes å vokse primært på grunn av den økte befolkningen og økende etterspørsel etter strøm, bemerket rapporten. Bruk av droner i kraftsegmentet kan øke arbeidstakernes sikkerhet i potensielt farlige områder ved å speide dem ut først, eller la arbeidere utføre nødvendig arbeid eksternt.

Til tross for dette bemerket utgivelsen at end-to-end-løsningssegmentene også forventes å ha en stor markedsandel i prognoseperioden. Denne gruppen er fortsatt populær ettersom end-to-end-løsninger hjelper verktøyfirmaer med å unngå problemer som å oppdatere droneteknologi og relatert databehandling, heter det i utgivelsen.

Nord-Amerika leder markedet for verktøyet droner, funnet rapporten. Rapporten analyserte dronebruk i fem regioner inkludert Asia-Stillehavet, Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Midtøsten og Afrika. Nord-Amerika leder pakken på grunn av økte investeringer i kraftinfrastruktur, inkludert økt kraftforbruk og et press mot fornybar kraftproduksjon, heter det i utgivelsen.

Tilsvarende drar bedrifter nytte av droneteknologi for å hjelpe til med en rekke oppgaver. Mange IT-avdelinger tar også skritt for å bedre integrere droner i forretningsplanene sine. Du kan lese mer om hvordan dette skjer her.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Markedsandelen for bruksdroner forventes å skyrocket på grunn av økt etterspørsel under farlige arbeidsforhold.
  • Den nordamerikanske regionen leder det globale markedet innen dronesalg basert på økt oppmerksomhet rundt kraftinfrastruktur.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com