Topp 5 måter Apple mislyktes i 2010 på

Bilde: Getty Images

Å si at Apple mislyktes på noe de siste 10 årene - med påviselig vekst i markedsandeler, aksjeverdi og nye produktlinjer - er riktignok en strekning; Det er imidlertid ingen debatter om disse fem feilene.

1. Ingen dockingstasjoner

Bedrifter som kjøper bærbare datamaskiner fra Dell, HP og Lenovo, kan kjøpe matchende dockingstasjoner. En riktig utformet matching dock gjør det mulig å koble flere perifere enheter til en bærbar datamaskin med muligheten for å koble den bærbare datamaskinen via et enkelt knappetrykk. Tilkoblingsstrøm, Ethernet, lokale skrivere, kablede mus og tastaturer, eksterne stasjoner og diverse annet tilbehør er alle forenklet ved hjelp av en dock, men Apple produserer ikke dockingstasjoner som følger med Mac-bærbare datamaskiner. Deretter blir virksomheter tvunget til å henvende seg til tredjepartsleverandører, og dermed kreve teknologeadministratorer å studere om strømkompatibilitet, samtrafikkalternativer, potensielle portkonfigurasjoner og leverandører.

Apples 5 viktigste forretningsprodukter i tiåret (gratis PDF) (TechRepublic)

2. Ingen serverspesifikk maskinvare

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Virksomheter som delvis av Apple-løsninger prøver noen ganger å standardisere Apple-produkter, ved å bruke alt fra Mac-stasjonære datamaskiner og bærbare datamaskiner til iPhones, iPads og iCloud - likevel sluttet Apple å produsere serverspesifikk maskinvare, og etterlater virksomheter i et bind som krever back-office-systemer. Fordi Apple forlot serverspesifikk maskinvare - inkludert Xserve-plattformen - må virksomheter som bruker Apple-spesifikke teknologier som trenger datasenterbaserte servere og lagring, bruke andre leverandører.

3. Kausjon på nettverksutstyr

En gang kunne bedrifter - spesielt små firmaer - stole på Apple for maskinvarebasert brannmur, trådløst nettverk og grunnleggende nettverksbehov. Med suspendering av produksjon og støtte for AirPort-produktserien - inkludert AirPort Express og Extreme og Time Capsule-enheter - forlot Apple virksomheter ute i kulden. Som for dokkingstasjoner og serverspesifikk maskinvare, må virksomheter henvende seg til alternative tredjepartsleverandører. Dette er et tilsyn som ikke bør skje når forretningsavhengighet av teknologiplattformer og integrasjon bare øker.

Tiår på tech: Det som skilte seg ut eller falt flatt på 2010-tallet (ZDNet)

4. Fokus på tordenboltport

Apple er beryktet for å bestemme når og hvordan kundenes havnebehov har endret seg. Firmaet skiftet iPhone data og strømkontakt, eliminerte hodetelefonkontakter fra iPhones og fortsetter å justere portene som er tilgjengelige på sine Mac-bærbare datamaskiner. Selv om resten av verden fremdeles bruker Ethernet RJ-45-kontakter, tradisjonelle USB-A-porter, DVI og HDMI-utganger og andre vanlige tilkoblinger, tilbyr Apple bare Thunderbolt USB-C-porter på sine nyere Mac-bærbare datamaskiner, noe som tvinger bedrifter til å kjøpe klumpete dongler og adaptere for å opprettholde kompatibilitet med tilsvarende periferiutstyr. Disse portvedtakene - tolket optimistisk som nødvendige for å skyve ny aggressiv, tynnfokusert design fremover, og tolkes pessimistisk som å tvinge virksomheter til å kjøpe nye kompatible perifere enheter - er et annet eksempel på Apples mislykkede virksomheter det siste tiåret.

Decade in Review 2010 - 2019 (CNET)

5. Ingen frittstående skjermer

Eksterne stasjonære skjermer er ofte sammenkoblet med både stasjonære datamaskiner og bærbare datamaskiner, men likevel forlot Apple produksjonen av Thunderbolt-skjermer. Bedrifter som trenger to skjermer eller eksterne skjermer med sine Mac-maskiner, må henvende seg til tredjepartsleverandører. Mangelen på Apple-display-tilbud er en innrømmelse fra selskapet at det er uinteressert i å produsere perifere enheter med lav margin, uavhengig av etterspørsel; Ellers vil en rekke 20 ", 22" og 24 "skjermer være tilgjengelige for pakking med hvert Mac-kjøp.

Mer tiår i gjennomgangsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Hva er valgene dine for de fem Apple-feilene?

Legg inn dine egne Apple topp-fem forretningsfeil i kommentarene nedenfor.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com