Koble den bærbare datamaskinen med Droid Incredible

Du er ute av kontoret og er ikke i nærheten av en Internett-tilkobling eller et tilgangspunkt - hva gjør du? Hvis du har en Droid Incredible, trenger du ganske enkelt å dra nytte av dens tethering-funksjon.

Å knytte Droid Utrolig til den bærbare datamaskinen din vil gjøre mobiltelefonen til et modem som den bærbare datamaskinen din kan bruke for å få en nettverkstilkobling. Det er ikke så enkelt som å bruke et verktøy som Verizon MiFi, men det hindrer deg i å måtte bære rundt enda en enhet.

Hva du trenger

Utover å ha den faktiske Droid Incredible-telefonen, trenger du følgende:

  • En dataplan; $ 59, 99 per måned plan inkluderer tethering for 5 GB per måned.
  • Et tethering-alternativ for dataplanen din; Dette er omtrent $ 30, 00 USD per måned i tillegg til dataplanen.
  • En Windows-basert maskin; Mac- og Linux-støtte for denne funksjonen kommer i fremtiden, selv om det ikke er satt noen dato ennå.
  • Verizon Wireless Access Manager (VWAM) installert. Fra hovednettstedet til VZAM, gå til forbrukernedlastinger og verktøyet for bruk av produktvalg. Når du har lastet ned og installert verktøyet, er du klar til å gå.

Aktiver tethering på Droid Incredible

Det første trinnet er å koble til Droid Incredible til USB-porten på maskinen din. Når du gjør dette, vil Droid Incredible vise en popup-melding der du spør hva du vil gjøre (monter den som en USB-enhet, synkronisering, bare lading eller bruk mobilt bredbåndstilkobling); bør du velge Mobile Broadband Connect for å konfigurere telefonen slik at den kan brukes som modem. Når dette er fullført, er du klar til å takle datamaskinsiden av oppsettet.

Start VWAM-verktøyet

Nå må du starte opp ditt VWAM-verktøy. Når du gjør det, vil du se et alternativ for verktøyet for å oppdage enheten din; Hvis lederen ikke oppdager telefonen med en gang, har jeg funnet ut at hvis du gir den noen få prøver til, vil verktøyet finne den.

Når VWAM finner telefonen, er du klar til å koble til telefonen din for å bruke den som modem. Fra hovedvinduet ( figur A ) klikker du på Koble til-knappen. et nytt vindu dukker opp med advarsel om at det kan påløpe kostnader - gå videre og klikk på Fortsett, så kobles du til. Figur A

Det er her du vil starte og stoppe forbindelsen og overvåke dataforbruket.
Når VWAM lykkes med en tilkobling, dukker det opp et nytt vindu som viser din nåværende databruk fra og med starten av planen. (Forhåpentligvis vil ikke denne meldingen indikere at du overskrider dataplanen din.) Mens du er tilkoblet, kan du klikke på kategorien Statistikk ( figur B ) og se datamengden du har overført og mottatt. Ikke ignor denne fanen, da det vil være din beste venn å forhindre deg i å gå over den tildelte datamengden hver måned. Figur B

Denne statistikken oppdateres i sanntid.

Koble fra telefon-som-modem

Du vil alltid forsikre deg om at du kobler fra telefon-som-modem når du ikke bruker det til dataoverføring. For å gjøre dette, klikker du bare på Koble fra-knappen og forbindelsen blir øyeblikkelig ødelagt.

Siste tanker

Tilknytning med Droid Incredible er veldig enkelt, og hvis det brukes i riktige mengder, kan det være en virkelig livredder i felt eller bare på farten. Hvis du ikke har behov for et fullstendig blåst bærbart hot spot, kan Droid Incredible være løsningen for deg.

Flere ressurser om Droid Incredible

  • Er HTC Incredible den droid du har lett etter?
  • Topp 10 måter Droid Incredible drepte iPhone-misunnelsen min
  • Bilder: HTC Droid Incredible
Få tips og nyheter om smarttelefoner i innboksen din TechRepublic Smartphones nyhetsbrev, levert hver torsdag, inneholder tips om hvordan du distribuerer og administrerer smarttelefoner i bedriften, produktanmeldelser, nyhetsoppdateringer, fotogallerier og mer.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com