Targus lanserer USB-C-dokkingstasjon for å kjøre 4 skjermer fra en bærbar datamaskin

Hvordan smarte kontorapper og enheter måler videokonferanserapper, tilkoblede sikkerhetsfunksjoner og digital assistent på toppen av Tech Pro Research-listen over smarte kontorverktøy, sier Bill Detwiler fra TechRepublic.

Targus har kunngjort en ny tilkoblingsstasjon for bærbar datamaskin som lar brukere koble opptil fire 1080p-skjermer fra en bærbar PC. Den nye USB-C Universal QUAD HD-dokkingstasjonen drives av DisplayLink DL-3950-brikkesettet, og har fire HDMI 2.0-porter for eksterne skjermer, samt fire USB 3.0-porter for tilkobling av periferiutstyr, og en Gigabit Ethernet-port for nettverkstilgang. Som de fleste dokkingsløsninger, kan de tilkoblede enhetene festes til ett system bare ved å koble til en kabel.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Ettersom lavspennings- og ultralavspenningsprosessorer (ULV) -prosessorer som er funnet i bærbare datamaskiner har økt effektiviteten de siste årene, jobber mange fagpersoner utelukkende fra den bærbare datamaskinen i stedet for å ha et eget skrivebord når de jobber i lokaler. Mens bærbar ytelse har økt, har dockingstasjoner blitt stadig viktigere verktøy. Disse dokkingstasjonene lar brukere utvide sitt digitale arbeidsområde med et multi-skjermoppsett når de er på kontoret, men beholder portabiliteten som bærbare datamaskiner leverer.

Oppsett av flermonitorer er ofte populære hos aksjehandlere, ettersom mengden visuell informasjon som trengs for aksjehandel er ganske høy, ettersom applikasjoner for finansielle dataterminaler var blant de første programmene som hadde omfattende støtte for flere skjermer. Tilsvarende vil programmerere og videoredigerere som jobber med flere filer samtidig, dra nytte av arbeidsområder med flere skjermer, og det vil også systemadministratorer som trenger å følge nøye med på ytelsesmålingene for systemer som er i distribusjon.

Ansatte på lavere nivå drar også fordel av konfigurasjoner med flere skjermer. Arbeidere i kundesentre trenger ofte tilgang til store mengder informasjon fra kunnskapsbaser, eller kjører Remote Desktop-applikasjoner for å støtte kunder, mens de holder programvaren for samtalehåndtering i høysetet.

USB-C Universal QUAD HD (DOCK520USZ) er kompatibel med Windows 10, 8.1 og 7, samt OS X (10.10 eller nyere), Android (5.0 eller nyere), Chrome (R51 eller nyere) og Linux (spesifikt Ubuntu, interoperabilitet med andre distribusjoner er sannsynlig, men ikke garantert). Dokken er priset til $ 274, 99, og vil være tilgjengelig "gjennom autoriserte forhandlere og på targus.com denne høytiden." Merk at selve dokken kan monteres på en av monitorene ved bruk av en VESA monteringsadapter, selges separat.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Targus SB-C Universal QUAD HD-dokkingstasjon kan drive fire 1080p-skjermer, og har fire USB 3.0-porter for eksterne periferiutstyr, og en Gigabit Ethernet-port for nettverkstilgang.
  • Oppsett med flere skjermer er ofte populære blant aksjehandlere, programmerere, systemadministratorer og andre fagpersoner.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com