Sony avduker VAIO Duo 11 Windows 8 ultrabook i Singapore

Sony avduket VAIO Duo 11 hybrid bærbar PC i Singapore 11. oktober 2012. Duo 11 hybrid ( figur A ) er en ultrabook med en glidende 11, 6-tommers LCD-skjerm ( figur B ) som skifter enhet mellom skifer og tastaturmodus. Den berøringsfølsomme skjermen i full HD (1920x1080) gir mulighet for berøringsinngang eller bruk av digitaliseringspennen som følger med pakken. Figur A

Sony VAIO Duo 11 Hybrid (Foto av Paul Mah for TechRepublic)
Figur B

Surf Slider-mekanismen som gjør glidingen mulig. (Foto av Paul Mah for TechRepublic)

Spesifikasjoner, tilgjengelighet og priser

Her er en rask oppdatering av VAIO Duo 11s spesifikasjoner:

 • Prosessor: Intel Core i7-3517U eller Intel Core i5-3317U
 • Operativsystem: Windows 8 eller Windows 8 Pro
 • Grafikk: Intel HD Graphics 4000
 • Minne: 4 GB eller 8 GB DDR3L 1600MHz SDRAM
 • Drive: 128 GB eller 256 GB SSD
 • Skjerm: 11, 6-tommers kapasitiv berøringsskjerm @ 1920x1080
 • Mål: 320 x 17, 85 x 199mm
 • Vekt: 1, 3 kg
 • Porter: HDMI, VGA, Gigabit Ethernet, 2x USB 3.0, hodetelefonport
 • Minneutvidelse: Combo Memory Stick Duo / SD-minnekortspor
 • Annet: Bluetooth 4.0, WLAN 802.11a / b / g / n, Flere sensorer: NFC, GPS, Akselerometer, Gyro, Digital kompass, bakgrunnsbelyst tastatur

Sony sier at enheten har en estimert batteritid på 4, 5 timer, noe som er doblet med den medfølgende batteripakken. Basert på mine erfaringer med pålagte batteritimer og faktiske brukstider fra flere Sony bærbare datamaskiner som jeg har eid, kan du forvente å få noe lignende for nettlesingsoppgaver med bakgrunnsbelysningen satt til omtrent 50%.

En representant fra Sony sa til meg at Duo 11-hybrid har en hurtiglademodus som er i stand til å levere 60 minutters kjøretid på bare 10 minutters lading, eller lade den til 80% -merket på 55 minutter. En full lading tar 135 minutter.

I følge Sony vil VAIO Duo 11 være tilgjengelig fra og med november. Modellen med Intel Core i5-3317U vil selge for SG $ 1.999, og modellen med Core i7-3517U vil selge for SG $ 2.699.

Hands-on

Det imponerer meg hvordan Sony integrerte hver perifer port ( figur C ) som er viktig for IT-avdelinger og forretningsbrukere - dette spenner fra Gigabit Ethernet, VGA for eldre projektorer og de to USB 3.0-portene. Sony har også integrert premiumfunksjoner som en full-HD berøringsskjerm, et bakgrunnsbelyst tastatur og en rik serie sensorer. På papiret er Duo 11 Hybrid en veldig overbevisende maskin. Figur C

Perifere porter som VGA-port og combo Memory Stick Duo / SD-kortspor forblir fullt tilgjengelig i nettbrettmodus. (Foto av Paul Mah for TechRepublic)

Jeg fikk litt hands-on tid med Duo 11, og jeg syntes maskinens ytelse var snappy. Maskinvaren er veldig godt bygd, og jeg har ingen bekymringer for at den utmerkede hengselutformingen kan tåle hard bruk og misbruk når du er på veien.

Som en rask berøringsskriver skrev jeg at mindre enn vanlig tastatur var trangt og dets taktile tilbakemeldinger grunt. Noen vil kanskje hevde at Duos 11, 6-tommers formfaktor nødvendiggjør et nedskalert tastatur, men Apple har vellykket integrert et tastatur i full størrelse på sin 11-tommers MacBook Air i årevis. Duo 11 Hybrid føltes også ganske tung og ugainly når den ble brukt i nettbrettmodus. Dette er sannsynligvis ikke noe problem når du bruker enheten på et skrivebord, selv om den sannsynligvis vil avskrekke deg fra å bruke den når du er i transitt, for eksempel når du sykler på t-banen.

Bunnlinjen

Mens Sony VAIO Duo 11 Hybrid har imponerende spesifikasjoner og er svært designet, har den et dårligere tastatur som ikke er optimalt for produktivitetsarbeid. I tillegg kan mobile arbeidere bli avskrekket av batteriets levetid og uhåndterlige heft sammenlignet med enheter som en iPad eller et Android-nettbrett.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com