Seks ting nørde pappaer virkelig ønsker til farsdagen

Frem til farsdagen kommer du til å se alle slags lister med høyteknologiske gaver til far. Klisjéens farsdag-gaver pleide å være dårlige bånd og golfballer. Nå blir det til ting som premium hodetelefoner og induktive ladere.

Hvis du vil gjøre en nørd pappa lykkelig, ikke bekymre deg for det lille gizmos. (Det han virkelig vil er at 70-tommers 240Hz LED-bakgrunnsbelyst TV, men det er for dyrt for farsdag.) Gi ham i stedet noe immaterielt som virkelig vil gjøre noe. Her er seks ideer.

1. Ingen teknisk supportanrop fra venner og familie

De fleste nørdefarene tjener som den personlige støtteavdelingen for alle bønner, familie og naboer. Fortell alle bekjente, "ingen teknisk support krever farsdag" - selv om den bærbare datamaskinen ikke vil starte opp, selv om Internett er nede, og selv om Roku-boksen ikke fungerer og (Gud forby!) kan ikke streame The Tudors på Netflix. Si faktisk til folk at ingen samtaler for hele farsdagshelgen. Bedre ennå, gå for et hel ukes moratorium.

2. Barn: Ikke slipp elektronikken din

La oss være tydelige, pappaer elsker barna. Det ville ikke være noen farsdag uten dem. Men be barna om å være forsiktige med elektronikken sin bare en dag. Ikke slipp iPod Touch på steinflisegulvet. Ingen sklir og slipper Leapster i badekaret. Og mens de er inne på det, så fortell dem ingen peanøttsmør-og-gelé fingre over hele Kindle, som en liten bonus for pappa. Når du gjør disse tingene, skjønner du ikke hvor mye stress det gir for den nerdelige faren. Selv om enheten ikke går i stykker, tenker den nerdelige faren at du kan ha forårsaket langvarig skade på kretsløpet, og han kommer til å bekymre seg for når teknologien vil mislykkes, noe som betyr at han enten må fikse det eller skall ut pengene for en ny. På den spesielle dagen hans, ikke la det henge over hodet til den nerdelige pappaen.

3. Ingen naging om for mye tid på nettet

I en dag, ikke husk pappa om mye tid han bruker på å sitte foran en datamaskin, gi ham en hard tid med å bruke både en bærbar PC og et nettbrett mens han er i sofaen og ser på TV, eller gjør narr av ham for å bruke en smarttelefon i høyre hånd mens han vasker oppvasken med venstre hånd. Disse tingene er normale for nørder. Det er ingenting galt med dette. Som den nerdelige faren gjerne vil fortelle deg, kjenner han en haug mennesker som er mye verre enn han handler om å være for tilkoblet.

4. Slutt å berøre datamaskinen til pappa

Det er privat. Ikke berør private deler. Det gjelder silisium akkurat som for kjøttet. I tilfelle du ikke vet det (selv om den nerdelige faren har fortalt deg en million ganger), liker han ikke det når du roter med datamaskinen hans. Ikke legg de klissete fingrene over det trådløse favoritttastaturet. Ikke endre bakgrunnsbilde eller sporingshastighet for mus eller noen av de andre innstillingene som han har presist spesifisert. Og - dette er veldig viktig - når den nerdelige faren viser deg noe på datamaskinen på farsdagen og du bestemmer deg for å peke på noe på skjermen, aldri (jeg gjentar ALDRI) ta fingeren og berører LCD-skjermen . Det etterlater fingeravtrykk som må rengjøres og mikroskopiske rester som til slutt kan ødelegge skjermen. Lagre igjen den nerdelige faren noen hodepine her.

5. Ektefeller: Rengjør dine egne PC-støvkaniner

Noe av det kjekkeste med å åpne opp en PC - spesielt hvis den er minst ett år gammel - er støvhunnene. Og ofte når virkelig nerdete pappaer åpner en ektefelle-PC for å legge til RAM, slippe inn et utvidelseskort eller feilsøke et problem, ender de også opp med å måtte jage ut støvhunnene slik at de ikke kveler datamaskinens fans eller ødelegger luftsirkulasjonen. Siden dagens ektefeller er mye mer komfortable med teknologien enn for et tiår eller to siden, kunne de gi sine nerdemenn litt overraskelse ved å rense ut sine egne maskiner. Hvis du har en bærbar datamaskin i stedet for et skrivebord, er det bare å ta med hermetikkluft og alkoholholdige våtservietter og rengjøre tastaturet, skjermen og etuiet slik at nerdemannen ikke trenger neste gang han gjør vedlikehold på maskinen din.

6. For gamer pappaer, tid alene for å spille

Walt Disney sa at hele grunnen til at han opprinnelig bygde Disneyland var slik at barn og foreldre kunne leke sammen, i stedet for at foreldre bare så barna sine leke. Det er et flott følelse, og du må elske Walt for å ha bragt den ideen til virkelighet. Imidlertid trenger voksne også sin egen spilletid. For geek pappaer som også er spillere, gi dem en time eller to alene å spille på farsdagen. Det kan fortsatt være god tid for familien å spille litt Wii Bowling sammen, men gi den nerdelige pappaen litt av sin egen tid til å drepe zombier, nivå opp, spille bakerste ni av Augusta mot Tiger Woods, eller dunk på Lebron James.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com