Lagre og sikkerhetskopiere filer med ett klikk med FolderWatch for Mac

Har du noen gang ønsket at det var en måte å sikre at alle endringene i filen du jobber med ble sikkerhetskopiert så snart filen ble lagret? Å ha en lagring som skrev to ganger uten ekstra hjelp fra deg, vil absolutt legge til beskyttelse for filene dine.

Bruk av Folder Watch bør være rett opp i smug hvis du vil sikkerhetskopiere filer du bruker automatisk.

Hvordan virker det?

Når du har installert applikasjonen og gått gjennom en introduksjonsveiviser, kan du begynne å spesifisere mappene du skal se på og destinasjonene du skal parkere dem i. Hovedvinduet til FolderWatch vises i figur A.

Figur A

FolderWatch
Fra hovedvinduet klikker du på plustegnet for å spesifisere mappen du ønsker å overvåke og destinasjonsstedet der elementene skal kopieres som vist i figur B.

Figur B

Spesifiser kilde- og destinasjonsmapper

Når mappen er endret, kopieres filene i mappen til destinasjonen så lenge klokkejobben kjører. Når jobber legges til i FolderWatch, deaktiveres jobbene. For å starte skjermen, høyreklikk elementet i listen og velg Start. Når dette er gjort, vil filene i kilden bli kopiert til destinasjonen.

I tillegg til den enkle kilden til destinasjonskopi-skjermen, har noen avanserte funksjoner, inkludert følgende:

  • Hopp over filer: Lar et hvilket som helst antall filer i katalogen hoppes over. Jokertegn som * .xlsx eller Word * .doc vil hoppe over alle Excel-filer og dokumenter med Word i filnavnet.
  • Slette filer i destinasjonen som ikke finnes i kilden: Fjern filer i destinasjonen som ikke finnes i kilden. Bruk dette nøye.
  • Overskriv filer med nyere modifikasjonsdatoer: Filer som er endret i kilden, blir overskrevet på destinasjonen.
  • Start automatisk når FolderWatch åpnes: La denne regelen være aktivert når applikasjonen starter.

De avanserte alternativene er tilgjengelige i egenskapene til FolderWatch-regelen under den avanserte delen.

FolderWatch kan konfigureres til å starte ved innlogging, og standardregler kan opprettes for å hoppe over visse filer uavhengig av regel. Start automatisk-funksjonen gjør verktøyet mer nyttig ved å sikre at det kjører når det trengs. Innstillinger for FolderWatch er vist i figur C.

Figur C

Innstillinger for FolderWatch

Hvem bør vurdere å bruke FolderWatch?

Jeg er ikke sikker på hvilken vei jeg benytter meg av denne gjennomgangen, da den ville være nyttig for både IT-proffer og ikke-profesjonelle databrukere. Fordi sikkerhetskopiering kan være en oppgave for mange brukere, er det litt av et mirakelapp å ha et program som bare gjør det så snart elementer er lagret.

Hvor får jeg tak i det, og hva koster det?

FolderWatch er tilgjengelig i Mac-butikken for $ 4, 99. Gitt applikasjonens mulighet til å lagre flere kopier av filer på andre medier eller fjernlagring, er det absolutt verdt å vurdere. Dessverre er det ingen demolisens for applikasjonen, men den lave prisen virker fortsatt verdt.

Hva er poenget?

Den enkle tilpasnings- og filtreringsreglene gjør FolderWatch veldig brukervennlig, uavhengig av ferdighetsnivå. Å være i stand til å lage kopier utenfra eller i det minste kopier på eksterne harddisker er en fin måte å oppbevare ytterligere kopier, bare i tilfelle. Ville filene dine bli tryggere med en kopi bak kulissene? Vil du bruke den selv eller anbefale den til venner og familie som har en tendens til å "miste" filer? Del dine kommentarer!

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com