Samsungs S Pen, Notebook 9 Pen: flere funksjoner for å gjøre arbeidet enklere

Dykking i detaljene i Samsungs Notebook 9 Pen Med Samsung's Pen kan du tegne bilder og notater på Notebook 9 Pen. Funksjonaliteten gir dokumenter og bilder et kreativt løft.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Stephen Hawke, senior manager for produktstrategi i divisjonen produkter og virtual reality, Samsung Electronics America, snakket med TechRepublic Senior Writer Teena Maddox om hvordan brukere med Samsungs S Pen kan ta pennen til papir, i form av Notebook 9 Penn.

"Vi er her på South by Southwest, vi viser frem vårt nye Notebook 9 Pen-produkt, " avslørte Samsungs Stephen Hawke, toppsjef, produktstrategi innen divisjonen av produkter og virtual reality, Samsung Electronics America. "Vi viser spesielt frem S Pen-funksjonaliteten. S Pen er ikonisk for noen av våre nyeste Samsung-enheter på tvers av vår portefølje, telefoner, nettbrett, PC-er nå. Hvis du noen gang har brukt en bærbar datamaskin eller en mus eller en bærbar berøringspute for å prøve å tegne et bilde på datamaskinen din, du er virkelig hindret med den muligheten. Men med S Pen gir den et nytt nivå av kreativitet, og den mer menneskelignende inngangen til disse enhetene. kan faktisk tegne bilder, og det vi gjør her i dag, er å gjøre fargeleggingsbøker for voksne, tegne inn bildene og så lage egne bilder fra bunnen av. Så virkelig spent, og det har gått veldig bra der inne så langt.

(TechRepublic)

I dag viser vi frem - i samarbeid med vår mediepartner Pitchfork - (at) vi lagde flere bilder i svart-hvitt. Folk kan velge hvilket bilde de vil tegne på, og i utgangspunktet drar vi med S Pen opp "luftkommandoen" -funksjonaliteten, og du kan bruke Smart Select til å ta det bildet, og så vil det legge det opp for redigering. Nå kan du gå inn, du kan velge hvilken farge du vil bruke, størrelsen på pennen og bare farge i linjene her. Og folk inne er mye bedre enn jeg er, men dette er egentlig noe av funksjonaliteten vi viser. Og du kan bare fortsette å fargelegge bildet ditt, og når du er klar, kan du lagre det, du kan dele det ut via e-post til deg selv, slik at du også har det hjemme, og har et minne med deg fra South by Southwest ."

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com