Samsungs omfavnelse av Intels Project Athena stiller tvil til Snapdragon-drevne bærbare PC-er

Til 5G eller ikke til 5G? Galaxy Note 10 leverer "ekstremt kapabel oppgradering" for forretningsbrukere Samsung kunngjorde nettopp sin Galaxy Note-oppdatering med Note 10 og Note 10 Plus. Forventede interne oppdateringer ble gjort, sammen med forbedringer av S Pen-evnen og kamerafunksjonaliteten.

Samsung kunngjorde to nye ultraportable bærbare PC-er på Samsung Developer Conference i San Jose tirsdag - Galaxy Book Flex og Galaxy Book Ion, som begge pakker inn Samsungs QLED-skjermteknologi og 10. generasjons Intel Core (Comet Lake) prosessorer.

Duoen blir hevdet som å være co-engineered med Intel som en del av chipmakeren Project Athena-initiativet, beregnet på å mainstream hurtiglading, gjenoppta og starte opp, samt maskinlæring og multi-touch evner. Intel har også samarbeidet med HP og Lenovo om Athena-spesifikasjoner for bærbare PC-er.

Hvordan velge mellom Windows, macOS og Linux (gratis PDF)

Galaxy Book Flex er tilgjengelig i 13, 3 "og 15, 6" varianter, og har et 360-graders hengsel, slik at det kan brukes som nettbrett. Samsungs varemerke S Pen er inkludert for stylusinndata. 15, 6 "inkluderer valgfritt en NVIDIA GeForce MX 250. Begge støtter opptil 16 GB LPDDR4 RAM, med opptil 1 TB NVMe SSD-er, og inkluderer støtte for Wi-Fi 6.

På samme måte er Galaxy Book Ion en tradisjonell ultraportabel bærbar PC, tilgjengelig i samme størrelser og med de samme prosessorene og generelle mulighetene, men slipper støtte fra S Pen. Den største av de to inkluderer et tomt SODIMM-spor og M.2 SSD-spor for utvidelse.

Alle modellene inkluderer Thunderbolt 3-støtte, og UFS / MicroSD-kombinasjonsspor, og inkluderer 720p webcamps med en dual-array-mikrofon.

Hva skjedde med Galaxy Book S?

I pressematerialer er det merkelig at Intel forteller om eksistensen av en Intel Lakefield-drevet Galaxy Book S, med LTE-tilkobling. Samsung kunngjorde en Qualcomm Snapdragon 8cx-drevet Galaxy Book S i august, som ble planlagt for utgivelse i september. Når oktober går mot slutten, ser det ut til at produktet er blitt kastet til fordel for Intels silisium.

Microsofts x86-til-arm inline emulator, som gir kompatibilitet for gamle Windows-apper, har blitt sett i gang før, men har aldri fungert helt riktig. Samsungs Galaxy Book 2 forlot anmelderne skuffet, på grunn av etterslepende programvareytelse i forhold til Intel-drevne sett.

For øvrig markerer dette andre gang på så mange år at et Windows on Arm-produkt har vist seg å være vaporware, med Windows Server on Arm som manglet i aksjon to år etter at det ble kunngjort.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com