Samsung avdekker bransjens første 7nm-prosessor, Exynos 9825

Gjør deg klar for maskinlæring-akseleratorchips Hvorfor Googles TPU sannsynligvis er den første av mange spesialiserte prosessorer designet for å håndtere arbeidsmengder for maskinlæring

Timer før lanseringen av Samsung Galaxy Note 10-smarttelefonen ved et Upakket arrangement, avslørte Samsung sin siste Exynos 9825-prosessor, som trolig vil gi strøm til premiumtelefonen, i alle fall i visse markeder.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Exynos 9825 er bransjens første mobile prosessor bygget med 7nm EUV (ekstrem ultrafiolett litografi) prosesseringsteknologi, som bruker ekstreme ultrafiolette bølgelengder for å skrive ut finere kretsløp og utvikler en raskere, mer effektiv effektiv prosessor, ifølge Samsung.

Samsung Galaxy S10: En innsidehåndbok (gratis PDF) (TechRepublic)

Samsung bruker typisk Snapdragon-prosessorer i sine flaggskip-telefoner i USA, mens Exynos-prosessorer finnes i telefonene i andre markeder over hele verden, rapporterte 9to5Google. Det er sannsynlig at de amerikanske og japanske versjonene av Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+ telefoner kjører på Snapdragon 855-prosessoren, mens Exynos 9825 sannsynligvis vil bli brukt i Samsungs hjemlige Sør-Korea og andre internasjonale markeder.

Exynos 9825 inkluderer en integrert Neural Processing Unit (NPU) designet for kunstig intelligens (AI) -styrt fotografering og augmented reality (AR), blant andre nye mobilopplevelser. Dette vil også gi nye muligheter for AI på enheten, inkludert objektgjenkjenning, gjenkjennelse av bruksmønster og raskere forhåndsinnlasting av apper, ifølge Samsung. Den støtter også opptil 8K Ultra HD videokoding og dekoding.

Prosessorens octa-core CPU har en tri-klyngearkitektur som består av to 4. generasjons kunde CPUer: To Cortex-A75 kjerner og fire Cortex A55 kjerner.

Selv om brikkesettet ikke tilbyr 5G-støtte, er det 5G-klart når det er sammenkoblet med Exynos Modem 5100. For tidlige 5G-enheter, kan separering av modem fra CPU slik dette hjelpe til med varmespredning. Kraft sultne mmWave-nettverk har ført til at telefoner har falt tilbake til 4G for å kjøle seg ned, ifølge CNETs Jessica Dolcourt.

Samsungs Unpacked-arrangement vil finne sted i New York onsdag, og begynner klokken 13.00 ET.

For mer, sjekk ut Samsung Galaxy S10 5G: Et jukseark på TechRepublic.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • 3D-utskrift: Et jukseark (TechRepublic)

 • Fem måter å oppgradere Raspberry Pi (TechRepublic nedlasting)

 • Flash-lagring: En guide for IT-proffer (TechRepublic Premium)

 • Slik sletter du harddisker (HDD-er) og solid state-stasjoner (SSD-er) på en sikker måte (ZDNet)

 • Beste 2-i-1 bærbare datamaskiner, cabrioleter og hybrid-bærbare datamaskiner for virksomheten 2018 (ZDNet)

 • De beste alternativene for innbytte av mobiltelefoner for iPhones og Android-telefoner (CNET)

 • Rens ut søppelfiler i Windows 7, 8.1 og 10 (Download.com)

 • Raspberry Pi: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)

Bilde: Samsung

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com