Samsung Galaxy Note 10: De 7 beste funksjonene for forretningsbrukere

Til 5G eller ikke til 5G? Galaxy Note 10 leverer "ekstremt kapabel oppgradering" for forretningsbrukere Samsung kunngjorde nettopp sin Galaxy Note-oppdatering med Note 10 og Note 10 Plus. Forventede interne oppdateringer ble gjort, sammen med forbedringer av S Pen-evnen og kamerafunksjonaliteten.

Samsung avduket Galaxy Note 10 og Note 10+ flaggskipstelefoner onsdag på Samsung Unpacked, og viser frem enheters forbedrede batterilevetid og spesifikasjoner, samt S Pen-optimaliseringer og en rekke andre funksjoner, inkludert 5G-funksjoner for Note 10+ 5G.

Samsungs mål er å nå en ny base av kunder som ønsker å bruke enhetene for produktivitet, sa selskapet under en mediebriefing før hendelsen.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Når det gjelder priser starter Note 10 på $ 949, mens Note 10+ starter på $ 1099. Telefonene kommer i følgende farger: Aura Glow, Aura White, Aura Black og Aura Blue. Telefonene vil være tilgjengelige for forhåndsbestilling på torsdag, og selges i butikkene 23. august.

Samsung Galaxy S10: En innsidehåndbok (gratis PDF) (TechRepublic)

Note 10 og 10+ mangler visse funksjoner sammenlignet med Note 9, inkludert hodetelefonkontakten, en ekstra Bixby-knapp, et MicroSD-kort, en bakre fingeravtrykkskanner og en irisensor. Funksjoner lagt til over Note 9 (hvorav mange også er i Galaxy S10) inkluderer en ultrasonisk fingeravtrykssensor under skjermen, trådløs PowerShare og flere forbedrede spesifikasjoner.

"Fra begynnelsen har Galaxy Note stått for de beste teknologiene og funksjonene. Galaxy Note10 forestiller dette løftet på nytt for den moderne Note-fanen som bruker smarttelefonen sin for å ta produktiviteten og kreativiteten til den neste -nivå, og som uten anstrengelse flyter mellom ideer og bestrebelser på et øyeblikks varsel, "sier DJ Koh, president og administrerende direktør for IT og mobil kommunikasjonsdivisjon ved Samsung Electronics, i en pressemelding. "Hvert element i Galaxy Note10 ble designet for å hjelpe brukere med å oppnå mer. Enten de avslutter et stort prosjekt for arbeid, tar opp og redigerer en video eller spiller favoritt-mobilspillet sitt, vil Galaxy Note10 hjelpe dem med å gjøre det raskere og bedre. "

Her er de syv beste funksjonene i Galaxy Note 10 og Note 10+ for forretningsbrukere:

1. Forbedret batterilevetid og spesifikasjoner

Note 10 vil inneholde et 3500 mAh-batteri, mens Note 10+ vil inkludere et 4300 mAh-batteri, sammenlignet med 4000mAh i Note 9. Note10 + krever bare 30 minutter å lade helt opp, ifølge Samsung.

Spesifikasjoner inkluderer:

 • Android 9 Pie med Samsung One UI-grensesnitt

 • 7nm prosessor

 • AMOLED Infinity-O-skjerm

 • Vis lysstyrke fra 800-1200 nit

 • Tilgjengelige RAM / lagrings-SKU:

-Note 10: 8GB / 256GB og 12GB / 256GB
-Note 10+ og 10+ 5G: 12GB / 256GB og 12GB / 512GB
-Lagring: UFS 3.0 (sammenlignet med forrige UFS 2.1)

 • 45W lader (selges som separat tilbehør)

Samsung Bixby 2.0: En innsideveiledning (gratis PDF) (TechRepublic)

2. S Pen-optimaliseringer

S Pen har et nytt unibody-design som bedre gjenskriver pennen til papiropplevelse, ifølge Samsung. Ellers inkluderer Note 10 S Pen alle de samme funksjonene som Note 9, med noen nye tillegg.

For eksempel hadde Note 9 en Bluetooth S-penn med klikk og dobbeltklikk-funksjoner; for Note 10 la Samsung til ytterligere seks funksjoner kalt "Air Actions", som lar brukere flytte pennen i luften og bruke bevegelser til oppgaver som å bytte kameramodus og zoome. Air Actions inkluderer en åpen SDF slik at utviklere kan bygge bevegelser direkte i appene sine.

For eksempel kan Air Actions brukes i en applikasjon for leveransearbeidere for å få tilgang til en billett gjennom en gest eller ha et kundesignal for levering, sa Samsung. Samsung samarbeider også med apputviklere for å legge til egen funksjonalitet for bevegelser i apper som Microsoft Powerpoint, for å hjelpe deg med å bevege deg fremover eller bakover på lysbilder, for eksempel.

3. Merknader oppgradering

Samsung Notes får også en stor oppgradering, og gir brukerne muligheten til å klype seg for å zoome, endre farger på tekst etter at den er lagt inn, endre håndskrift til utskrift til tekst og eksportere notater til Word-, PDF-, tekst- og bildefiler.

4. Link til Windows-alternativet

Samsung samarbeider med Microsoft for å dele notater og annet innhold mellom Windows 10-enheter og Note 10-telefoner, og gir brukerne alternativet "Link til Windows" for å koble Windows 10-enheten til telefonen. Dette vil gi rom for meldinger, varsler, skjermspeiling og deling av bilder mellom enhetene (det vil imidlertid ikke fungere for enheter med noe eldre enn Windows 10). Denne muligheten var tidligere tilgjengelig på Android-telefoner inkludert Samsungs via en app.

Sikkerhet på mobilenheter: Tips for IT-proffer (gratis PDF) (TechRepublic)

5. Samsung DeX for PC

Samsung DeX er en plattform som kan gjøre smarttelefonen din til en datamaskinopplevelsesopplevelse. Senest utvidet de nyeste Galaxy Tab S4 og Galaxy Note 9 DeX-opplevelsen til en ekstern skjerm gjennom en HDMI-kabel, uten maskinvare for dokkingstasjon.

Nå lar Samsung DeX for PC brukere koble Note 10 til en PC eller Mac med en USB-kabel. Tanken er at du kan bruke en PC som tilhører et kontor, et hotell eller en annen person, og jobbe med den mens du beholder alle dataene og appene på telefonen. Med DeX for PC kan du også bruke telefon- og PC-appene dine side om side, og dra og slippe innhold mellom de to. Feltarbeidere kan også fortsette å bruke telefonen sin fra sted til sted, hovedsakelig varm skrivebord med PC-er.

Samsung DeX støtter PC (Windows 7, Windows 10 og Mac), samt Samsung Knox. Brukere trenger fortsatt å koble seg til en kabel i motsetning til en trådløs sammenkobling på grunn av sikkerhet og ytelse, ifølge Samsung.

6. Kamera i profesjonell klasse

For skaperne og markedsføringsteamene inkluderer Galaxy Note 10 profesjonelle kamera- og videofunksjoner, inkludert:

 • Nattmodus bilder

 • Live Focus Video: Legger til dybdeskarphusteringer slik at du kan gjøre bakgrunnen uskarp for å fokusere på motivet

 • Zoom inn mikrofon: Forsterker lyden i rammen og skyver bort bakgrunnsstøy

 • Superstabilt: Forbedrede funksjoner stabiliserer opptak, og er nå tilgjengelig i Hyperlapse-modus

 • Skjermopptak: Lar deg fange det som skjer på skjermen din, bruk bilde-i-bilde for å legge til reaksjoner og kommentere med S-pennen

 • Videoredigering: Rediger videoer direkte fra telefonene deres med S Pen. Adobe Rush3 redigeringsverktøy-pakken er også tilgjengelig på Note 10 for bruk med S Pen

 • AR Doodle og 3D-skanner: Lar brukere tappe muligheter for augmented reality (AR) for å lage dynamiske tegninger, effekter og animasjoner, og ta en skanning av et objekt og gjøre om til en bevegelig 3D-gjengivelse.

7. Lett og tynt

For første gang kommer Note-serietelefonene i to størrelser. Note 10 har en 6, 3-tommers skjerm, noe som gjør den til den tynneste og letteste Note-enheten Samsung noen gang har laget. Note 10+ og Note 10+ 5G har en 6, 8-tommers skjerm. Til sammenligning er iPhone XS-skjermen 5, 8 ", mens iPhone XS Max har 6, 5" skjerm.

Note 10 og 10+ er tynnere enn Note 9, og selv om skjermen på Note 10+ er 0, 4 "større, er den bare litt høyere enn Note 9. Skjermene er også nesten uten kantlinje.

For mer, sjekk Samsungs note 10: Her er spørsmålene du trenger å svare på før du kjøper på ZDNet.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • 3D-utskrift: Et jukseark (TechRepublic)

 • Fem måter å oppgradere Raspberry Pi (TechRepublic nedlasting)

 • Flash-lagring: En guide for IT-proffer (TechRepublic Premium)

 • Slik sletter du harddisker (HDD-er) og solid state-stasjoner (SSD-er) på en sikker måte (ZDNet)

 • Beste 2-i-1 bærbare datamaskiner, cabrioleter og hybrid-bærbare datamaskiner for virksomheten 2018 (ZDNet)

 • De beste alternativene for innbytte av mobiltelefoner for iPhones og Android-telefoner (CNET)

 • Rens ut søppelfiler i Windows 7, 8.1 og 10 (Download.com)

 • Raspberry Pi: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com