Samsung: Exynos 4-prosessorer er sårbare for alvorlige angrep

Oppdatering 12/17/12: Sårbarheten ble funnet med Exynos 4-prosessorer, ikke Exynos 5-prosessorer som angitt i det opprinnelige innlegget.

Har du en Samsung S II eller S III, Galaxy Note eller Note II, eller Galaxy Tab 2.8 eller Galaxy 10.1 blant brukerne dine i bedriften? Gjør deg klar for en tøff dag.

Før du tar kaffe - eller under - finn ut hvem som har disse enhetene i din biz, hvem som har forankret dem og hvem som ikke har det, og fjern all firmadata fra dem. Stat. Her er grunnen. I følge XDA Developers-nyheter som boblet opp til kokepunkt de siste timene, er Samsung-enheter drevet av Exynos 4-prosessorene sårbare for alvorlige angrep - hvorav noen får tilgang til data du har lagret i RAM, og ingen virker likevel ganske sikker, EEPROM.

God mandag, IT-proffene. Ikke skyt messenger.

XDA Developers hevder at problemet ikke bare er begrenset til Samsung.

Hvis du har spart pennies eller tullet og kjøpt i stedet fra masseprodusenter som Lenovo eller mindre kjente som Meizu, blir dataene dine også kompromittert. Mange av disse har også Exynos 4-prosessorer. Vær oppmerksom på at det ikke vil ta lang tid å få enheten din (e) kompromittert. Jeg har allerede funnet en video på YouTube som forklarer hvordan jeg gjør det, og fra og med dette skrev YouTube ikke hadde fjernet den.

Brukerne dine - til og med de snikeste, smarteste og savneste - vil sannsynligvis ikke engang vite at det skjer. Det er ingen meldinger som dukker opp og sier noe om effekten av: Vi stjeler dataene dine nå. Heng godt fast.

En bruker på nettstedet XDA Developers skrev i helgen, "Den gode nyheten er at vi lett kan få rot på disse enhetene. Og det dårlige er at det ikke er kontroll over det."

Hva er det beste alternativet, uten å rive bort Samsung og andre Exynos 4-baserte smarttelefoner og nettbrett fra brukere? Rot det. En XDA-utvikler som går under navnet "chainfire" har gitt ut et sett for kyndige brukere og IT-proffer som vil rote enheten og i hovedsak korrigere over sårbarheten.

Selvfølgelig er det en fangst. Hvis du roter telefonen, annullerer du garantien. Men hva ville du heller ha opphevet - sikkerheten til bedriften eller garantien til noen få telefoner med garantier du sannsynligvis aldri vil dra nytte av?

XDA Developers sier at det har varslet Samsung, og det har jeg også. Dette er ikke første gang sikkerhetsproblemer har plaget Samsung Android-telefoner. Så følg med på TechRepublic og / eller aNewDomain.net - når vi hører om en permanent løsning, vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal bli den første. I mellomtiden bør du også sjekke ut XDA Developers forum.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com